Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام
من 4dvd رو خریدم و مال boystem هست (چون تو هر فلدر این بازی بیچاره یه عکس به اسم boystem pc گذاشته)
الان مرحله ی 4 رو پنجم و مشکلی نداشتم
ایا مشکل در مرحله های جلوتره

راستی یه فایل patch تو دی وی دی 4 بود نمیدونم به چه دردی میخوره
اینم لینک پچ

ممنون

بله اول act3 ارور میده میاد بیرون

درود
گویا کرک این نسخه ی 4 دی وی دی هم مشکل داره، تو مراحل جلوتر بعد از Act II و موقع ورود به Act III چه از تو campaign و چه از OPS، از بازی پرت میشم بیرون و Disk Read Error میده! از دوستان کسی میتونه کمکی بکنه؟

پچ پست قبلی رو نصب کنی حل میشه.

من این ورژن 4 دی وی دی رو دارم الان مشکل act3 حل شد فقط می خواستم ببینم مال همه اولین مرحله ش همونیه که با اسنایپر و کاپیتان پرایس تو برفه یا فرق داره؟ عکسشم گذاشتم ممنون میشم اطلاع بدید.

Attachments

سلام به همگی خسته نباشید من امروز بازم یه سر زدم به همه بازارها هنوز Modern Warfare 2 به طور رسمی تو بازارها پخش نشده بعضی مغازه ها همون 4 دی وی دی که کلا مورد داره یا کرکش خرابه رو دارن یه مغازه دار گفت فردا صبح اومده حالا خدا میدونه چه قدر حرفش راست باشه خلاصه امروز 23 آبان هستش و هنوز بازی به طور رسمی در تهران منتشر نشده

من امروز ظهر بازی رو تموم کردم و در طی بازی هم به هیچ مشکلی بر نخوردم . فقط یه پچ 136 کیلو بایتی دانلود کردم برای بازی که بازی رو fix کرد . در ضمن من با نسخه ی 4 dvd بازی کردم .

آخرین ویرایش:
من امروز ظهر بازی رو تموم کردم و در طی بازی هم به هیچ مشکلی بر نخوردم . فقط یه پچ 136 کیلو بایتی دانلود کردم برای بازی که بازی رو fix کرد . در ضمن من با نسخه ی 4 dvd بازی کردم .
منم همین طور.بدون هیچ مشکلی بازی رو با پتچی که گفتن تموم کردم.بازی عالی بود.نسخه من هم 4 dvd بود.

بازی یک شاهکاره به تمام معنا بود . گرافیک عالی . گیم پلی عالی . موزیک های بازی عالی و کلا همه چیز عالی ( البته مولتی پلیر رو فاکتور بگیریم که خوب برای من مهم نیست مولتی پلیر ) . از نظر من نمره بازی 10 هست . خیلی قشنگ تموم شد بازی . بازم میگم این بازی یک شاهکاره .

میشه این پچ رو یه بار دیگه بذارین
تا چند صفحه قبل نبود
مرسی

بفرما :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or