Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام.
من الآن به مرحله ACT III :Contingency رسیدم.ولی وسط Loading مرحله یهو یه ارور می ده به شرح زیر:
---------------------------
Error
Disc read error.
OK

چه کنم؟
Crying.gif

سلام.
من الآن به مرحله ACT III :Contingency رسیدم.ولی وسط Loading مرحله یهو یه ارور می ده به شرح زیر:
Error
Disc read error.
OK

چه کنم؟
Crying.gif
سلام اگه صفحات قبلو خونده بودي ميفهميدي بايد چكار كني
اينو بگير http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe از فايل رار خارجش كن يه فايل زرد رنگ بهت ميده اجراش كن نكست بزن تا جايي كه ازت مسير ميخاد مسيرم فولدري كه بازيرو انداختيرو بيار بعد قسمت zone بعد قسمت english بعد نكستو بزن وايسا تا كارشو انجام بده منم همين مشكلو داشتم به لطفه دوستان كه در صفحات قبل توضيح داده بوودن مشكلم حل شد

بله دکتر علی شریعتی گفتند

این جمله رو دکتر علی شریعتی گفته

امضات واقعا زیبا بود آفرین
این بحثا جاش اینجاست؟! آخه کی میخواین به قوانین انجمن احترام بگذارید؟

==============================

در ادامه پست های قبلیم که بیشتر به اشکالات MW2 اشاره کردمه و هنوزم به حرفام پایبندم باید به یکسری از ویژگی های مثبتش هم اشاره کنم: از سه مرحله آخر ACT II بازی واقعا تغییر میکنه و گیم پلی بهتر و جذاب تر میشه، به نظرم اون موسیقی متنی که اول مرحله The Only Easy Day... Was Yesterday زده میشه فوق العادس و یه جو مخوفی به بازی میده، به نظرم این موسیقی بعد از اوایل موسیقی متن آخر بازی بهترین موسیقی بازیه، ولی اون موسیقی که در مرحله Take Down زده میشه چندان جالب نیست، همچنین بهترین مرحله از لحاظ اتمسفر مرحله Second Sun اونم به خاطره تاریک بودن و فضای آرام و درگیر کننده و بهترین مرحله از لحاظ داستانی مرحله Loose Ends هست. راستی یه اشکال دیگه: مرحله اول که در افغانستان اتفاق میوفته میبینید که دشمن به زبان عربی صحبت میکنه؟! یکی دیگه از نکات مثبت فیزیک بهتر و همچنین درگیری های بهتر از لحاظ خون و خونریزی هست و همچنین گرافیک هم نسبت به قبل بهتر و زیباتر شده بخصوص شیدر و از لحاظ نورپردازی و تنوع رنگ مراحل بسیار بهتر از قبله و همچنین سایه زنی ها که این دفعه کاربردشون بیشتر از قبله.

یه سوال واسم پیش اومده که اگه مرحله second sun رو رد نکردید بهتره نخونیدش
اون موشکی که روی آمریکا میزنن هسته ای بود یا EMP ؟
خودم بیشتر فکر میکنم هسته ای هستش ولی آخه emp هسته ای آخه چقدر میتونه برقا رو ببره؟!!
ظمنا روسا که دیگه سرباز زیادی تو آمریکا نداشتن یه بار میزدنش تو زمین دیگه!
کلا ای مسئله واسم خیلی گنگه اگه کسی چیزی میدونه لطفا بگه

یه سوال واسم پیش اومده که اگه مرحله second sun رو رد نکردید بهتره نخونیدش
اون موشکی که روی آمریکا میزنن هسته ای بود یا EMP ؟
خودم بیشتر فکر میکنم هسته ای هستش ولی آخه emp هسته ای آخه چقدر میتونه برقا رو ببره؟!!
ظمنا روسا که دیگه سرباز زیادی تو آمریکا نداشتن یه بار میزدنش تو زمین دیگه!
کلا ای مسئله واسم خیلی گنگه اگه کسی چیزی میدونه لطفا بگه

او تصمیم می‌گیرد به سمت هیجاک، یک زیردریایی اتمی روسی برود و یک موشک بالستیک قاره‌پیما را به سمت واشنگتن شلیک کند. هرچند او تصمیم می‌گیرد که کلاهکی را در موشک قرار دهد و آن‌را در اتمسفر منفجر کند تا ایستگاه فضایی بین‌المللی را نابود کند و واشنگتن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. پالس الکترونیکی باعث می‌شود که همه‌ی وسایل الکترونیکی و حرمت هر دو گروه روسی و آمریکایی در واشنگتن از کار بیافتد.

او تصمیم می‌گیرد به سمت هیجاک، یک زیردریایی اتمی روسی برود و یک موشک بالستیک قاره‌پیما را به سمت واشنگتن شلیک کند. هرچند او تصمیم می‌گیرد که کلاهکی را در موشک قرار دهد و آن‌را در اتمسفر منفجر کند تا ایستگاه فضایی بین‌المللی را نابود کند و واشنگتن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. پالس الکترونیکی باعث می‌شود که همه‌ی وسایل الکترونیکی و حرمت هر دو گروه روسی و آمریکایی در واشنگتن از کار بیافتد.
خیلی ممنون
به نظر من مرحله second sun خیلی زیبا بود
از هر لحاظ
آخرش هم با جمله زیبایی تموم شد!
میریم مسکو؟!! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or