Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

من وقتی میرم تو بازی و مرجله ی اولش میگه که باید حداقل 5 مگابایت از دیسکت خالی باشه در حالی که من دیسکم 580 گیگ خالی داره.
چیکار کنم؟

واقعا مسخرس

ممکنه یکی بگه این بازی دقیقا از کجا شروع میشه ، من بازی رو گرفتم ولی وقتی new game رو میزنم از بازی میاد بیرون همه کرک ها رو هم امتحان کردم ولی وقتی resume game رو میزنم بازی از جایی شروع میشه که تو ارتش آمریکا هستم در افغانستان و افتاده روی زمین و فرماندش میاد دستش رو میگیره بلندش میکنه ، لطفا یکی دقیق بگه بازی از کجا شروع میشه

آقا بازم دستت درد نکنه
من بازی رو همین امروز تموم کردم خیلی حال داد...
قربونت اگه ارجينال داري كه خوش به حالت ميشيني آنلاين ميزني اگرم نداري بايد منتظر بموني تا كرك بياد:((:((:((:((:((

واقعا مسخرس

ممکنه یکی بگه این بازی دقیقا از کجا شروع میشه ، من بازی رو گرفتم ولی وقتی new game رو میزنم از بازی میاد بیرون همه کرک ها رو هم امتحان کردم ولی وقتی resume game رو میزنم بازی از جایی شروع میشه که تو تو ارتش آمریکا هستم در افغانستان و افتاده روی زمین و فرماندش میاد دستش رو میگیره بلندش میکنه ، لطفا یکی دقیق بگه بازی از کجا شروع میشه
همون اولاشي بشين بازي كن:)

Last edited by a moderator:
من دارم واسه بار دوم میرمش
توصیه میکنم شما هم حتما اینکار رو بکنید
چون داستان خیلی پیچیدس و من خودم اینبار نکته های جالبی فهمیدم!

نه بنظرم رنگ پردازی pc بهتره!این نظر منِ...
ولی اون بوته رو خوب کردن حذف کردن چون بسیار آبروریزی بود!
اصلا روش کار نشده بود..
حالا رنگ بندی به درک، ولی اون بوته و آت و آشغالا رو حذف کردن اصلا واسه من قابله قبول نیست، البته به قول شما خیلی ضایع بود که باید بگم تو COD4:MW هم علوفه و بوته ها همینجوری بودن، حداقل یه ذره اصلاحشون نکردن، حتی تکونم نمیخورن، کلا این طراحی پوشش طبیعی رو IW اصلا بلد نیست، در نتیجه کلا بی خیال..........

حالا رنگ بندی به درک، ولی اون بوته و آت و آشغالا رو حذف کردن اصلا واسه من قابله قبول نیست، البته به قول شما خیلی ضایع بود که باید بگم تو COD4:MW هم علوفه و بوته ها همینجوری بودن، حداقل یه ذره اصلاحشون نکردن، حتی تکونم نمیخورن، کلا این طراحی پوشش طبیعی رو IW اصلا بلد نیست، در نتیجه کلا بی خیال..........
منم همینو میگم....تو مقایسه نیسخه pc خیلی زیبا تر بود...زمین و حتی علف ها...خب اونا هم باید اون بوته ها رو در حد کیفت دیگر اجزا بزارن...فکر کنم حوصله نکردن!:دی

هرچی میخواستم طول بدم بازی دیر تموم بشه فایده ای نداشت :eek::eek::eek:
بر خلاف دوستان که میگفتند بهترین بازی بود که تا حالا بازی کرده بودند من اصلا حال نکردم درسته کیفیت بازی و کارگردانی خیلی خوب بود ولی انقدر کوتاه بود که تا اومدم گرم بشم دیدم مرحله اخره:((:((.به نظر من هیج سری مثل call of duty modern warfare نمیشه حتی قسمت دومش.

بازی هز همه لحاظ فوق العاده بود ولی کمی کوتاهه....
در ضمن سری COD هنوز یه چیزی داره که از شماره اول تا حالا هستش و اون طریقه اومدن دشمنان هستش...اشتباه نکنید منظورم هوش مصنوعی نیست...تو بعضی مراحل مثلا میخای بری به نقطه خاصی تا مرحله تموم بشه ولی اگه یه جا وایسی و هی دشمن بکشی و نری جلو همینطور دشمن میاد و تموم نمیشه...اینش کمی تو ذوق میزنه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or