Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

یه سوال دارم این map pack ها رو چه جوری میشه از همدیگه گرفت ؟ یکی از دوستام با کردیت کارت خرید کرده و نتونستم ازش بگیرم اگه کسی میدونه یه خبری بده ثواب داره.

ببین دوستت مطمئنی DLC بازی رو خریده؟بابتش پول داده؟
شما برو از دوستت ایمیل و پسورد اکانتش رو بگیر بعدش برو توی PS3 و یه زور بساز و بعدش توی اون یوزر جدیده برو SIGE UP رو بزن و وقتی زدی 2 تا گزینه میاد اولیش این هست که ساخت اکانت جدید و دومیش هم زده استفاده از یه اکانت دیگه روی دومی کلیک میکنی و ایمیل و پسورد اکانت دوستت رو میدی اگه درست باشه قبول میکنه و میره توی اکانتش بعدش اتوماتیک میره توی STORE و رفت توی STORE شما برو توی لیست دانلود دوستت و اون چیزی رو که لازم داری رو روش کلیک کن و دانلود کن بعدش گزینه دانلود بک گراند رو بزن و زدی ار اکانت دوستت بیا بیرون برو توی اکانت خودت و بقیش رو دانلود کن اگر یه قوت اکانت دوستت رو از روی PS3 خودت پاک کنی اون DLC غیر فعال میشه

سلام

دوستان من تازه به جمع ps3 پیوستم و این بازی را چند وقتی هستش که دارم.

فقط زمانی که تو قسمت مولتی میرم هیچ کسی را در لابی برای بازی با من پیدا نمیکنه!!!
باید مهارت خاصی داشته باشم؟؟؟
قسمت Nat هم open میباشد.

سلام

دوستان من تازه به جمع ps3 پیوستم و این بازی را چند وقتی هستش که دارم.

فقط زمانی که تو قسمت مولتی میرم هیچ کسی را در لابی برای بازی با من پیدا نمیکنه!!!
باید مهارت خاصی داشته باشم؟؟؟
قسمت Nat هم open میباشد.
باید صبر زیادی داشته باشی و بین 5-10 دقیقه صبر کنی و همچنین پینگت هم خوب باشه .

بستگی به پینگت داره
این بازی از بهترین پینگ 50 شروع میکنه و میره بالا
با هر کدوم که به پینگ تو بخوره Host میشی

دوستان اینجا کسی دیگه mw2 نمیزنه ؟
مرگ بر Black OPS :d

mw2 help plz

سلام به همه ی بچه های گل BC من تازه این بازی اعتیاد آور mw2 رو گرفتم>:d<و حدود 2 سالی میشد که روزو شب cod 4 بازی میکردم حالا میخوام فقط mw2 بازی کنم بازی من رجین 2 هست و سرعت اینترنت من 256kb من هیچ مشکلی در انلاین cod 4 نداشتم و ندارم حتی لحظه ای lag یا dly و تو mw 2 با اینکه سرعتم خوبه ولی اکثرآ dly دارم:( این اعصاب منو خورد کرده و میخوام چنتا سوال بپرسم.اول اینکه تو mw2 چطور میشه در ps3 هاست شد..؟دوم اینکه چرا با اینکه رجین بازی من 2 هست من مشکل بازی و dly دارم..؟حالا در آخر اگه clan یا گروهی هست که در قسمت private match میتونه هاست بشه و بازی کنیم لطفآ منو add کنه که حد اقل مشکل dly نداشته باشم و هر شب حد اقل 1 یا 2 ساعت راحت بازی کنیم خیلی ممنون من id psn خودمو میزارم اگه کسی خواست add کنه بازی میکنیم.باز هم از همه ی شما ممنونم.موفق باشید
PSN ID:MorTeza777

