Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا بخدا مشکلم حل شد. دمتون گرم. اینقدر به لنگ و پاچه فیث بیچاره گیر ندید که با چی جمش میکنه:دی
کسی این اچیومنت رو گرفته که باید 30 ثانیه بدوئی؟ گه نگرفتین بگین تا یادتون بدم.
تو چند جا میتونی بگیری. که یکی از آسون ترین هاش همون مرحله 2 ـه که میری توی یه فاصلاب که پر از ستون های بزرگه :دی شروع کن اونجا بدو. :p

آره اونجا میشه. یه جا دیگه هم هست که خیلی فاز میده:دی
توی چپتر 6. اونجایی که برای اولین بار از این پلیس ژیمناستیک کار میان. بعد یه در باز میشه که انگار محیط تمرینیه. کفش قرمزه. دورش بدو مثل فلکه!

بابا بخدا مشکلم حل شد. دمتون گرم. اینقدر به لنگ و پاچه فیث بیچاره گیر ندید که با چی جمش میکنه:دی
کسی این اچیومنت رو گرفته که باید 30 ثانیه بدوئی؟ گه نگرفتین بگین تا یادتون بدم.

بابا اختيار داري !!! :biggrin1:
من اتفاقا اونو تو hard گرفتم يهو ديدم achive داد
رفتم نگا كردم ديدم اينو داده :biggrin1:در حال فرار بودم:biggrin1:
كف كردم ... خيلي حال داد ...:biggrin1:
ولي عجب بازييه خدايي !!!
تكه !!! راستي زودتر ميگفتي اونجارو رد كردي ديرتر ميگفتي كار به جاهاي
باريك ميكشيد:biggrin1:

راستي زودتر ميگفتي اونجارو رد كردي ديرتر ميگفتي كار به جاهاي
باريك ميكشيد
والا نمیدونستم با یه سوال خین و خین ریزی میشه:دی وگرنه در دهنمو کاه گل میگرفتم، نمی پرسیدم

دوستان تو چپتر 9 بعد از فرار کردنو آدم کشی بسیار میرسم به یه جایی میرسم که درو پشت سرم میبندن و چند تا پلیس میان برام. اونارو که نا کار میکنم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. ماموریتش اینه که برم به اتاق سرور و همه سرورهارو از بین ببرم تا راه برای پشت بوم باز بشه. کمک کنید لطفا

دوستان تو چپتر 9 بعد از فرار کردنو آدم کشی بسیار میرسم به یه جایی میرسم که درو پشت سرم میبندن و چند تا پلیس میان برام. اونارو که نا کار میکنم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. ماموریتش اینه که برم به اتاق سرور و همه سرورهارو از بین ببرم تا راه برای پشت بوم باز بشه. کمک کنید لطفا

خب اونجا چندتا چيز بزرگ مشكي قرمز هستش !!!:biggrin1:
اونارو با تير بزن داغون كن بعد يه در باز ميشه بعدم برو !!!:biggrin1:

شما اون سرور هاي بزرگي كه داخل ويترين (:biggrin1:) نگه داري ميشن رو بايد داغون كني. (با مشت هم ميشه:biggrin1:)
بعد در بالا باز ميشه.

شما اون سرور هاي بزرگي كه داخل ويترين (:biggrin1:) نگه داري ميشن رو بايد داغون كني. (با مشت هم ميشه:biggrin1:)
بعد در بالا باز ميشه.

جدي با مشت هم ميشه ؟؟؟؟!!!:confused:
بابا ايول !!! عجب قدرتي داره !!! شير زنيه واسه خودش !!!:biggrin1:

درود.
دوستان من توي چپتر 4 اونجايي كه دره يه گاراژ رو ميزنيم.بعد توي اونجا 2تا مامور هستن.يه اتاق هم وسط هست.بعد من نميدونم كجا برم.راهش از بالاست ولي تا ميرم بالا مامورا سوراخ سوراخم ميكنن.

درست یادم نیست همون جایی که نفر اول روبروت اون بالاس روبروش یه اتاق که می باید فکر می کنم از طریق به Wallrun برسی به راهروی جلوییش و بری تو اتاق . البته من خودم تفنگ نفر اول رو گرفتم و اون دو نفر رو باهاش کشتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or