Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

بچه ها طی انواع تماس های زمینی ، هوایی ، مخابراتی ، بازی سنتری میگن که گفتن درصد سختمونه :دی
مهم نیست ! فقط PSN ID ها رو ، اون هایی که مستمر و مرتب MW2 بازی می کنن به من بدن تا بزارم پست اول تاپیک .

اینطوری فایده نداره ! فوق فوقش 10-12 نفر بیان ID هاشونو بدن ! به نظرم باید هرکی , کسایی رو که تو ادد لیستش معمولا آنلاین هستن و MW2 بازی میکنن (حداقل3نفر) بیاد اینجا آیدی هاشونو بزاره , تا یک لیست کلی بزاریم !
اینم چند تا آیدی تو ادد لیست من :
Hamze405
ganjine
NikiBambi :biggrin1:
KIA_NUNU
IVARI88
Sina_ba
The-Sina
assassin-beh

اینطوری فایده نداره ! فوق فوقش 10-12 نفر بیان ID هاشونو بدن ! به نظرم باید هرکی , کسایی رو که تو ادد لیستش معمولا آنلاین هستن و MW2 بازی میکنن (حداقل3نفر) بیاد اینجا آیدی هاشونو بزاره , تا یک لیست کلی بزاریم !
اینم چند تا آیدی تو ادد لیست من :
Hamze405
ganjine
NikiBambi :biggrin1:
KIA_NUNU
IVARI88
Sina_ba
The-Sina
assassin-beh
دارم جمع میکنم . لیست اولیه رو میزارم و کم کم بهش اضافه میکنم .

خوب سریع یه لست اولیه تهیه کردم . هر کس اسمش تو لیست نیست به من PM بده ، لیست که تکمیل شد میزارمش پست اول تاپیک .

Amri_Gamer
nIMa_aZx
X-ASLAN-X
SadeghZoMBiE
Life4Game
Hamze405
ganjine
NikiBambi
KIA_NUNU
IVARI88
Sina_ba
The-Sina
assassin-beh
ARKIMAND
sheikh67
PopMaziar
Old_Dogfather
Odoseus
The_SVR
S1lEnT_H4nTer_XO
kak2s1
scaryS3P3HR
XxBrave-HeartxX
imansaeed
kajolto
KillerArsalan
IR_GOW
AmiR2C
mosi-sh

آخرین ویرایش:
سلام
به به چقدر این دوستا بامرام هستن که ما رو فراموش نکردم :biggrin1:فدای هر چی رفیق بامرام:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
قربون تو نیکی جون :دی مرامتو :دی با این که دیشب 2 3 بار نامردی منو Snipe کردی :دی
نیکی جون من آیدی تو دادم , حالا هی بیا بگو من نامردم ... :biggrin1:
برو آقا مانع کسب نشو :دی

آخرین ویرایش:
قربون تو نیکی جون :دی مرامتو :دی با این که دیشب 2 3 بار نامردی منو Snipe کردی :دی

فداتون بشم شرمنده دیگه من تازه اومدیم هنوز با دوستان جا نیوفتادیم یعنی به خصوصیات اخلاقی من زیاد وارد نیستند شرمنده دیگه بعضی موقع یه فوشایی میدیم ولی به شما دوستان اصلا اینکار رو نمیکنم من به او ماکروسافت بیشتر فوش میدم که دوستان بد برداشت میکنن بخورمتون:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or