Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

دلم تنگ شده برا PSN :((بزودی یه PS3 اسلیم میگیرم و به جمع دوستان میپیوندم !!! :biggrin1:اگر دوباره رو این PS3 جدیده , YLOD بده یعنی من خدای بد شانسی ام ! :biggrin1:
آخه با این بنده خدا چی کار می کنی؟؟
PS3 من گاهی اوقات بیشتر از 18 ساعت روشنه و هر روز هم باهاش حد اقل 4-5 ساعت بازی می کنم
تا حالا مشکلی نداشته
البته PS3 من توی محیط باز یعنی روی میز هست و اطرافش کاملا بازه تا هوا جریان داشته باشه
شما ها چی کار می کنید با هاش آخه

آخه با این بنده خدا چی کار می کنی؟؟
PS3 من گاهی اوقات بیشتر از 18 ساعت روشنه و هر روز هم باهاش حد اقل 4-5 ساعت بازی می کنم
تا حالا مشکلی نداشته
البته PS3 من توی محیط باز یعنی روی میز هست و اطرافش کاملا بازه تا هوا جریان داشته باشه
شما ها چی کار می کنید با هاش آخه
این موضوع مربوط میشه به بدشانسی یک آدم ! طبق آمار رسمی از هر 100 نفر 1 نفر به این بدبختی دچار میشه !! از نظر محیط هم که دستگاهم بدجور تو محیط بازه !! اصلا تو باغ هستش ! :biggrin1:

1تشکر ویژه از همه بروبچ واسه امشب که امدین :love:
یک تشکر ویژه از تو بابت ترتیب دادن این ضیافت بسیار بزرگ ، با اینکه یه بار هاست شدی هممون پریدیم بیرون :دی
خیلی خوش گذشت ، تقریبا همه بچه ها هدست داشتن ، گفتیم خندیدم ، کشتیم و مردیم :دی
اما راجع به صحبت های قبل بگم که بازی کردیم ، خوشبختانه به جنجال کشیده نشد .
اومدم اینجا بگم با اینکه شروعش از طرف شما بود ، اما بنده هم بد صحبت کردم . هر دو طرف مقصر بودیم ولی با این حال بنده پیش دستی میکنم و معذرت خواهی می کنم . اینم بگم واقعا من با هیچ کس تو این فرو خصومتی ندارن ، 2 سال و نیم ِ اینجام ، 2 سال و نیم هم PSN ، همه بچه ها هم منو میشناسن با هیچ کسی رابطه بدی ندارم با همه میگم میخندم . این اتفاقی که امروز تو این تاپیک افتاد هم به این دلیل بود که تاپیک رو از زیر خاک کشیدید بیرون و صحبت من رو بر عکس کردید و تحویلم دادید ، من هم بد صحبت کردم . میگم تقصیر دو طرف بود ، من به نوبه خودم عذرخواهی کردم .
بگذریم ، خیلی خوش گذشت ، منم به قرار Killzone 2 نرسیدم ولی عالی بود .

سلام اقا لاخره تونستيد امشب SIGE IN شيد بعدش اينكه كسي بود كه مشكل انلاين داشته باشه و بعدش حل شده باشه اون مشكل ارور بود براي انلاين حل شد براي كسي يا نه؟:((:((

