Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از تفنگ استفاده نکردم!
dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif

yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif

dance.gif
dance.gif
dance.gif
dance.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
آفرین !
سعی کن پست پشت سرهم ندی همه رو یکی کن

آخرین ویرایش:
آقا یک جای دیگه گیر کردم !!!
اونجایی که اون مـَرده رو که من می خوام بگیرمش با تیر می زنن گیر کردم .
وقتی با آسانسور اومدم پایین یه جایی هست که باید چند تا میله رو بگیرم و برم تو یک کانال کولر دیگه ، نمیشه رفت .
همون مرحله رو می گم که هر چند لحظه زمین می لرزه ( فکر کنم آسانسور می خوره به زمین )
کمکم کنید
بچه ها یه کمکی بکنید دیگه

ما یه نیم مرحله رو هم نمیتونستیم تحمل کنیم.:sick:
دیگه اینقد هم غیر قابل تحمل نبود . جذابیت های پنهانی داشت که باید کشف میکردی :biggrin1:
يکی از بهترين هايی بود که تو اين نسل بازی کردم. هم کنترلش هم فکری بود... هم سرعت عمل... واقعاً عالی بود...
منم با تورج موافقم ولی نه این قد شدید . اگه یه مرحله رو کامل میرفتی واقعا علاقه پیدا میکردی بازی رو ادامه بدی . بازیش هیجانش زیاد بود بعضی حرکاتشم قشنگ بود ولی کنترلش رو پرشها رو اعصاب میرفت مطمئنم رو ME 2 جبران میکنن .

بچه ها شما که حالشو بردید و تموم کردید ما رو هم کمک کنید دیگه تا جمیعا حالشو ببریم

پس ME2 تایید شد ؟

مرحله چند رو یادم نیست ولی میرم می بینم
همونجایی که یک مرد گنده رو می زنیم می خواد بیفته پایین و ما می خوایم بگیریمش ولی با تیر می زننش
وقتی با آسنسور میرم پایین ( از طریق اون پنجره ی بالای آسانسور میریم بالای آسانسور با اون دکمه می ریم پایین ) بهدش از طریق یک حفره می ریم تویک محیط دیگه که عکس می زارم .
بهد وقتی Bرو میزنیمیک کانال رو نشون میده که نمی تونم برم تو اون !!!

مرحله چند رو یادم نیست ولی میرم می بینم
همونجایی که یک مرد گنده رو می زنیم می خواد بیفته پایین و ما می خوایم بگیریمش ولی با تیر می زننش
وقتی با آسنسور میرم پایین ( از طریق اون پنجره ی بالای آسانسور میریم بالای آسانسور با اون دکمه می ریم پایین ) بهدش از طریق یک حفره می ریم تویک محیط دیگه که عکس می زارم .
بهد وقتی Bرو میزنیمیک کانال رو نشون میده که نمی تونم برم تو اون !!!
سلام
شما تو همون راهروی که هستین دقیقا دو طرفتون دو تا جا ( بالا )هست . شما با استفاده از دیوار خودتون رو به یکی از گوشه ها برسونین. اونجا یه دکمه هست اون که بزنی هواکش خاموش میشم بعد سریع با استفاده از میله به طرف بالا برین و از قسمت پره های هواکش رد بشین. انشالله که همین باشه.

آخرین ویرایش:
ببین باید از لوله ها بری بالا بعد بپری پشت سرت که لبه اونجا که مثل تراس میمونه رو بگیره(هبچ اسمی براش پیدا نکردم) بعد از روی اون میپری اونی که دوستمون پررنگش کرده رو میگیریو باز میپری جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or