Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
کسی تا حالا با این بازی این مشکلی رو که من دارم داشته؟ من چپتر 6 رو که تموم کردم (یعنی پریدم رو قطار و...) رو کاتسین انیمیشنی بازی گیر میکنه، گفتم شاید مشکل از dvd ـه یکی دیگه رایت کردم بازم دیدم همون مشکل رو داره. یعنی از سورس بازیه؟

اگه دشبورد جديد دو داري بازي رو بريز تو هاردت شايد درست شد
چه از روی هارد و چه از روی dvd همین مشکل رو داره

بازی مال شرکت WEST

آخرین ویرایش:
این بازی هم امروز تمام کردم. تنها چیزی که داست نو آوری بود در رنگها .این احمقای سازنده آگر بازی رو سوم شخص میکردن کلی قشنگتر بود. حوصلم سر رفت.

این بازی هم امروز تمام کردم. تنها چیزی که داست نو آوری بود در رنگها .این احمقای سازنده آگر بازی رو سوم شخص میکردن کلی قشنگتر بود. حوصلم سر رفت.
خب عزیز برادر کل جالبی بازی و نوآوری بازی به همین اول شخص بودنش بود ! اگه سوم شخص بود که میشد Prince Of Persia و خیلی بازیهای دیگه !

سلام بچه ها من تو اون چپتری که از پله های قرمز بالا میری رو به طرفه دری که بازه که یک دفعه اون مرده مو سفید میاد یخت میچسبه و پرتت میکنه پایین بعد از پایین افتادن از اون بالا باید چه کار کنم

سلام بچه ها من تو اون چپتری که از پله های قرمز بالا میری رو به طرفه دری که بازه که یک دفعه اون مرده مو سفید میاد یخت میچسبه و پرتت میکنه پایین بعد از پایین افتادن از اون بالا باید چه کار کنم

اونجا خیلی راحته وقتی پرتت کرد پایین ، جعبه ها رو که شکست اومد طرفت ، یه جا میله ای تو دستش هست قرمز میشه ، همونجا سریع Y رو بزن ، میله رو از شمیگیره و پرتش میکنه پایین و میره تو دمو ... به همین راحتی :laughing:

شرمنده اما کمک میخوام :(

نمیدونم مرحله پنج باشه فکر کنم بعد مرحله ای که از روی قطارها رد میشی . همون اول مرحله میرم میرم اونطورف سیمها و از دیوار کمک میگیرم میرم بالا رو پل هوایش وقتی که یذره چپ راست میکنم و به دربی که قطارها رد میشن میرسم اما نمیدونم کدوم سمت برم . از راست میرم سریع میمیرم نمیدونم از کجا تیر بهم میزنن :( از چپ میرم که اون هلی کوپتره منو میزنه موندم چیکار کنم

شرمنده اما کمک میخوام :(

نمیدونم مرحله پنج باشه فکر کنم بعد مرحله ای که از روی قطارها رد میشی . همون اول مرحله میرم میرم اونطورف سیمها و از دیوار کمک میگیرم میرم بالا رو پل هوایش وقتی که یذره چپ راست میکنم و به دربی که قطارها رد میشن میرسم اما نمیدونم کدوم سمت برم . از راست میرم سریع میمیرم نمیدونم از کجا تیر بهم میزنن :( از چپ میرم که اون هلی کوپتره منو میزنه موندم چیکار کنم

اگر منظورت اون مرحله ای هست که از چپ و راست خیابون پلیس هست و تیر میزنن باید از وسط جاده بالاش یک راهرو داره از اونجا باید بری ....اگر درست فهمیده باشم که راهروی ابی هست

کسی میدونه اینا رو چه جوری باید گرفت

259xy7r.jpg

سلام
کسی تا حالا با این بازی این مشکلی رو که من دارم داشته؟ من چپتر 6 رو که تموم کردم (یعنی پریدم رو قطار و...) رو کاتسین انیمیشنی بازی گیر میکنه، گفتم شاید مشکل از dvd ـه یکی دیگه رایت کردم بازم دیدم همون مشکل رو داره. یعنی از سورس بازیه؟

چه از روی هارد و چه از روی dvd همین مشکل رو داره

بازی مال شرکت WEST
آره عزیز منم این مشکل رو دارم هم روی هارد ریختم نشد و هم از روی CD. من از Nextgen خریدم. فکر میکن که خود برنامه نصب شده روی CD مشکل داره

بازی رو تموم کردم یکی از بهترین بازیهایی بود که امسال انجام دادم، خیلی وقت بود بازی با نوآوری ندیده بود، اما واقعا موندم چرا استقبال کمی از این بازی شد.:(:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or