Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

همه اونایی که Modern Warfare 2 رو مرتب Online بازی می کنند ، توی PM به من PSN ID و زمان حضورشون توی PSN و کلن تگ شون رو بگن .
هر تیمی که که فکر میکنه منسجم هست ، یه سرگروه انتخاب کنه و نفراتش رو بگه . تعداد نفرات هر تیم نباید کمتر از 6 نفر یا بیشتر از 8 نفر باشه .

آرش پس اين بچه ها كوشن !؟ روز اول اومده بودن همه ميگفتن ما ميايم پس الان كجان !!؟
مسئول جمع آوری بچه ها منم ؟ ! من یه موقع حوصله این کارها رو داشتم امیر ولی وقتی کسی بهت احترام نزاره به غیر از چند نفر آدم دلسرد میشه . الان من میگم ساعت 9 اونایی که MW2 دارن شب PSN باشن .
به هر حال میل خودتونه ، من پایه بازی خودم رو دارم این کارو هم برای کسانی میکنم که کسی رو ندارند بازی کنند .

دوستان ! اونایی که PM میدن میگن آرش برنامه ای واسه MW2 نداری !
امشب ساعت 8 به وقت تهران ما جمع میشم تا خودمون Host بشیم و بازی کنیم . Host خودم میشم . Search & Destroy و Team Deatchmatch بازی میکنیم . تا ساعت 11 هستیم تا اونایی که مثل امیر دیر میان هم بتونن بازی کنن .
Headset اجباریه ، اگر خجالت میکشید حرف بزنید با خارجی ها بازی کنید بهتره .
این از اولین برنامه ریزی ، شب منتظر میمونم ببینم کیا میان !

من موقعه وصل شدن تو قسمت online status گیر میکنم،کسی میدونه مشکل از چی هست؟
زمان وصل شدن به special ops ارور creating session میده!
ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
ما دیشب بودیم ولی کسی نبود !
به آرش خان هم PM دادم ولی پاسخی نیومد !

من که امدم به ارش جان هم pm دادم اما کسی ما درنیافت :(
اگه کسی دیگه برنامه داره و جواب pm میده به ما هم خبر بده . پایه هستم شدید

منم هستم...
ولي هرچي به اقا ارش Pm دادم جوابي نگرفتم...:((
من گفتم ، برنامه ریزی می کنم ولی شما هماهنگ نیستید . دونه دونه میاید PM میدید آقا آرش بازی نمی کنیم ؟ !
با کی بازی کنیم عزیزم . یکی داره Spec Ops بازی می کنه ، یکی داره Single بازی می کنه ، یکی هی میره و میاد و ... !
من وقتی یه ساعتی میزارم ، یکی 30 : 8 میاد ، 9 میره یکی 9 میاد 10 میره یکی دیگه تازه 11 میاد ، انتظار دارید چیکار کنم ؟
اون موقع که من کلن داشتم ، قرار ها اجباری بود و همه حاظر میشدن ولی اینجا من که نیمتونم اجبار کنم .
هماهنگ نیستیند یه سریتون ، طول هم میکشه هماهنگ بشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or