Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بپر رو اون یکی قطار

ممنون.:love: عجب جای ساده ای گیر کرده بودما:cheesygri
بازی محشره. درسته یکم دیر گرفتمش ولی :biggrin1: گرافیک که حرف نداره .اگه بعضی از مشکلات گرافیکی رو نداشت (مثل بیش از حد سفید بودن برخی جاها) میشد گفت بهترین گرافیک کنسولیه. البته این نظر منه. چون گرافیکی که به واقیت نزدیکتر باشه رو بیشتر میپسندم. مخصوصا رنگ بندیش که من از این رنگانگ بودنش خیلی خوشم میاد. مثل bia3:love:

:cheesygriبه نظرم منم آخرین فردیم که بازی رو تموم کردم. بازیش فوق العاده زیبا بود. از بس سبک شوتر و ... بازی کرده بودم که دیگه بازی مثل geow2 هم لذت سابق رو نمیداد ولی این یه چیز دیگه بود مخصوصا اول شخص بودنش. کاشکی دومیش زودتر بیاد.
راستی دقت کرده بودید که تو ی سازندگان بازی یه ایرانی هم بود؟:biggrin1: اسمش « یاشار بخیاری» بود به نظرم. البته فامیلیشو مطمئن نیستم:biggrin1:
فقط امیدوارم یه فکری به این دموهاش بکنند تو نسخه دومی:-"

:cheesygriبه نظرم منم آخرین فردیم که بازی رو تموم کردم. بازیش فوق العاده زیبا بود. از بس سبک شوتر و ... بازی کرده بودم که دیگه بازی مثل geow2 هم لذت سابق رو نمیداد ولی این یه چیز دیگه بود مخصوصا اول شخص بودنش. کاشکی دومیش زودتر بیاد.
راستی دقت کرده بودید که تو ی سازندگان بازی یه ایرانی هم بود؟:biggrin1: اسمش « یاشار بخیاری» بود به نظرم. البته فامیلیشو مطمئن نیستم:biggrin1:
واقعا جالب اين بازي داريم كيف ميكنيم با بازي:love:
من شنيده بودم اسم اين سازنده ياشار ذولفقاريان بود :confused:

واقعا جالب اين بازي داريم كيف ميكنيم با بازي:love:
من شنيده بودم اسم اين سازنده ياشار ذولفقاريان بود :confused:
:lol:
همينجوري شايعه درست ميكنيد ديگه.:biggrin1:
ياشار ذوالفقاريان كه يكي از نويسنده هاي مجله ي بازي رايانست. سازنده هم شده ما خبر نداشتيم؟!:biggrin1:

سلام بازیی که خریدی ماله کدوم شرکته؟

سلام:cool:
1230736628.jpg

دوستان من چه کار کنم اینجا:eek:
از نردبان که میرم بالا میمیرم. این دودو نمیشه قطعش کرد؟

1230736628.jpg

اگه درست یادم مونده باشه اینجا روبروی همین نردبون , یه جای بلندی هست که باید ازش بری بالا و یه دسته رو بچرخونی تا گاز قطع بشه.

1230736628.jpg

قبل از اینکه بری بالا دورو برو پشت سرتو بگرد یه چیزی هست که Aرو بزنی روبروش دودو قطع میکنه
شرمنده اگه بد توضیح دادم
PM تو چک کن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or