مازیار از همون جایی که خراب بود گرفتم الان دیگه درست شده. دوستان راستی من اول Chapter 7 بعد از کشتن گاردها گیر کردم ونمیدونم چه جوری باید به اون دریچه قرمز برسم.:confused:
بابک جان همون اول چپتر 9 که هنو هیچ جا نرفتی از پله های فلزی ابی میایی پایین درست یه راه هم بیشتر نیست و جلوت بن بسته !
اون توری های فلزی ابی هم ارتفاعش زیاده تازه اگه بخوای بپری روش هم به لوله ها میخوری و میافتی پایین !

وقتی میخواد با چوب بهت حمله کنه همون دکمه ای رو بزن که طرفو میگیره نمیدونم رو ایسک باسک چه دکمه ای میشه!:dسلام اقا من چپتر 4بود یا 5 همون مه اول اول بازی یه توری برقی باید از اون یکی ساختمون بپری برقشو خاموش منی وسط های چپترم که تو یه جای انباری مانند بزرکم یه راه رو هست که از اون میرم بالا یکدفعه یه مرده مو سفید بهم مثل خر حمله میکنه بعد من هیچکاری هم نمیتونم بکنم مثله دمو میشه که اخرشم از ساختمون پرتم میکنه پایین میمیرم و دوباره روز از نو و روزی از نو .....که رو اعصابم یارو هی اسکی میکنه![]()

دوست عزیز دکمه B رو بزن بهت نشون میده که باید کدوم طرفی بری.قا دمتون گرم اون چپتر رو رد کردم چپتر بعدیش یکم رفتم بعد از کشتتن تک تیرانداز ها و گارد ها و ادامه مسیر از تو یه اتاتق بایه تخته یاهنی پرت شدم پایین بعد درست روبروم یه در اهنی هست با یه دکمه دکمه رو که میزنم در باز میشه بعد بالای پله ها و بالا سرم 2 تا سربازن میرم تو یه دفتر زیر پای دشمن یه دستگاه تلفن مانند با چراغ قرمز فعالش میکنم بعد میرم ولی هیچ جا نیست که برم هرچی هم سربازارو میکشم بازم میان ...................دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم![]()