ps3 lover
کاربر سایت
eeee,تویی ؟ همونی که هی فوش میده ؟ :biggrin1::biggrin1:NikiBambi
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اگه منظورتون اين مشكلي هست كه گزينه ي play online رو ميزني و يه كادر كوچيك مياد وسط صفحه و همينجوري ميمونه و چيزي نميشه كه من هم همين مشكل رو دارم وربطي به اپديت نداره چون اگه اپديت 3.10 رو نداشتي نميتونستي sige in شي پس ربطي نداره و مشكل خيلي بدي هست و هنوز راه حلي براش پيدا نشده و مشكلي هست كه خيلي ها دارند چه كسايي كه اينترنت 512 دارند و چه 128 و كلي گيمر من ميشناسم كه اين مشكل رو دارند و نميدونند بايد چيكار كنند.خيلي بد هست راه حلش چي هستمن هم این مشکل دارم.هنوز هم حل نشده(فقط با این بازی مشکل دارم)
به update 3.10 ربطی نداره

eeee,تویی ؟ همونی که هی فوش میده ؟ :biggrin1::biggrin1:
اره منم هی فوش میدم خوشت نمیاد ادد نکن :biggrin1::biggrin1::biggrin1:دوستان عزیز شما برای حل این مشکل باید حالت مودمتون رو از router به bridge تغییر بدین
این روش رو خود infinity ward تو سایتش گفته در ضمن پورت 3074 رو هم برای بهتر وصل شدن به سرورها پیشنهاد کردن![]()
دوستان عزیز شما برای حل این مشکل باید حالت مودمتون رو از router به bridge تغییر بدین
این روش رو خود infinity ward تو سایتش گفته در ضمن پورت 3074 رو هم برای بهتر وصل شدن به سرورها پیشنهاد کردن![]()
بعدشم وقتی شما پورت های دستگاه رو اختصاص بدی به PS3 این پورت هم باز میشه یکی از پورت های اصلی هستش در PS3 برای درست کردن NAT .دوست عزیز کسی که اینجا قصد دروغ گفتن نداره که سریع میگین لینک منبع بدین!هدف فقط کمک کردن هستاگه میشه لینکی که این حرف رو زده بدینبعدشم وقتی شما پورت های دستگاه رو اختصاص بدی به PS3 این پورت هم باز میشه یکی از پورت های اصلی هستش در PS3 برای درست کردن NAT .
دوست عزیز کسی که اینجا قصد دروغ گفتن نداره که سریع میگین لینک منبع بدین!هدف فقط کمک کردن هست
من این روش رو از یکی از دوستام که توی cod 4 به همین مشکل دچار شده بود پرسیدم که بهم گفت من تو سایت infi.. پرسیدم اونا هم کاریو که گفتم جواب داده بودن
تا حالا هرکس که این کارو انجام داده مشکل حل شده اخریشم دوست خودم که امروز نمیتونست به سرور وصل بشه که با این کار مشکلش حل شد و الانم داره راحت بازی میکنه. خودم هم این مشکلو داشتم که با این کار برطرف شد
بیشتر جنبه سوالی داشت خوب آدم امکان داره یه چیزی رو یاد نداشته باشه سوال میکنه میخواستم منبعش رو بخونم ببینم دقیقا چی گفته همین
من چون زیاد وارد نیستم شایدنتونم درست جواب شمارو بدم ولی اینقدر میدونم که با این کار مشکل حل میشهکسی هم نگفت شما دروغ گفتین :smile: من دارم میگم من خودم همچین چیزی رو تا حالا نشنیده بودم که بشه مودمی که خودش روتر سر خود هستش رو شما فعال یا قیر فعال کنی همین میخوام بدونم چجوری گفته باید انجام بشه چون این حرف رو اولین بارمه میشنوم بعد این همه سر و کله زدن با مودم های ADSL همین .بیشتر جنبه سوالی داشت خوب آدم امکان داره یه چیزی رو یاد نداشته باشه سوال میکنه میخواستم منبعش رو بخونم ببینم دقیقا چی گفته همین
![]()