مازیار من تو کفم خفن.:biggrin1: من یکی رو میشناسم از Nextgen گرفته و درست بوده ولی برای من خراب هست و نمی دونم چه بکنم:confused: گریم داره در میادمنم همينطور ، ديگه ميخوام گريه کنم ، بدجوری تو کف مونديم .
بعضيا ميگن نسخه نکست جن بعضی هاش درسته بعضی هاش خراب ، سرزمين رايانه تو اصفهان هم همينطور!!
کسی نیست به ما کمک کنه
نکست جن نسخه سالم رو از همون اول هم داشت. من قبلا هم گفته بودم، من خودمم پال و از نکست جن گرفتم سالم سالم هم بود.سلام
یه خبر توپ بهتون بدم که nextgenیه نسخه سالم از بازی اورده من گرفنم اون مرحله هم رد شد
بله میدونم. من خودمم این تاپیک رو لحظه به لحظه دنبال می کنم. حتی اگه ببینین، منم در جواب گفته بودم که مال منم پال اما مشکلی ندارم و تموم کردم (از نکست). حالا چرا مال بعضی از دوستان مشکل داشت نمی دونم.یسری ار بچه ها توی همین تاپیک چند صفحه قبل گفته بودن که از بکستجن گرفتن ولی مشکل داشته PALهم بوده
دیسک من که مشکل داره ممکن رودستگاه دیگه درست اجرا شه وکپچر 6 رو رد کنه؟:confused:بله میدونم. من خودمم این تاپیک رو لحظه به لحظه دنبال می کنم. حتی اگه ببینین، منم در جواب گفته بودم که مال منم پال اما مشکلی ندارم و تموم کردم (از نکست). حالا چرا مال بعضی از دوستان مشکل داشت نمی دونم.
خب عزیز جان به هرکی که اسمو میخواد تو پروفایلش بگو :smile:دوستان من هم بالاخره تونستم این بازی رو برای ریجن Pal پیدا کنم و درسته. از فردا بازی می کنم.اسم فروشگاه رو هم نمی تونم بگم آخه پدرام گفته نگو
برا من هم Pal هستیکی به داد من برسه ! هیهات :biggrin1:اقا اونو گذروندمحالا تو همون اول چپتر 9 گیر افتادم
چجوری باید از این لوله ابیا برم بالا تا بتونم اون توری ابی رو بگیرم ارتفاعش زیاده