من امروز یه اپدیت 15 مگابایتی دانلود کردم بعدشم رفتم تو بازی روز قبل هم یه اپدیت 20 mb دانلود کرده بودم حالا میخوام انلاین بازی کنم نمیشه میگه منطقت عوض شده برو مین منو دیروز اینطوری نبود
من امروز یه اپدیت 15 مگابایتی دانلود کردم بعدشم رفتم تو بازی روز قبل هم یه اپدیت 20 mb دانلود کرده بودم حالا میخوام انلاین بازی کنم نمیشه میگه منطقت عوض شده برو مین منو دیروز اینطوری نبود
Randolf d'Amore, Activision Support, stated that the new patch is not related to the multiplayer not connecting. They had a server outage and they are adding more PS3 servers to meet huge PS3 MP demand
ما رو ببین به چه زوری هم شده مثل آدم 70 دلار پول نسخه ارجینال دادیم که MP بازی کنیم .The amount of players on MW2 PSN overwhelmed the PSN presence server which updates “what you’re doing” and is essential to parties.”
اصلان حالا اینو ببین !
ما رو ببین به چه زوری هم شده مثل آدم 70 دلار پول نسخه ارجینال دادیم که MP بازی کنیم .
آقایون Patch دادن بخش MP رو کلهم مورد عنایت قرار دادند !
امیر مطمئن باش هر مشکلی که هست دیر یا زود حل میشه....
خیلی جالبه! هنوز هیچی نشده (اول لانچ) این مشکلات مسخره کمبود سرور و .... پیش میاد!
اینم بخونید:
http://playstationlifestyle.net/2009/11/11/modern-warfare-an-offline-experience/
lol
حتما زود تر خبر بده .... چون دارم دغ می کنم ... امروز می خوام برم بگیرمشخوب مثل اینکه سرورها با تمام قوا ( به قول منبع Full Capacity ) برگشتند . :biggrin1:
مثل اینکه سرورها توانایی این همه بازیکن رو نداشتند و سونی هم به خاطر قطع نشدن شبکه PSN راه های ورودی به MW2 رو بسته بود تا مشکل کاملا حل بشه و دوباره اون راه ها رو باز کنه .
به هر حال الان میرم چک میکنم و خبر میدم ، ببینم ما هم میتونیم The Most Hyped Game رو Online بازی کنیم یا نه ! :biggrin1: