سلام اینجا کسی هست برای 69 ستاره . برای قسمت سپک اووپس . اگه هست لطفا اددم کنید . اگرم اددم نمی کنید اینجا بنویسید من شما رو ادد میکنم .
ببین من هستم فقط جمعه میام چون توی این 2 روز سرم خیلی شلوغه به هر حال من پایم ولی جمعه اددت میکنمتورو خدا کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی . قربونت ...................ببین من هستم فقط جمعه میام چون توی این 2 روز سرم خیلی شلوغه به هر حال من پایم ولی جمعه اددت میکنم
خوب حتما پیدا نمیکنه !چرا این اصلا join نمیشه؟ من کلی صبر میکنم که آخرش هم خودش میپره بیرون.
مشکل از کجاس؟
اقا من که به قولم عمل کردم و اددت هم کردم و 2 تایی رفتیم اسپک اووپس ولی وقتی خواستیم بازی کنیم خیلی خیلی خیلی لگ بود نمیدونم چرا؟؟؟فقط توی قسمت اسپک اووپس من انقدر لگ دارم خیلی خیلی شدید بود اصلا نمشید راه رفتسلام اینجا کسی هست برای 69 ستاره . برای قسمت سپک اووپس . اگه هست لطفا اددم کنید . اگرم اددم نمی کنید اینجا بنویسید من شما رو ادد میکنم .
سلام . من بعد بازی با شما با یه نفر دیگه هم بازی کردم ولی با ایشون اصلا لاگ نداشتم .شما باید به isp تون زنگ بزنید و مشکلتون رو در میون بذارید .اقا من که به قولم عمل کردم و اددت هم کردم و 2 تایی رفتیم اسپک اووپس ولی وقتی خواستیم بازی کنیم خیلی خیلی خیلی لگ بود نمیدونم چرا؟؟؟فقط توی قسمت اسپک اووپس من انقدر لگ دارم خیلی خیلی شدید بود اصلا نمشید راه رفت
من وقتی با خارجیا بازی میکنم انقدر لگ نداشتم که توی اسپک اووپس داشتم
با چند نفر دیگه هم خواستم بازی کنم لگ داشتم به نظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟
نه نه من خودم توی MW2 توی بچه های ایرانی همیشه و یا بیشتر اوقات HOST میشم ولی توی این اسپک اووپس نمیدونم چرا اینجوریه!!!خیلی عجیب شده اخه چرا کلی لگ؟؟؟؟؟؟سلام . من بعد بازی با شما با یه نفر دیگه هم بازی کردم ولی با ایشون اصلا لاگ نداشتم .شما باید به isp تون زنگ بزنید و مشکلتون رو در میون بذارید .
نه مپ پک resurgence هنوز نیومده حدود 10 روز دیگه میاد
تاریخ 3 June برای XBL اومده 3 July برای PS3 میاد.10 روز دیگه برای XBL یا 10 روز دیگه برای PSN ?
پینگت که خوبه !دوستان من میخواهم این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم چه رجینی برای انلاین بهتره ؟؟ در ضمن اگر بازی رو بگیرم باید تمام اپدیت ها از زمان عرضه رو بگیرم حجم این اپدیت ها چقدر هست ؟؟
بعد چه پینگی برای این بازی مناسبه چون من پینگ با google می گیرم بین 230 تا 280 در نوسان هست ؟؟