Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

نظریه پردازی میکنی ها!
:eek: خدایا شکرت این روزا چه چیزایی می بینم! آخه مرد حسابی این حرفا چیه میزنی! قبل از پست زدن بشین یه کم فکر کن
دوست من نظریه پردازی نیست من خودم شاهد عینی هستم لینک بازی تو سایت تورنت و راپید اومده بود چند روز پیش فرداش رفتم دیدم هر دو حذف شده و یه سری لینک ها اومده که همه تو نظرات نوشته بودند نسخه الکی هست شما فکر کردی اکتیویژن بیکار نشسته 2 هفته زودتر نسخه بازیش بیاد و تنها کسی هم که میتونه این لینک ها را حذف کنه خود همون هست.البته از شما انتظاری ندارم چون فکرت به این جاها نمیرسه
شما هم بهتره قبل از پست دادن یک ربعی فکر کنی

درود
فعلا هیچ گروهی بازی رو Release نکرده. الکی صابون به دلتون نزنید!
ریلیز کنن نکننش ما میگیریمش :biggrin1:
پسر عجب بازی توپی شده من طاقت ندارم!
این 2 تا کوچولوی مامانی رو هم که گذاشتن مامانشون قربونشون بره!
44-magnum.jpg

با این یکی ای حال میده بزنی مغز یارو طالبانی رو پخش کنی!
ranger.jpg

دوست من نظریه پردازی نیست من خودم شاهد عینی هستم لینک بازی تو سایت تورنت و راپید اومده بود چند روز پیش فرداش رفتم دیدم هر دو حذف شده و یه سری لینک ها اومده که همه تو نظرات نوشته بودند نسخه الکی هست شما فکر کردی اکتیویژن بیکار نشسته 2 هفته زودتر نسخه بازیش بیاد و تنها کسی هم که میتونه این لینک ها را حذف کنه خود همون هست.البته از شما انتظاری ندارم چون فکرت به این جاها نمیرسه
شما هم بهتره قبل از پست دادن یک ربعی فکر کنی
بازم اسپم!!!!!بابا ول کنید این بحثهارو!!!!
اکتیویژن 2 هفته زودتر عرضه کرده!!!!البته نسخه 360. pc رو نمیدونم.البته قرار بود تمام نسخه ها با هم عرضه بشه!!!

عجیبه پس نسخه pc چرا نمیاد؟؟؟!!!؟؟
t96z4i.jpg

fk06jt.jpg

5kfuvs.jpg

2vt32it.jpg

اینها عکسهای نسخه 360 هست که با دوربین معمولی گرفته شده.

بازم اسپم!!!!!بابا ول کنید این بحثهارو!!!!
اکتیویژن 2 هفته زودتر عرضه کرده!!!!البته نسخه 360. pc رو نمیدونم.البته قرار بود تمام نسخه ها با هم عرضه بشه!!!

عجیبه پس نسخه pc چرا نمیاد؟؟؟!!!؟؟
t96z4i.jpg

fk06jt.jpg

5kfuvs.jpg

2vt32it.jpg

اینها عکسهای نسخه 360 هست که با دوربین معمولی گرفته شده.
دوست من ما هر حرفی میزنیم میشه اسپم نمیدونم مفهوم انجمن چیه که شما میدونید و من نمیدونم
متاسفانه پست شما باعث اسپم میشه که باید بهش جواب بدم.

دوست من ما هر حرفی میزنیم میشه اسپم نمیدونم مفهوم انجمن چیه که شما میدونید و من نمیدونم
متاسفانه پست شما باعث اسپم میشه که باید بهش جواب بدم.
شرمنده.اصلا قصد اسپم دادن نداشتم.گفتم شاید از بحثهای الکی جلوگیری بشه!!!

البته یکم ترس دارم کرک کردن بازی به مشکل بربخوره چون اکتیویژن این سری برای mw2 خیلی کارای امنیتی را بالا برده غیر از اون قضیه سرور های اختصاصی بیشتر لینک های ویدئو های این بازی هم از youtube حذف شده و هم چنین لینک های نسخه های دزدی با این حال دعا میکنم روی قسمت های امنیتی بازی هم کار نکرده باشند که مشکل بشه کرکش کرد:((:((

البته یکم ترس دارم کرک کردن بازی به مشکل بربخوره چون اکتیویژن این سری برای mw2 خیلی کارای امنیتی را بالا برده غیر از اون قضیه سرور های اختصاصی بیشتر لینک های ویدئو های این بازی هم از youtube حذف شده و هم چنین لینک های نسخه های دزدی با این حال دعا میکنم روی قسمت های امنیتی بازی هم کار نکرده باشند که مشکل بشه کرکش کرد:((:((
کرک شدن که میشه اما خوب به قول معروف مثل ادم کرک نمیشه . مثل روز روشنه که واسه اجراش باید کلی ترفند و پچ و کرک و ... نصب کنیم و از اون کرک های کپی/پیست در کار نیست :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or