Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

سلام بچه های گل PSN باز، مخصوصا از نوع MW2ش!

بر و بچ منم اد کنین:

PSN: godOf-callOf
GamerTag: !RAN

راستی من DLC های MW2 رو میخوام هم Stimulus هم Resurgence. میدونم که خیلیاتون دارینش. حاضرم در قبال یه اکانت رپیدلیچ اختصاصی روی سرور خودم با آپ تایم 100% و پلاگینای سالم و 3 گیگ هارد و پهنای باند نامحدود عوض کنم.
رپیدلیچم توپ کار میکنه، هاتفایلشم بن نشده.
اگه نمیدونین رپیدلیچ چیه، رپیدلیچ بهتون اجازه میده که از رپیدشیر یا هاتفایل یا سایتای دیگه این شکلی با ته سرعت دانلود کنین.
برام PM بذارین اگه مایل بودین.

اگه اعتماد ندارین، میتونم من اول اکانت تست رو به هرکی که میخواد بدم، بعد بره ببینه اگه خوشش اومد، اطلاعات PSN شو بهم بده تا DLC ها رو بگیرم. بعد اکانتشو فول اکتیو می کنم.

راستی هرکی اینکارو کنه (DLCهای MW2 رو به من برسونه) یه V پی N اختصاصی و SOCKS اختصاصی هم مهمون منه. اگه DLC ها رو دارین، بگین از دستتون میره ها! به اون V پی N فکر کنین! به RL اختصاصی! به SOCKS اختصاصی!

بچه ها دیروز خونه ی دوستم یه دست MW2 آنلاین زدم بعد از 1 سال دیدم که دیگه MW2 نیست دیگه شده جنگ Marvel و DC !!!! یکی پرواز میکنه یکی همینطوری آتیش میریزه رو سرت یکی از دیوار بالا میره !!!! =))=)):)) یکی یکدفعه یه روزه رنکش میشه Prestige(Prestige Hack)
کلا پوکوندنش!البته اکتیویژن تمام هکرها رو داره از سرور Blackops بن میکنه کاش برای MW2 هم همینکارو بکنه!

حالا اونطوریام که شما میگین نیست دیگه، من از بعد 3.56 هر روز دارم بازی میکنم. مشکلی هم ندارم.

دوست عزیز همینطوری داره هر روز آموزش های هک های مختلف MW2 میاد و البته خیلیاشون چون باید برای رفتن به لابی مخصوص هکرها شما هم باید چند تا کار خاص روی سیو و اگر دستگاه هک باشه روی خود اطلاعات بازی انجام بدین واسه همینه که بعضی از لابی های مخصوص هک رو نمیتونید ببینید.اونجاها دیدن داره واقعا ! انگار همه مراحل سیر و سلوک معنوی رو میگذرونن =)) یکی تو هوا و یکی ...
اگه خواستید میتونم آموزش هاش رو براتون بذارم(البته من کلا MW2 آنلاینم مشکل داره و اصلا غیر از یکی دو بار دیگه نتونستم بازی کنم ولی اوضاع آنلاینش خیلی خرابتر از اونیه که فکرشو کنی)

آره البته اینم که شما میگی درسته مثلا همین سایت silsil.nl که ته هک mw2 رو در آورده. حتی مدهای جدیدم برای بازی زده! ولی به هر حال نه من علاقه ای دارم بدونم چطوری اینکارو میکنن نه از این کار خوشم میاد.
آخه من نمیدونم چه لذتی داره اگه تو بازی به هرجا تیر میزنی یکی هدشات شه یا غیب باشی یا هر کوفت دیگه ای. بازی مهمه

آره من میشناسم. >:d<
ببین، بریج کردن مودم فقط برای عوض کردن نوع NAT شما هستش. اگه NAT شما Open نباشه طبیعیه که خیلی خیلی طول میکشه که به سرور اکتیویژن وصل شین اما لینک زیر رو بخون، بهت یاد میده که چطوری PS3 رو بذاری رو حالت DMZ که بهترین حالت تجربه بازیها است و لینک زیر هم چیز قلابی یا بدی نیست، از فروم خود IW هستش و من خودمم انجامش دادم:

