Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید:
-ما بعد از اینکه اون اطلاعات رو از کامپیوتر یارو روسی برداشتیم بعد از رفتن چرا فرمانده ما رو کشت و آتیش زد؟؟؟
ما اهل کجا بودیم؟ فرماده کجایی بود؟؟ هر کی به توضیح کامل بده خیلی ممنون میشم که کلا داستان چی بود

دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید:
-ما بعد از اینکه اون اطلاعات رو از کامپیوتر یارو روسی برداشتیم بعد از رفتن چرا فرمانده ما رو کشت و آتیش زد؟؟؟
ما اهل کجا بودیم؟ فرماده کجایی بود؟؟ هر کی به توضیح کامل بده خیلی ممنون میشم که کلا داستان چی بود
خب ژنرال خیانت کرد!
اونم خیلی حرفه ای!
یه جورایی میخواست کودتا کنه
ژنرال و ما بریتانیایی هستیم و در مراحل آمریکا هم آمریکایی هستیم

یه سوال ... من وقتی وارد بازی میشم اول لوگوی شرکت سازنده میاد بعد مستقیم میره تو منو اصلی...حالا میخوام بدونم در اصل باید اینجوری بدون دمو باشه یا به خاطر دستکاری ناشر ایرانیه؟(در ضمن من نسخه سه DVD رو دارم)

کسى هست دوست داشته باشه با:
پرايس
مک تاويش
ماکارف
و اون جنراله بجنگه؟
فقط کافيه توى اون موزه روى پيشخون بالاى information اون کليد قرمز رو بزنيد!
فقط مواظب قلبتون باشيد!

من این پچو نصب کردم ولی درست نشد. درضمن وقتی تو نصب آدرسو وارد میکنم و نکست رو میزنم مینویسه فایل آپدیت شده بود. در ضمن ارور من ارور DirectX هستش. راه دیگه ای برای حل کردن این مشکل هست؟؟؟؟:confused::confused::(:(:((
عزيزم من مشكل كاربر بالايي رو گفتم شما مشكل directx داري

آخرین ویرایش:
رنگ بندی و کیفیت بافت ها و همچنین AA در PC بمراتب بهتر از کنسول هاست!!!

اون تیکه گرافیک رو میگم دوباره چک کن چون اصلا اینطوری نیست.
منظورم رنگ بندی و نورپردازی طبیعی تر در 360 هست، خودتون برید همون عکسای مقایسه ای رو دوباره با دقت ببینید، در ضمن من کاری به تکسچر و AA ندارم، اون حذفیات هم که کسی نمیتونه منکر بشه........

کسى هست دوست داشته باشه با:
پرايس
مک تاويش
ماکارف
و اون جنراله بجنگه؟
فقط کافيه توى اون موزه روى پيشخون بالاى information اون کليد قرمز رو بزنيد!
فقط مواظب قلبتون باشيد!
من هنوز به اونجا نرسیدم اگه دکمه رو بزنی دیقیقا چی میشه !؟ میریزن سرت همشون ؟

خوب من مشکل نصب بازیم حل شد فقط یه مشکل دارم اونم اینه که وسط یازی بعضی وقتها هنگ میکنه و میپره بیرون هیچ اروریم نمیده کسی میدونه چرا ؟

آخرین ویرایش:
منظورم رنگ بندی و نورپردازی طبیعی تر در 360 هست، خودتون برید همون عکسای مقایسه ای رو دوباره با دقت ببینید، در ضمن من کاری به تکسچر و AA ندارم، اون حذفیات هم که کسی نمیتونه منکر بشه........
نه بنظرم رنگ پردازی pc بهتره!این نظر منِ...
ولی اون بوته رو خوب کردن حذف کردن چون بسیار آبروریزی بود!:cheesygri
اصلا روش کار نشده بود..

كنسول لكه شرمي بر دنياي pc

دوست عزيز آخه ي قوطي با دو تا سيم و ي آداپتور چه مي فهمه دايركت ايكس و AA يعني چي همينم كه داره اجرا مي كنه آخرش داغ مي كنه ذوب مي شه به تعبير خودشون 3 چراغ مي شه و بعد ديگه ي RADEON 1900XT به درك يزيد هم نمي ارزه .

