Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

سلام اینجا کسی هست برای 69 ستاره . برای قسمت سپک اووپس . اگه هست لطفا اددم کنید . اگرم اددم نمی کنید اینجا بنویسید من شما رو ادد میکنم .
اقا من که به قولم عمل کردم و اددت هم کردم و 2 تایی رفتیم اسپک اووپس ولی وقتی خواستیم بازی کنیم خیلی خیلی خیلی لگ بود نمیدونم چرا؟؟؟فقط توی قسمت اسپک اووپس من انقدر لگ دارم خیلی خیلی شدید بود اصلا نمشید راه رفت
من وقتی با خارجیا بازی میکنم انقدر لگ نداشتم که توی اسپک اووپس داشتم
با چند نفر دیگه هم خواستم بازی کنم لگ داشتم به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟

اقا من که به قولم عمل کردم و اددت هم کردم و 2 تایی رفتیم اسپک اووپس ولی وقتی خواستیم بازی کنیم خیلی خیلی خیلی لگ بود نمیدونم چرا؟؟؟فقط توی قسمت اسپک اووپس من انقدر لگ دارم خیلی خیلی شدید بود اصلا نمشید راه رفت
من وقتی با خارجیا بازی میکنم انقدر لگ نداشتم که توی اسپک اووپس داشتم
با چند نفر دیگه هم خواستم بازی کنم لگ داشتم به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام . من بعد بازی با شما با یه نفر دیگه هم بازی کردم ولی با ایشون اصلا لاگ نداشتم .شما باید به isp تون زنگ بزنید و مشکلتون رو در میون بذارید . ;)

سلام . من بعد بازی با شما با یه نفر دیگه هم بازی کردم ولی با ایشون اصلا لاگ نداشتم .شما باید به isp تون زنگ بزنید و مشکلتون رو در میون بذارید . ;)
نه نه من خودم توی MW2 توی بچه های ایرانی همیشه و یا بیشتر اوقات HOST میشم ولی توی این اسپک اووپس نمیدونم چرا اینجوریه!!!خیلی عجیب شده اخه چرا کلی لگ؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من میخواهم این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم چه رجینی برای انلاین بهتره ؟؟ در ضمن اگر بازی رو بگیرم باید تمام اپدیت ها از زمان عرضه رو بگیرم :-/حجم این اپدیت ها چقدر هست ؟؟
بعد چه پینگی برای این بازی مناسبه چون من پینگ با google می گیرم بین 230 تا 280 در نوسان هست ؟؟

دوستان من میخواهم این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم چه رجینی برای انلاین بهتره ؟؟ در ضمن اگر بازی رو بگیرم باید تمام اپدیت ها از زمان عرضه رو بگیرم :-/حجم این اپدیت ها چقدر هست ؟؟
بعد چه پینگی برای این بازی مناسبه چون من پینگ با google می گیرم بین 230 تا 280 در نوسان هست ؟؟
پینگت که خوبه !
آپدیت ها هم زیاد نیست !
فوقش 200MG گفتم فوقش !!!
تو ایران اگه هستی که فقط ریجن 2 هستش اینجا !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or