Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم همينطور ، ديگه ميخوام گريه کنم ، بدجوری تو کف مونديم .
بعضيا ميگن نسخه نکست جن بعضی هاش درسته بعضی هاش خراب ، سرزمين رايانه تو اصفهان هم همينطور!!

منم همينطور ، ديگه ميخوام گريه کنم ، بدجوری تو کف مونديم .
بعضيا ميگن نسخه نکست جن بعضی هاش درسته بعضی هاش خراب ، سرزمين رايانه تو اصفهان هم همينطور!!
مازیار من تو کفم خفن.:biggrin1: من یکی رو میشناسم از Nextgen گرفته و درست بوده ولی برای من خراب هست و نمی دونم چه بکنم:confused: گریم داره در میاد:(( کسی نیست به ما کمک کنه:-"

سلام
یه خبر توپ بهتون بدم که nextgenیه نسخه سالم از بازی اورده من گرفنم اون مرحله هم رد شد
نکست جن نسخه سالم رو از همون اول هم داشت. من قبلا هم گفته بودم، من خودمم پال و از نکست جن گرفتم سالم سالم هم بود.

یسری ار بچه ها توی همین تاپیک چند صفحه قبل گفته بودن که از بکستجن گرفتن ولی مشکل داشته PALهم بوده
بله میدونم. من خودمم این تاپیک رو لحظه به لحظه دنبال می کنم. حتی اگه ببینین، منم در جواب گفته بودم که مال منم پال اما مشکلی ندارم و تموم کردم (از نکست). حالا چرا مال بعضی از دوستان مشکل داشت نمی دونم.

بله میدونم. من خودمم این تاپیک رو لحظه به لحظه دنبال می کنم. حتی اگه ببینین، منم در جواب گفته بودم که مال منم پال اما مشکلی ندارم و تموم کردم (از نکست). حالا چرا مال بعضی از دوستان مشکل داشت نمی دونم.
دیسک من که مشکل داره ممکن رودستگاه دیگه درست اجرا شه وکپچر 6 رو رد کنه؟:confused:

بچه ها من تو چپتر 7 گیر افتادم
من الان تو کشتی هستم و به یه جایی رسیدم که یه یارو لباس ضد گلوله داره و از اون کلاه های که مثل کلاه هاکی هست سرشه و همش منو میزنه و راهی هم برا فرار از دستش نیست یعنی تو کشتی گیر افتادم
تو ماموریتش هم نوشته
get accross the boat deck
لطفا کمک !:blushing:

اقا اونو گذروندم :love: حالا تو همون اول چپتر 9 گیر افتادم
چجوری باید از این لوله ابیا برم بالا تا بتونم اون توری ابی رو بگیرم ارتفاعش زیاده

دوستان من هم بالاخره تونستم این بازی رو برای ریجن Pal پیدا کنم و درسته. از فردا بازی می کنم.;) اسم فروشگاه رو هم نمی تونم بگم آخه پدرام گفته نگو

دوستان من هم بالاخره تونستم این بازی رو برای ریجن Pal پیدا کنم و درسته. از فردا بازی می کنم.;) اسم فروشگاه رو هم نمی تونم بگم آخه پدرام گفته نگو
خب عزیز جان به هرکی که اسمو میخواد تو پروفایلش بگو :smile:
من که همون اول که اومد گرفتم سالم بود ;) برا من هم Pal هست
اقا اونو گذروندم :love: حالا تو همون اول چپتر 9 گیر افتادم
چجوری باید از این لوله ابیا برم بالا تا بتونم اون توری ابی رو بگیرم ارتفاعش زیاده
یکی به داد من برسه ! هیهات :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or