كلا مي خوام ي تعريف جامع و دقيق از كنسول ارائه بدم و اون اينه كه :

كنسول موجودي است(( به عنوان زباله ديگري كه انسان ساخته نه جاندار)) احمق كه در درك آنچه كه خود انجام مي دهد دچار صدها غر و دنگ (( منظور باگ است)) بوده و توان محاسباتي اندكي دارد از اين رو سازندگان آن براي رفع اين نا هنجاري بزرگ در پيكره آن ناگزير به ارائه غذايي قابل هضم تر (( منظور بازي و توابع)) به نسبت توان سخت افزاري شرم آور آن شده اند از طرفي اين دو كنسول بي هويت كه البته اولي((XXL BOX 360)) به نسبت دومي ((PLAYBOYSTATION 3)) هويت خود را تا حدودي حفظ كرده و به قول خودمان پدر مادر دار تر است در درك دايركت ايكس به طور نسبي موفق تر بوده و كمتر مايه خجالت وشرمندگي سازندگانش مي باشد . اما كنسول بي هويت و بي شعور دوم كه همگي آن را مي شناسيم كمي فراتر از بعضا يك قوطي بوده و يك پردازنده به نام CELL دارد كه آن هم به درك شمر و. معاويه ابن ابو مردوك نمي ارزد و بر خلاف آنچه كه سازندگانش مبني بر توان بالاي پردازش در باز آفريني فرايند هاي زيستي به آن نسبت مي دهند بايد گفت كه اين پردازنده چند هسته اي و چندين پدر مادر دار حتي قادر به اجراي يك الگوريتم ساده 2+2 = چند هم نمي باشد چه رسد به اجراي توابه دايركت ايكس .

در خاتمه از تمامي شما عزيزان كمال تشكر را دارا مي باشم به اميد نابودي هر چه روز افزون كنسول هاي بي شعور .

روز خوش تگسچر اولترا هاي
و آنتي آلايزينگتان تا 16QX مستدام باد.

دوست عزيز آخه ي قوطي با دو تا سيم و ي آداپتور چه مي فهمه دايركت ايكس و AA يعني چي همينم كه داره اجرا مي كنه آخرش داغ مي كنه ذوب مي شه به تعبير خودشون 3 چراغ مي شه و بعد ديگه ي RADEON 1900XT به درك يزيد هم نمي ارزه .

كنسول موجودي است(( به عنوان زباله ديگري كه انسان ساخته نه جاندار)) احمق كه در درك آنچه كه خود انجام مي دهد دچار صدها غر و دنگ (( منظور باگ است)) بوده و توان محاسباتي اندكي دارد از اين رو سازندگان آن براي رفع اين نا هنجاري بزرگ در پيكره آن ناگزير به ارائه غذايي قابل هضم تر (( منظور بازي و توابع)) به نسبت توان سخت افزاري شرم آور آن شده اند از طرفي اين دو كنسول بي هويت كه البته اولي((XXL BOX 360)) به نسبت دومي ((PLAYBOYSTATION 3)) هويت خود را تا حدودي حفظ كرده و به قول خودمان پدر مادر دار تر است در درك دايركت ايكس به طور نسبي موفق تر بوده و كمتر مايه خجالت وشرمندگي سازندگانش مي باشد . اما كنسول بي هويت و بي شعور دوم كه همگي آن را مي شناسيم كمي فراتر از بعضا يك قوطي بوده و يك پردازنده به نام CELL دارد كه آن هم به درك شمر و. معاويه ابن ابو مردوك نمي ارزد و بر خلاف آنچه كه سازندگانش مبني بر توان بالاي پردازش در باز آفريني فرايند هاي زيستي به آن نسبت مي دهند بايد گفت كه اين پردازنده چند هسته اي و چندين پدر مادر دار حتي قادر به اجراي يك الگوريتم ساده 2+2 = چند هم نمي باشد چه رسد به اجراي توابه دايركت ايكس .

در خاتمه از تمامي شما عزيزان كمال تشكر را دارا مي باشم به اميد نابودي هر چه روز افزون كنسول هاي بي شعور .

روز خوش تگسچر اولترا هاي

احسنت!
تقبل الله!
اجرکم عندالله!
;)
حال کرديم!

روز خوش تگسچر اولترا هاي
واقعن متن عالي بود ممنووون :love::cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or