نداره چنین چیزی!.سلام به همگی . . .
کسی از بچه آنلاینش رو هم بازی کرده؟
اگه اره یه کم توضیح لطف کنه؟
تو اون مدها فقط ميتوني ركوردتو تو لايو ثبت كني كه اسمش نميشه بازيه آنلاين.پس تایم تریال و اسپیدرانش چی هستن؟
مرسی از راهنمایی که کردین.تو اون مدها فقط ميتوني ركوردتو تو لايو ثبت كني كه اسمش نميشه بازيه آنلاين.

یه سوال: من تو اون مرحله ای گیر کردم که میپره روی قطار و میره ولی آخرش قطار وارد تونل میشه و.... میبازم. اونجا باید چیکار کنم؟!
بپر رو اون یکی قطار
عجب جای ساده ای گیر کرده بودما:cheesygri

واقعا جالب اين بازي داريم كيف ميكنيم با بازي:cheesygriبه نظرم منم آخرین فردیم که بازی رو تموم کردم. بازیش فوق العاده زیبا بود. از بس سبک شوتر و ... بازی کرده بودم که دیگه بازی مثل geow2 هم لذت سابق رو نمیداد ولی این یه چیز دیگه بود مخصوصا اول شخص بودنش. کاشکی دومیش زودتر بیاد.
راستی دقت کرده بودید که تو ی سازندگان بازی یه ایرانی هم بود؟:biggrin1: اسمش « یاشار بخیاری» بود به نظرم. البته فامیلیشو مطمئن نیستم:biggrin1:
فقط امیدوارم یه فکری به این دموهاش بکنند تو نسخه دومی![]()

واقعا جالب اين بازي داريم كيف ميكنيم با بازي
من شنيده بودم اسم اين سازنده ياشار ذولفقاريان بود :confused:

سلام بازیی که خریدی ماله کدوم شرکته؟:cheesygriبه نظرم منم آخرین فردیم که بازی رو تموم کردم. بازیش فوق العاده زیبا بود. از بس سبک شوتر و ... بازی کرده بودم که دیگه بازی مثل geow2 هم لذت سابق رو نمیداد ولی این یه چیز دیگه بود مخصوصا اول شخص بودنش. کاشکی دومیش زودتر بیاد.
راستی دقت کرده بودید که تو ی سازندگان بازی یه ایرانی هم بود؟:biggrin1: اسمش « یاشار بخیاری» بود به نظرم. البته فامیلیشو مطمئن نیستم:biggrin1:
فقط امیدوارم یه فکری به این دموهاش بکنند تو نسخه دومی![]()
اگه درست یادم مونده باشه اینجا روبروی همین نردبون , یه جای بلندی هست که باید ازش بری بالا و یه دسته رو بچرخونی تا گاز قطع بشه.سلام
![]()
دوستان من چه کار کنم اینجا
از نردبان که میرم بالا میمیرم. این دودو نمیشه قطعش کرد؟
قبل از اینکه بری بالا دورو برو پشت سرتو بگرد یه چیزی هست که Aرو بزنی روبروش دودو قطع میکنهسلام
![]()
دوستان من چه کار کنم اینجا
از نردبان که میرم بالا میمیرم. این دودو نمیشه قطعش کرد؟