Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

نفر اول رو دقت کنید...

afewed.jpg

LMFAO :lol::lol:

اون که از روز اول هک شده. :laughing:
الان برو تو Leaderboard قسمت Kills ...
مشخصات نفرات اول تا هفتم رو ببینی کف میکنی!!! یکی هست 2479 تا Killstreak داره! :laughing:
خاک بر سر IW :biggrin1:دیگه از بازی کردن ناامید شدم :(از این به بعد میریم تو کفه BBC2 و MAG :-"

این عکس Fake هست؟جریان چیه؟
تو ps3 هم جنگولک بازی؟:biggrin1:
نمیدونم چه فکری کردی گفتی Fake...
شما مگه ps3 نداری؟ کافیه فقط بری تو بخش Leaderboard...
در ضمن این عکس قدیمیه... الان که چک کردم تقریبا نفرات اول تا دهم همگی با مسخره بازی بالا اومدن. طرف 1215451512 تا Kills داره بعد تعداد Killstreak هاش 3 تاست.

سلام به دوستان.آقا من امروز بازی برام رسید.من بخش تک نفر رو روی کامپیوتر تموم کردم.برای همین روی
بخش تک نفره رو بازی نکردم.وقتی‌ میرم تو بخش چند نفره،یه پنجره باز می‌شه و روش نوشتهupdating your states.. .و هرچی‌ صبر
می‌کنم چیزی نمی‌شه.

سلام.من دو مرحله از بخش تک نفره رو رفتم.اما بازم وقتی‌ میرم تو قسمت چند نفره مینویسه connecting to mavh making server... و هیچ اتفاقی نمی‌‌افته.من ۱۰ دقیقه هم صبر کردم.

سلام.من دو مرحله از بخش تک نفره رو رفتم.اما بازم وقتی‌ میرم تو قسمت چند نفره مینویسه connecting to mavh making server... و هیچ اتفاقی نمی‌‌افته.من ۱۰ دقیقه هم صبر کردم.
سلام.نمیدونم چرا تازگی برا بعضی ها اینطوری میشه ! فک کنم مشکل از NAT باشه ! به هر حال من دوباره زد حال خوردم , ps3 ایم دوباره به فنا رفت :((:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or