Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صحنه آهسته کن و به قسمت نقره ای رنگ جلوی ماشینه تیر بزن ، بعدشم از در سمت چپ به پایین ساختمون برو و از در فرار کن ، تو راهم فکر اینکه با دشمن در بیفتی رو از سرت بیرون کن !

منم گرفتم بازی رو.با توجه به امتیازای نه چندان جالبش انتظار زیادی نداشتم.
ولی بازی فوق العادس.نوآوری داره و این مهمه.فقط یعضی جاهاش سخت و اعصاب خورد کنه ولی فوق العادست.

من صفحات قبلی رو نخوندم بنابراین اگه سوالم تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید :blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
من در چپتر 3 اونجا که :
از دریچه کانال میپریم تو اتاق ( که البته اون پیر مرده رفته ولی اسلحه روی میزش هست ) ، اونجا از اتاق میام بیرون و میرم تو سالن و از اون یکوها میرم بالا ولی دیگه هیچ راهی نداره ، یه میله هم هست که اگه بگیریمش میپریم روی یه سکوی زرد وسط سالن که بازم راهی نداره از اونجا شیشه های سمت راست شکسته نمیشن ، سمت چپ هم شکتسه میشه ولی باز میافتم تو طبقه پایین !
اونجا رو چطوری باید رد کرد ؟؟؟ :((:((:((:((:((

من صفحات قبلی رو نخوندم بنابراین اگه سوالم تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید :blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
من در چپتر 3 اونجا که :
از دریچه کانال میپریم تو اتاق ( که البته اون پیر مرده رفته ولی اسلحه روی میزش هست ) ، اونجا از اتاق میام بیرون و میرم تو سالن و از اون یکوها میرم بالا ولی دیگه هیچ راهی نداره ، یه میله هم هست که اگه بگیریمش میپریم روی یه سکوی زرد وسط سالن که بازم راهی نداره از اونجا شیشه های سمت راست شکسته نمیشن ، سمت چپ هم شکتسه میشه ولی باز میافتم تو طبقه پایین !
اونجا رو چطوری باید رد کرد ؟؟؟ :((:((:((:((:((

از همود سکو که بالا میری با تفنگت باید شیشه روبرو رو بشکونی بعد بپری اگه هم دیر بپری پلیس ها میرسن

ممنون اونجا رو رد کردم ولی اینجا گیر افتادم :((:((:((
فاصله تا اونطرف خیلی زیاد نمیشه پرید !!

149b442.jpg

راستی یه سوال من به در و دیوار و شیشه تیر زدم ولی به مامور ها تیر نزدم ، آگه !! به آخر بازی رسیدم !! اون اچیومنت 80 تایی رو میگیرم ؟؟؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ممنون اونجا رو رد کردم ولی اینجا گیر افتادم :((:((:((
فاصله تا اونطرف خیلی زیاد نمیشه پرید !!

149b442.jpg

راستی یه سوال من به در و دیوار و شیشه تیر زدم ولی به مامور ها تیر نزدم ، آگه !! به آخر بازی رسیدم !! اون اچیومنت 80 تایی رو میگیرم ؟؟؟ :biggrin1:
باید اول روی تخته مثله دیوار بدوی بعد بپری.
میگیری غصه نخور..فقط به ادما نزن به هر چی میخوای بزنی بزن...:cheesygri

بالاخره منم بازي رو گرفتم.
به نظر من گرافيك بازي محشره. من بهش 9.5 ميدم.:biggrin1:
گيم پلي بازي با اين كه يه مقدار سخته ولي به دليل علاقه ي من به ورزش پاركور و فيلم B-13 :biggrin1: خيلي خوشم اومد و بهش 9.0 ميدم.
داستانشم خوبه البته زياد جلو نرفتم نميتونم در اين مورد نظر بدم.:biggrin1:
در كل واقعا يه بازيه نويئيه.:biggrin1: و حتما به همه پيشنهاد ميكنم بگيرن. (فكر كنم خودم آخرين نفر گرفتم.:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or