Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابک جان همون اول چپتر 9 که هنو هیچ جا نرفتی از پله های فلزی ابی میایی پایین درست یه راه هم بیشتر نیست و جلوت بن بسته !
اون توری های فلزی ابی هم ارتفاعش زیاده تازه اگه بخوای بپری روش هم به لوله ها میخوری و میافتی پایین !

بابک جان همون اول چپتر 9 که هنو هیچ جا نرفتی از پله های فلزی ابی میایی پایین درست یه راه هم بیشتر نیست و جلوت بن بسته !
اون توری های فلزی ابی هم ارتفاعش زیاده تازه اگه بخوای بپری روش هم به لوله ها میخوری و میافتی پایین !

فکر کنم متوجه شدم که شما کجا رو میگی .

اگه منظورت از اینجایی که شما میگی همونجایی هست که یه راه رو وجود داره که پله میخوره میره پایین و جلوت هم بن بست هست باید بگم همون اوایل راه رو از 3 یا 4 تا پله میای پایین بعد سمت چپت رو نگاه میکنی و میبینی که یه راهی تو دیوار ( حفره ) هست . حالا تا اونجایی که من ذهنم یاری میکنه باید روی دیوار سمت راستی راه میرافتی و میپریدی اینور . بعد هم که دیگه یه سری نرده میبینی و ... .

البته بازم میگم مطمئن نیستم این جایی که شما میگی همینجاست یا نه . اگر نبود بگو که خودم بازی رو بزارم ببینیم کجاست این Chapter 9 . :دی

مرسی دوست عزیز خودم بعد از اینکه اون پست بالا رو دیروز زدم 5 دیقه بعد راهش رو پیدا کردم بله دقیقا همین جایی هست که شما گفتین . خوب یادتون مونده ها :biggrin1:
بازی رو هم تمام کردم جالب بود . رو نرمال محبور شدم چند بار تیر اندازی کنم ! ولی الان دوباره رو هارد میرم و تا الان که چپتر 3 ام تیر اندازی نکردم
از نکات منفی بازی هم کنتراست بد رنگ ها هست که واقعا اغراق امیزه و اینکه بعضی از جا های بازی واقعا رو اعصاب ادم میره :-"

بالاخره این بازی هم تمام شد، سفارش دادم يک نسخه سالمش رو گرفتم، این آخرش چه حالی داد، کلا بازی خيلی خيلی باحالی بود ، بينظير بود

سلام اقا من چپتر 4بود یا 5 همون مه اول اول بازی یه توری برقی باید از اون یکی ساختمون بپری برقشو خاموش منی وسط های چپترم که تو یه جای انباری مانند بزرکم یه راه رو هست که از اون میرم بالا یکدفعه یه مرده مو سفید بهم مثل خر حمله میکنه بعد من هیچکاری هم نمیتونم بکنم مثله دمو میشه که اخرشم از ساختمون پرتم میکنه پایین میمیرم و دوباره روز از نو و روزی از نو .....که رو اعصابم یارو هی اسکی میکنه:evil:

سلام اقا من چپتر 4بود یا 5 همون مه اول اول بازی یه توری برقی باید از اون یکی ساختمون بپری برقشو خاموش منی وسط های چپترم که تو یه جای انباری مانند بزرکم یه راه رو هست که از اون میرم بالا یکدفعه یه مرده مو سفید بهم مثل خر حمله میکنه بعد من هیچکاری هم نمیتونم بکنم مثله دمو میشه که اخرشم از ساختمون پرتم میکنه پایین میمیرم و دوباره روز از نو و روزی از نو .....که رو اعصابم یارو هی اسکی میکنه:evil:
وقتی میخواد با چوب بهت حمله کنه همون دکمه ای رو بزن که طرفو میگیره نمیدونم رو ایسک باسک چه دکمه ای میشه!:d

قا دمتون گرم اون چپتر رو رد کردم چپتر بعدیش یکم رفتم بعد از کشتتن تک تیرانداز ها و گارد ها و ادامه مسیر از تو یه اتاتق بایه تخته یاهنی پرت شدم پایین بعد درست روبروم یه در اهنی هست با یه دکمه دکمه رو که میزنم در باز میشه بعد بالای پله ها و بالا سرم 2 تا سربازن میرم تو یه دفتر زیر پای دشمن یه دستگاه تلفن مانند با چراغ قرمز فعالش میکنم بعد میرم ولی هیچ جا نیست که برم هرچی هم سربازارو میکشم بازم میان ...................دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم:mad:

قا دمتون گرم اون چپتر رو رد کردم چپتر بعدیش یکم رفتم بعد از کشتتن تک تیرانداز ها و گارد ها و ادامه مسیر از تو یه اتاتق بایه تخته یاهنی پرت شدم پایین بعد درست روبروم یه در اهنی هست با یه دکمه دکمه رو که میزنم در باز میشه بعد بالای پله ها و بالا سرم 2 تا سربازن میرم تو یه دفتر زیر پای دشمن یه دستگاه تلفن مانند با چراغ قرمز فعالش میکنم بعد میرم ولی هیچ جا نیست که برم هرچی هم سربازارو میکشم بازم میان ...................دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم:mad:
دوست عزیز دکمه B رو بزن بهت نشون میده که باید کدوم طرفی بری.

باید از همون ساختمون دفتر بری بالا و بپری روی راه آهنی بالای سرش، اون سربازی رو که اونجا ایستاده حسابش رو برسی و به سمت راست بپیچی، روی دیوار راه بری و بپری به سمت راست که هواکش (یا یه لوله، درست یادم نیست) رو بگیره و بره توی دفتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or