SNAKE=BIGBOSS
کاربر سایت
نیکی جون من آیدی تو دادم , حالا هی بیا بگو من نامردم ... :biggrin1:
من غلط میکنم به گور دوست دخترم میخندم به شما بگم نامرد:biggrin1::confused:
راستی عکس اواتارمو نگاه کنین حال کنین چه مرد نازنینیه
نیکی جون من آیدی تو دادم , حالا هی بیا بگو من نامردم ... :biggrin1:
آشنا میشیم حالا . فحش هم موردی نداره . ما تو اکییپ خودمون که همش داریم به زمین و زمان و به همدیگه فحش میدیمفداتون بشم شرمنده دیگه من تازه اومدیم هنوز با دوستان جا نیوفتادیم یعنی به خصوصیات اخلاقی من زیاد وارد نیستند شرمنده دیگه بعضی موقع یه فوشایی میدیم ولی به شما دوستان اصلا اینکار رو نمیکنم من به او ماکروسافت بیشتر فوش میدم که دوستان بد برداشت میکنن بخورمتون:biggrin1::biggrin1:
تو آقایی..... :biggrin1:من غلط میکنم به گور دوست دخترم میخندم به شما بگم نامرد:biggrin1::confused:
راستی عکس اواتارمو نگاه کنین حال کنین چه مرد نازنینیه
وقتی ریجن 4 با ریجن 2 بازی میکنه فکر کنم بشه که ریجن 2با1 بازی کنه !!بچه ها من یه سوال داشتم .
از بچه های دیشب کسی ریجن بازیش 1 بود . میخوام ببینم میشه ریجن 1 با 2 بازی کنه یا نه .
سریع جواب بدید کار دارم .
هاووون؟!ریجن 4 چیه؟!:biggrin1:وقتی ریجن 4 با ریجن 2 بازی میکنه فکر کنم بشه که ریجن 2با1 بازی کنه !!
ارش بازی Worldwide هست.بچه ها من یه سوال داشتم .
از بچه های دیشب کسی ریجن بازیش 1 بود . میخوام ببینم میشه ریجن 1 با 2 بازی کنه یا نه .
سریع جواب بدید کار دارم .
آره , ریجن 4 من خودم دیدم !!! درضمن ریجن COD5 من 4 بودش :biggrin1:
سلام.خوبي؟والا همه اين مشكل رو دارند مثلا يكيش من حالا اون راه حلي كه دوستت بهت گفت رو برو تست كن اگه شد يه ندايي هم بده ما رو شاد كنبچه ها متاسفانه من همون روزهای اول که گرفته بودم تونستم یه بار بازی کنم ولی بعد از اوندفعه سر Matchmaking Server گیر میزنه.با 1.05 هم حل نشد.البته یکی از بچه ها راخ حلشو بهم گفت ولی الان نمیتونم تست بکنم.ریجن بازیم 1 هستش.کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ببخشید بی ربط بود به تاپیک:blushing:

Yeahhhhhhhh :biggrin1:پس 1 با 2 میتونه بازی کنه دیگه؟!:biggrin1: