Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

دوستان عزیز شما برای حل این مشکل باید حالت مودمتون رو از router به bridge تغییر بدین
این روش رو خود infinity ward تو سایتش گفته در ضمن پورت 3074 رو هم برای بهتر وصل شدن به سرورها پیشنهاد کردن;)
منظور شما از پورت 3074 همون MTU هست یا چیز دیگه ؟:confused:

شما ناراحت نباش!:biggrin1:
این نیکنام وقتی لایو هم بود خیلی بچه خوبی بود!:biggrin1:
شانس اوردین اکثرا هدست ندارین وگرنه بیچارتون میکرد!:biggrin1:
ما هروقت با بچه های ایرانی جمع میشیم , نیکی رو هم اینوایت میکنیم , بعد تا وارد میشه بچه ها براش اسم میزارن , حالا اینکه چه چیزی میگن بماند ! :-":biggrin1:
پ.ن : امیدوارو ایشون از من ناراحت نشن ! چون شوخی میکنم ! خیلی بچه با معرفتیه :biggrin1:

یه سوال
نسخه ی 360 یه قابلیت داره که کسایی که پینگشون مثل هم ـه، رو با هم میندازه یعنی دیگه مشکل تاخیر در تیر رسیدن به حریف رو نداره (یا یه همجین قابلیتی بود دقیق نمیدونم) میخواستم بدونم نسخه ی PS3 این جوری هست یا نه؟
یعنی مشکلی داره با پینگ یا نه؟
بووووووق
یکی جواب مارو بده لطفآ...

خوب مثل اینکه باز دولت امید دست به کار شده
به احتمال زیاد مشکل همین هستش

البته پچ جدید هم بی تاثیر نبوده
از پایین ترین پینگ شروع میکنه به Search کردن تا به PING ماها برسه نیم ساعت الافیم :mad:

فعلا که نمیشه بازی کرد چون سریع Sign out میشم ;)

سلام
دوستان من یک بار دیگه هم این سول رو پرسیدم ولی کسی جواب درست حسابی نداد!
مولتی پلیر این بازی ارزش 70 تومن رو داره یا نه؟ چون من میتونم رو PC این بازی رو بگیرم .
ممنون

سلام
مولتی پلیر این بازی ارزش 70 تومن رو داره یا نه؟ چون من میتونم رو PC این بازی رو بگیرم .
ممنون
اگه leaderboard واست مهم نیست بگیر که حال میده اساس :love:
این ارش هم خودش بازی میکنه ولی انتظارش برآورده نشده ! انم واسه این کد تقلباست :biggrin1:

سلام.من دو مرحله از بخش تک نفره رو رفتم.اما بازم وقتی‌ میرم تو قسمت چند نفره مینویسه connecting to mavh making server... و هیچ اتفاقی نمی‌‌افته.من ۱۰ دقیقه هم صبر کردم.

سلام.من دو مرحله از بخش تک نفره رو رفتم.اما بازم وقتی‌ میرم تو قسمت چند نفره مینویسه connecting to mavh making server... و هیچ اتفاقی نمی‌‌افته.من ۱۰ دقیقه هم صبر کردم.

مشکل هرچی هست مربوط به اینترنت شما میشه...
الان دیگه تقریبا مشکلات مربوط به Matchmaking Server حل شده! فقط پینگ 200 به بالا مشکل ساز هست... اونم بعضی وقت ها و نه همیشه.

سلام
ممنون

آره داداش بگیر می ارزه . من که با بازی حال کردم...:-"

دلم تنگ شده برا PSN :((بزودی یه PS3 اسلیم میگیرم و به جمع دوستان میپیوندم !!! :biggrin1:اگر دوباره رو این PS3 جدیده , YLOD بده یعنی من خدای بد شانسی ام ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or