Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

دوستان من میخواهم این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم چه رجینی برای انلاین بهتره ؟؟ در ضمن اگر بازی رو بگیرم باید تمام اپدیت ها از زمان عرضه رو بگیرم :-/حجم این اپدیت ها چقدر هست ؟؟
بعد چه پینگی برای این بازی مناسبه چون من پینگ با google می گیرم بین 230 تا 280 در نوسان هست ؟؟

رجین 2 بگیر.

فکر کنم 30 مگ آپدیت داشته باشی.(شاید هم 15 مگ)

پینگت نسبتآ خوبه به شرطی که بیشتر از 280 نشه.

(خودم هم تقریبآ با پینگ 250 تا 280 بازی می کنم)

سلام دوستان
من قبلا اين كال رو داشتم اما به خاطره اينكه تو سرچ كسي رو پيدا نميكرد فروختمش حالا وضغيت بهتر شده برم بگيرمش؟يعني نخوام به كسي join شم و فقط با خارجي ها بازي كنم؟

سلام دوستان
من قبلا اين كال رو داشتم اما به خاطره اينكه تو سرچ كسي رو پيدا نميكرد فروختمش حالا وضغيت بهتر شده برم بگيرمش؟يعني نخوام به كسي join شم و فقط با خارجي ها بازي كنم؟
شما فکر کردی اگه با خارجیا بازی کنی پینگت خیلی بهتر هست؟؟اگر با خارجیا پینگت توی mw2 زرد بود باید کلات رو بندازی بالا به ندرت میشه با خارجیا بازی کرد و پینگت سبز باشه مگر اینکه بهت نزدیک باشند شما هم میتونی به دوستات جوین شی و راحت تر بازی کنی عزیز

من واقعا مشکل دیرم با حالت آنلاین بازی.مودمم DSL-2640 U .فقط باید رو BRIDGE بزارم تو بازی بره.اینجوریم
که یا باید یا کامپیوتر روشن باشه یا PS3.امروز کابل خریدم با کابل هم زدم بازم نشد.فقط باید رو روتر باشه کسی هست بتونه مشکله منو حل کنه.ممنون میشم

من واقعا مشکل دیرم با حالت آنلاین بازی.مودمم DSL-2640 U .فقط باید رو BRIDGE بزارم تو بازی بره.اینجوریم
که یا باید یا کامپیوتر روشن باشه یا PS3.امروز کابل خریدم با کابل هم زدم بازم نشد.فقط باید رو روتر باشه کسی هست بتونه مشکله منو حل کنه.ممنون میشم
اگه میشه اینجا سوالت رو بپرس که اسپم نشه !
آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired ‏(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

سلام
دوستان من این DLC های MW2 رو میخواستم.برای ریجن 2
بیشتر هم میل به DLC دومیه دارم
اگه دارید بی زحمت یه نیگا به امضا من بندازین
خداییش دعتون می کنم :d
سر تعداد psn گیم هم خیالتون راحت باشه

ممنون

یه سوال دارم این map pack ها رو چه جوری میشه از همدیگه گرفت ؟ یکی از دوستام با کردیت کارت خرید کرده و نتونستم ازش بگیرم اگه کسی میدونه یه خبری بده ثواب داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or