A guide to setting your PS3 up in a DMZ for optimal MW2 play:

http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=231094

آره من میشناسم. >:d<
ببین، بریج کردن مودم فقط برای عوض کردن نوع NAT شما هستش. اگه NAT شما Open نباشه طبیعیه که خیلی خیلی طول میکشه که به سرور اکتیویژن وصل شین اما لینک زیر رو بخون، بهت یاد میده که چطوری PS3 رو بذاری رو حالت DMZ که بهترین حالت تجربه بازیها است و لینک زیر هم چیز قلابی یا بدی نیست، از فروم خود IW هستش و من خودمم انجامش دادم:

A guide to setting your PS3 up in a DMZ for optimal MW2 play:

خیلی ممنون دوست عزیز دقیقا مشکل من از همون روز اول که نتونستم MW2 بهترین بازی آنلاین رو بازی کنم همین ارور Matchmaking هستش.
من تست میکنم و نتایجش رو میگم.
خیلی ممنون>:d<

فقط بچه ها قبل اینکه برین اونجا از چنتا چیز مطمئن شین:

چیزایی که این پایین می نویسم رو سرسری نگیرین، من 8 ساله که معماری وب کار میکنم. پس این چیزایی که اینجا هست همش یه منطقی پشتشه!

1- حتما NAT خودتون رو پیدا کنین که چیه. دونستنش بهتر از ندونستنشه!

2- سیستم PS3 به نویز روی کابل LAN به طرز باور نکردنی حساسه! پس اگه مثل من مدمتون رو مستقیم به سیستم وصل میکنین، سعی کنین سیمش در کوتاه ترین حالت خودش به سر ببره!

3- من خودم الان با 128 بازی میکنم، پس اگه 128 هم دارین کار میکنه! نترسین.

4- اگه بازی رجیون 2 هست، DNS Server خودتون رو روی 8.8.8.8 تنظیم کنین. بهتره، باور کن!

5- به هبچ وجه سر راه اینترنت و سیستمتون، سوییچ یا هاب LAN قرار ندین! کیفیت بازی بدلیل همون نویز به شدت افت پیدا میکنه.

قابل توجه مدیر سایت: حیف که کاربر تازه م و اجازه زدن تاپیک جدید تا 20 روز دیگه رو ندارم و گرنه ترجمه این DMZ سیستم PS3 رو که لینکشو دادم رو تو این فروم خودم میذاشتم. اگه این محدودیتم رو بردارین حتما اینکارو میکنم.

بعدش برین اینجا:

• Like
Reactions: Politiciλn
سلام بر دوستان نوب:d

آقا یه خبر در حد تیم ملی.بالاخره Infinity ward آپدیت جدید رو داد.و مشکلات هک و چیت زدن رو به طور کامل برطرف کرد.ما که داریم صفا میکنیم.شما هم برید آپدیت کنید راحت بازی کنید.حجمش هم خیلی کمه.فقط 17 مگ.:d

سلام بر دوستان نوب:d

آقا یه خبر در حد تیم ملی.بالاخره Infinity ward آپدیت جدید رو داد.و مشکلات هک و چیت زدن رو به طور کامل برطرف کرد.ما که داریم صفا میکنیم.شما هم برید آپدیت کنید راحت بازی کنید.حجمش هم خیلی کمه.فقط 17 مگ.:d

1.12 رو PS3 هک شد!:d

چه هک بشه یه هک نشه این افراد NOOB دیگه واقعا دارن میزن رو اعصاب
امروز کلی فحش و فوحش کار شد :d Noob بیچاره میره پشب پنجره مپ sub base با شاتگان کمپ میکنه صبر میکنه یکی رد شه

هک شده ولی فعلا خیلی کمن کسایی که دارن برا همین زیاد اذیت نمیشه آدم .در مورد کمپر ها هم آره کلا من مدت هاست دیگه MW2 رو فقط Private بازی میکنم یا با یه Party کامل میرم آنلاین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or