Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو مرحله ی 2 ، بازی اونجایی که میرم تو یک اتاق سبز رنگ و بعدش می بینم یک کنار یک مَرده که مُرده یک زن پلیس هست .
ولی وقتی پلیس ها میان نمی دونم باید کجا فرار کنم ؟؟؟؟!!!!!
اگر میشه کمکم کنید .

فک کنم یادم میاد . از بالای پله ها میپری پایین بعد با سرعت به جلو بدو میکنی یعنی راهت مستقیمه به یه اتاق میرسی شیشه جلوش هست شیشه رو میشکنی نمیدونم قبلش یا بعدش یه گلدون بزرگ و مستطیل کنار دیوار هست برو بالاش این گلدون وسط دوتا دیواره (ت رو گلدون فرض کن ) |ت| میری رو گلدون میپری رو دیوار چپی به کمک دیوار میپری رو سمت راستی بالای سمت راستی یه راهروی کوچیک هست که توش یه پنجره داره از اون پنجره میری به یه راهروی دیگه که راه فرار داره .

فک کنم یادم میاد . از بالای پله ها میپری پایین بعد با سرعت به جلو بدو میکنی یعنی راهت مستقیمه به یه اتاق میرسی شیشه جلوش هست شیشه رو میشکنی نمیدونم قبلش یا بعدش یه گلدون بزرگ و مستطیل کنار دیوار هست برو بالاش این گلدون وسط دوتا دیواره (ت رو گلدون فرض کن ) |ت| میری رو گلدون میپری رو دیوار چپی به کمک دیوار میپری رو سمت راستی بالای سمت راستی یه راهروی کوچیک هست که توش یه پنجره داره از اون پنجره میری به یه راهروی دیگه که راه فرار داره
ممنون ولی نداره ... :biggrin1:
وقتی می رم تو کانال کولر با تیر می زننم و همه راه ها هم بستن

خو من خیلی وقت پیش بازی کردم ! ولی مطمئنم وقتی از اون کانال کوچیکه که بپری بیرون یا یه راه هست یا باز از طریق دیوار یا لبه هاش میتونی یه راه دیگه پیدا کنی !

آقا یک جای دیگه گیر کردم !!!
اونجایی که اون مـَرده رو که من می خوام بگیرمش با تیر می زنن گیر کردم .
وقتی با آسانسور اومدم پایین یه جایی هست که باید چند تا میله رو بگیرم و برم تو یک کانال کولر دیگه ، نمیشه رفت .
کمکم کنید

کسی نبود جواب بده ؟؟؟!!!
همون مرحله رو می گم که هر چند لحظه زمین می لرزه ( فکر کنم آسانسور می خوره به زمین )
در ضمن یک سئوال هم دارم کلا هدف بازی چیه ؟

امیر حسین جان اصلا اینجا یادم نمیاد ! اگه 360 م زنده بود همین الان چپتر سلکت میکردم مرحله رو میرفتم کمکت میکردم حیف که یه ذره مرده لامذهب :d

mirrors edge

من این بازی رو 1 روزه تموم کردم.
colored.gif
خیلی راحت بود.
good.gif

mirrors-edge-20081003022533471_640w.jpg

mirrors-edge.jpg

mirrors-edge-20080820034727863_640w.jpg

--randy_orton--.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن