Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید:
-ما بعد از اینکه اون اطلاعات رو از کامپیوتر یارو روسی برداشتیم بعد از رفتن چرا فرمانده ما رو کشت و آتیش زد؟؟؟
آقا عاجزانه خواهش میکنم که اینجور چیزایی رو تویی Spoiler بزارین !!!!!!
آدم میاد دنبال یه چیز دیگه میگرده ...میبینه ....اعصابش هم ....

دوست عزيز اين چيه يه كم راهنمايي كنيد اينا چرا اينطورين؟:eek::eek::eek:
دوست من صحبت هایی هست مبنی بر اینکه کسانی که برای انلاین بازی کردن cod mw2 وارد IWNet میشوند ویروس تروجانی از طریق پورت های باز وارد سیستمشون میشه حالا این صحبت حقیقت داره یا نه ولی یکی از کاربرهایی که کال اف دیوتی انلاین بازی میکرده متوجه این قضیه شده.

دوستان من آخرین مرحله ای که تونستم بازی کنم مرحله قایق بود که باید دنبال اون شفرد می رفتی آخرش هم هلیکوپترش منفجر میشه . بعد از او مرحله از بازی می پره بیرون ! خواستم بدونم مرحله آخرش همینه ؟ :(

کاخ سفید آخرش چی شد؟

خب طی عملیات فتح المبین ،وسط برادران آمریکایی کاخ سفید هم فتح شد دیگه .

با سلام
تو مرحله اضافه که بعد از مرحله آخر باز میشه همون موزه میخواستم بدونم فقط باید بگردی یا میشه کار هایی انجام داد؟؟؟؟
همونطور که قبلا گفتم از اونجا که شروع می شه بالای information یه کلید قرمز هست! بزن و برو فضا!:biggrin1:
doste azizemon dar safahate ghabl goftand daghighan az jaee ke bazi dar moze shoro mishe yek kelide ghermez roye mize bezanesh safa kon :cheesygri
جوکر جونم! فینگلیش ننویس! پارسی لطفا:biggrin1:

من هنوز وقت نکردم بازی رو بگیرم!( در حالی که خفن طرفدارشم! حتی یک سریشم از دست ندادم!)
می گن این جدید نسخه 4 dvd مشکل داره درسته؟! مال کدوم شرکت مشکلی نداره؟!

من هنوز وقت نکردم بازی رو بگیرم!( در حالی که خفن طرفدارشم! حتی یک سریشم از دست ندادم!)
می گن این جدید نسخه 4 dvd مشکل داره درسته؟! مال کدوم شرکت مشکلی نداره؟!
سلام آره 4 دي وي ديه مال بز تيم هستش مشكل داره البته مشكلش با پچي كه در صفحات قبل هست رفع ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or