Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

فداتون بشم شرمنده دیگه من تازه اومدیم هنوز با دوستان جا نیوفتادیم یعنی به خصوصیات اخلاقی من زیاد وارد نیستند شرمنده دیگه بعضی موقع یه فوشایی میدیم ولی به شما دوستان اصلا اینکار رو نمیکنم من به او ماکروسافت بیشتر فوش میدم که دوستان بد برداشت میکنن بخورمتون:biggrin1::biggrin1:
آشنا میشیم حالا . فحش هم موردی نداره . ما تو اکییپ خودمون که همش داریم به زمین و زمان و به همدیگه فحش میدیم :دی
بچه ها 8 امشب یادتون نره ، 8 میریم تو بازی ها ، یه ربع مونده به 8 PSN باشید .

من غلط میکنم به گور دوست دخترم میخندم به شما بگم نامرد:biggrin1::confused:
راستی عکس اواتارمو نگاه کنین حال کنین چه مرد نازنینیه
تو آقایی..... :biggrin1:
-------------------
خداوکیلی هیچکی نمیاد تو تاپیک MW2 یه نظر درست حسابی بده ! البته اگه از حق نگزریم برادر آرش خیلی زحمت میکشن !! و من هم به شخصه دائما اسپم میدم:biggrin1:

بچه ها من یه سوال داشتم .
از بچه های دیشب کسی ریجن بازیش 1 بود . میخوام ببینم میشه ریجن 1 با 2 بازی کنه یا نه .
سریع جواب بدید کار دارم .

وقتی ریجن 4 با ریجن 2 بازی میکنه فکر کنم بشه که ریجن 2با1 بازی کنه !!
هاووون؟!ریجن 4 چیه؟!:biggrin1:
بچه ها من یه سوال داشتم .
از بچه های دیشب کسی ریجن بازیش 1 بود . میخوام ببینم میشه ریجن 1 با 2 بازی کنه یا نه .
سریع جواب بدید کار دارم .
ارش بازی Worldwide هست.
البته اون طور که شنیدم!:دی

بچه ها متاسفانه من همون روزهای اول که گرفته بودم تونستم یه بار بازی کنم ولی بعد از اوندفعه سر Matchmaking Server گیر میزنه.با 1.05 هم حل نشد.البته یکی از بچه ها راخ حلشو بهم گفت ولی الان نمیتونم تست بکنم.ریجن بازیم 1 هستش.کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ببخشید بی ربط بود به تاپیک:blushing:

بچه ها متاسفانه من همون روزهای اول که گرفته بودم تونستم یه بار بازی کنم ولی بعد از اوندفعه سر Matchmaking Server گیر میزنه.با 1.05 هم حل نشد.البته یکی از بچه ها راخ حلشو بهم گفت ولی الان نمیتونم تست بکنم.ریجن بازیم 1 هستش.کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ببخشید بی ربط بود به تاپیک:blushing:
سلام.خوبي؟والا همه اين مشكل رو دارند مثلا يكيش من حالا اون راه حلي كه دوستت بهت گفت رو برو تست كن اگه شد يه ندايي هم بده ما رو شاد كن:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or