1تشکر ویژه از همه بروبچ واسه امشب که امدین :love:
خواهش :hide:
یک تشکر ویژه از تو بابت ترتیب دادن این ضیافت بسیار بزرگ ، با اینکه یه بار هاست شدی هممون پریدیم بیرون :biggrin1:
خیلی خوش گذشت ، تقریبا همه بچه ها هدست داشتن ، گفتیم خندیدم ، کشتیم و مردیم :biggrin1:
اما راجع به صحبت های قبل بگم که بازی کردیم ، خوشبختانه به جنجال کشیده نشد .
اومدم اینجا بگم با اینکه شروعش از طرف شما بود ، اما بنده هم بد صحبت کردم . هر دو طرف مقصر بودیم ولی با این حال بنده پیش دستی میکنم و معذرت خواهی می کنم . اینم بگم واقعا من با هیچ کس تو این فرو خصومتی ندارن ، 2 سال و نیم ِ اینجام ، 2 سال و نیم هم PSN ، همه بچه ها هم منو میشناسن با هیچ کسی رابطه بدی ندارم با همه میگم میخندم . این اتفاقی که امروز تو این تاپیک افتاد هم به این دلیل بود که تاپیک رو از زیر خاک کشیدید بیرون و صحبت من رو بر عکس کردید و تحویلم دادید ، من هم بد صحبت کردم . میگم تقصیر دو طرف بود ، من به نوبه خودم عذرخواهی کردم .
بگذریم ، خیلی خوش گذشت ، منم به قرار Killzone 2 نرسیدم ولی عالی بود .
بازی خوبی بود , قرار نبود به جنجال کشیده بشه ! مگر اینکه کسی به پا کنه!
من هم به نوبه ئ معذرت می خوام اگه کسی بخاطر حرفام رنجیده خاطر شد.

نه نبود کیا ولی شدید فاز داد خدا کنه همیشه باشه از این بحثا تا همه دوره هم جمع بشیم بخندیم
چرا بحث :دی از این بعد قرار ثابت میزاریم . PSN هر شب ساعت 8 شب ، خوبه ؟ همه موافقین ؟
چون تعداد هم زیاده ، اگر چند نفر نرسن بیان مشکلی ایجاد نمیشه .

خوب بالاخره بچه ها درست حسابی جمع شدن
البته بنده هدست نداشتم :d

تو مپ Derail که Hard*ore بود اتفاق جالبی هم افتاد زدین هم دیگه رو کشتین از جمله خودم تا Harrier منو بردارین اخر نفهمیدم کی برداشتش ;):biggrin1:

امیدوارم این روند ادامه داشته باشه :d

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره بچه ها درست حسابی جمع شدن
البته بنده هدست نداشتم :d

تو مپ Derail که Hardcore بود اتفاق جالبی هم افتاد زدین هم دیگه رو کشتین از جمله خودم تا Harrier منو بردارین اخر نفهمیدم کی برداشتش ;):biggrin1:

امیدوارم این روند ادامه داشته باشه :d
پستت رو ویرایش کن (HardCo..),وگرنه ممکنه سایت هیتلر بشه ! :biggrin1:

بچه ها یه پیشنهاد دارم .
با توجه به پراکنده بودن و زیاد بودنمون هر کسی Modern Warfare 2 رو مستمر بازی میکنه ، PSN ID ایش رو با یه درصد فعالیتی به من بگه تا بزاریم تو پست اول تاپیک تا همه بچه ها در دسترس باشن .
MW2 اینجوری حال میده ، اینجوری عالیه . اینکه خودتون با هم بازی کنید وگرنه با این خارجی ها بازی کردن چیزی جز اعصاب خوردی نداره .
PSN ID هاتون رو همراه با یک درصد فعالیتی بهم بدید ، حالا به هر نحوی .
Amri_gamer
80 الی 90 % فعالیت شبانه روزی :biggrin1:
اینجا نه :دی الکی صفحه های تاپیک نره جلو .
به دوستانی که جانباز 100 درصد باشند ( :دی ) یک دستگاه Care Package هدیه داده خواهد شد ! lol :دی

آخرین ویرایش:
بچه ها یه پیشنهاد دارم .
با توجه به پراکنده بودن و زیاد بودنمون هر کسی Modern Warfare 2 رو مستمر بازی میکنه ، PSN ID ایش رو با یه درصد فعالیتی به من بگه تا بزاریم تو پست اول تاپیک تا همه بچه ها در دسترس باشن .
MW2 اینجوری حال میده ، اینجوری عالیه . اینکه خودتون با هم بازی کنید وگرنه با این خارجی ها بازی کردن چیزی جز اعصاب خوردی نداره .
PSN ID هاتون رو همراه با یک درصد فعالیتی بهم بدید ، حالا به هر نحوی .
Amri_gamer
80 الی 90 % فعالیت شبانه روزی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or