Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

من دو سه بار بازی کردم ولی زیاد هال نمیده حداقل respawn و آن کنید که الاف نشیم :cool:
خوب ان موقع که میشه باقالی بازی!:biggrin1:
توی Public نمیشه تغییراتی روی تنظیمات داد.
search and destroy هم مخصوص اون کسایی هست که به خودشون اطمینان دارن و میدونن که خوب بازی میکنن.اگه تجربه کافی از بازی کردنشو نداری مدهایی که spawn دارن رو بازی کنی بهتره.

دوستان اینجا کسی با adsl 128 بازی میکنه که مشکلی هم نداشته باشه؟ آخه من 128 دارم اما واسه پیدا کردن مچ کلی لفتش میده . برای killzone 2 مشکلی نداشت اما mw2 خیلی لفتش میده. می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای سرور این بازی چیه؟

دوستان اینجا کسی با adsl 128 بازی میکنه که مشکلی هم نداشته باشه؟ آخه من 128 دارم اما واسه پیدا کردن مچ کلی لفتش میده . برای killzone 2 مشکلی نداشت اما mw2 خیلی لفتش میده. می خواستم بدونم بهترین تنظیمات برای سرور این بازی چیه؟
برای من هم خیلی طول میده...
بهترین کار اینه که چند تا رفیقی که MW2 بازی میکنن رو ادد کنی و موقع بازی بری رو اسمشون JOIN بشی...:smile:

یه پچ جدید اومد که همین چند دقیقه پیش Dl کردم,و بعد از دانلود پچ تو مولتی پلیرش فریز میکرد و بعضی از دوستامم این مشکل رو داشتن.
واقعا این Iw نمیدونه داره چیکار میکنه همه پچ میدن باگا برطرف شه اینا خودشون...:mad:

یه پچ جدید اومد که همین چند دقیقه پیش Dl کردم,و بعد از دانلود پچ تو مولتی پلیرش فریز میکرد و بعضی از دوستامم این مشکل رو داشتن.
واقعا این Iw نمیدونه داره چیکار میکنه همه پچ میدن باگا برطرف شه اینا خودشون...:mad:
من گمون کنم اخر ps3 م با این فریز کردنا به فنا بره,دیشب 5 بار فریز کرد و مجبور شدم دستگاه رو خاموش کنم:mad:

الان چندتا فروم خارجی رو نگاه میکردم همه شاکی بودن از این پچ.

چند نفر هم گفته بودن تا چند ساعت دیگه پچ دیگه واسه رفع این مشکلات ارایه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or