سلام به همه ی بچه های گل BC من تازه این بازی اعتیاد آور mw2 رو گرفتم>:d<و حدود 2 سالی میشد که روزو شب cod 4 بازی میکردم حالا میخوام فقط mw2 بازی کنم بازی من رجین 2 هست و سرعت اینترنت من 256kb من هیچ مشکلی در انلاین cod 4 نداشتم و ندارم حتی لحظه ای lag یا dly و تو mw 2 با اینکه سرعتم خوبه ولی اکثرآ dly دارم:( این اعصاب منو خورد کرده و میخوام چنتا سوال بپرسم.اول اینکه تو mw2 چطور میشه در ps3 هاست شد..؟دوم اینکه چرا با اینکه رجین بازی من 2 هست من مشکل بازی و dly دارم..؟حالا در آخر اگه clan یا گروهی هست که در قسمت private match میتونه هاست بشه و بازی کنیم لطفآ منو add کنه که حد اقل مشکل dly نداشته باشم و هر شب حد اقل 1 یا 2 ساعت راحت بازی کنیم خیلی ممنون من id psn خودمو میزارم اگه کسی خواست add کنه بازی میکنیم.باز هم از همه ی شما ممنونم.موفق باشید

دوست عزيز بازي رو خيلي دير تهيه كردي الان اكثر گيمر ها تو black ops بازي ميكنن..ولي بازم تعداد زيادي تو MW2 هستن...امكان نداره تو mw1 تاخير نداشته باشي ولي تو mw2 داشته ياشي...چون توي mw2 جابجايي ديگه نداره...سرور ها خيلي بهتر از mw1 هستن...من با اين انترنت ايران خيلي مواقع سبز بازي ميكنم...اگه تا قبل از black ops ميگرفتي همشه تعداد زيادي گيمر ايراني بود كه با هاست ايراني راحت بازي كني الان ديگه خيلي كم شدن...ممكنه اينترنتت ضعيف شده....الان با اين چلنج لابي كه درست شده..ديگه مسخره شده بخش انلاينش...

دوستان یه چیزی این بخش انلاین این بازی چرا اینجوریه ؟ نمیدونم مشکل اینترنتمه یا نه
وقتی میمیرم جسدم پراواز میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا طرف 100 متر با من فاطله داره میشه بتمون پرواز میکنه میاد منو میکشه !!!!!!!!!!! یا وقتی دکمه پرش رو میزنم 100 متر میره هوا میاد زمین!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم مشکل از کجاست
یکی منو راهنمایی کنه اگر عادی باشه که دیگه بازی نکنم بهتره
ممنون

دوستان یه چیزی این بخش انلاین این بازی چرا اینجوریه ؟ نمیدونم مشکل اینترنتمه یا نه
وقتی میمیرم جسدم پراواز میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا طرف 100 متر با من فاطله داره میشه بتمون پرواز میکنه میاد منو میکشه !!!!!!!!!!! یا وقتی دکمه پرش رو میزنم 100 متر میره هوا میاد زمین!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم مشکل از کجاست
یکی منو راهنمایی کنه اگر عادی باشه که دیگه بازی نکنم بهتره
ممنون
نترس داداش هک هست یعنی طرف مقابل با استفاده از هک از اونور مپ یه دفعه دیدی تو رو کشت خیلی راحت دکمه پرش رو میزنه و پرواز میکنه و هرچی تیر بزنه تموم نمیشه سرعت دویدنش 3 برابر میشه و راحت میتونه AC130 بگیره به خاطر هک هست شما هم وقتی هاست هک کرده باشه بقیه بازکن ها میتوند از هک استفاده کنند کلا قید MW2 رو بزن دیگه مسخره شده

• Like
Reactions: *CATALAN*
بهترین راه هاست شدن اینه که چند بار موقعی که میره برای پیدا کردن لابی تا پینگ 50 رد میشه بیای بیرون و چند بار هی ادامه بدی بعد اگه هاست بشی زمانی که میری تو بازی ثانیه شماره معکوست خیلی کمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or