من که معمولا کلن تگ رو [S3FR] میزارم :biggrin1:به نظرم [PARS]یا[$PAR] هم خوبه[ K1N6 ] کلن تگ ما هست . کسایی که میان تو Party بازی می کنیم ، تا وقتی که من بگم نمیتونن از این کلن تگ استفاده کنن .
اگر کسی کلن تگ منسجمی داره میتونه بگه بازی کنیم .
PARS که تگ کلن ما توی Killzone 2 بود . کلن تگ هم چیزی نیست که هر کسی برای خودش بزاره . یه سری جمع میشن و یه تیم رو تشکیل میدن .من که معمولا کلن تگ رو [S3FR] میزارم :biggrin1:به نظرم [PARS]یا[$PAR] هم خوبه
ماکه هرشب با بچه های ایرانی مسابقه داریم ! شما کم پیدایی !PARS که تگ کلن ما توی Killzone 2 بود . کلن تگ هم چیزی نیست که هر کسی برای خودش بزاره . یه سری جمع میشن و یه تیم رو تشکیل میدن .
میتونید به گروه های 6 نفری تقسیم بشید تا توی Private Match با هم مسابقه بدیم .
والا ما یه موقع تو Killzone 2 پادشاهی میکردیم . الانم به علت یه سری مسائل نتونستم زیاد سر بزنم .ماکه هرشب با بچه های ایرانی مسابقه داریم ! شما کم پیدایی !
ما خودمون داریم ! کلن تگمون هم [IRAN] هست ! نفرات هم تو psn بهتون میگموالا ما یه موقع تو Killzone 2 پادشاهی میکردیم . الانم به علت یه سری مسائل نتونستم زیاد سر بزنم .
اگر میشه هر کسی کلن تگ منسجم با تعداد نفرات داره یه سرگروه انتخاب کنن و بیان اینجا اسم نفراتشون رو بگن .
آپدیت چند MB هست ؟دوستان گویا آپدیت 1.04 اومده اگه میشه دوستانی که این آپدیتو انجام دادند بیان بگند وضعیت Multiplayer به چه نحوی شده ؟ Ping Bar و Lag و سرعت وصل شدن به Party ها و Matchmaking ها و ...
مرسی