Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کمک . فقط اسم دکمه ها رو نیارید . فقط کارهایی که باید بکنیم را بگوید . با تشکر :smile:

من همون اول بسم الله موندم :( اونجا که با زنه تمرینات و تموم میکنی بعد وایمیسه گارد میگیره هرکار میکنم باز تکرار میکنه هرجور بهش ضربه میزنم قبول نمیکنه ( اولین مشت و میزنم همونجایی که میشینه و گارد میگیره دیگه نمیدونم باید چیکار کنم :( بعد شما میدونید چرا برای من موزیکی اولش پخش نمیشه :(

سلام
دنبال تریلرهای جدید بودم دیدم برای بازی MIRROR EDGE یه موزیک ویدئو با همون اهنگ زمینه بازی ساختن
خواننده این کلیپ خانم Lisa Miskovsky هست
نام موزیک ویدئو : STILL ALIVE - The Theme From Mirror Edge
ساختش هم به عهده خود EA-Record بوده ( این کارا از EA بعیده )

Artist: Lisa Miskovsky | Size: 87.7 MB | Format:WMV | QUALITY: HD | Year: 2008 | Link: Direct
دانلود

سلام ! :smile:
من یه تو چپتر 4 گیرم !!
  • اونجا که وارد یه ساختمان میشیم ( تقریبا همون اولای چپتر 4 ) که یه سالن هست که روی زمینش 2 تا نورافکن هست و جلوتر که میریم یه حالت آهن هست که دو سمت رو به هم وصل کرده ولی در جلوییش بسته هست و نمیشه ازش رد شد . بالا رو که نگاه کنیم روی دیوار بالاتر از کانال کولر 2 تا میله قرمز هست که باید اونجا رفت و از روی اونا رد شد .
  • ولی مشکل اصلی اینه که نمیدونم چطوری باید از دیوار رفت بالا !! هیچ راهی نداره ! یه تکه دیوار قرمز رنگ هست بغلش هم کانل کولر هست ، سعی کردم از اونجا بالا برم ولی نمیشه ، چون تا باید بریم بالا باید به سمت راست بپیچیم و لبه رو بگیریم که نمیشه !! ( یا حداقل من نتونستم !! ) حالا شما بگین راه از همین طرقه که من نتونستم یا از جای دیگه باید رفت بالا ؟؟؟

سلام ! :smile:
من یه تو چپتر 4 گیرم !!
  • اونجا که وارد یه ساختمان میشیم ( تقریبا همون اولای چپتر 4 ) که یه سالن هست که روی زمینش 2 تا نورافکن هست و جلوتر که میریم یه حالت آهن هست که دو سمت رو به هم وصل کرده ولی در جلوییش بسته هست و نمیشه ازش رد شد . بالا رو که نگاه کنیم روی دیوار بالاتر از کانال کولر 2 تا میله قرمز هست که باید اونجا رفت و از روی اونا رد شد .
  • ولی مشکل اصلی اینه که نمیدونم چطوری باید از دیوار رفت بالا !! هیچ راهی نداره ! یه تکه دیوار قرمز رنگ هست بغلش هم کانل کولر هست ، سعی کردم از اونجا بالا برم ولی نمیشه ، چون تا باید بریم بالا باید به سمت راست بپیچیم و لبه رو بگیریم که نمیشه !! ( یا حداقل من نتونستم !! ) حالا شما بگین راه از همین طرقه که من نتونستم یا از جای دیگه باید رفت بالا ؟؟؟

همونجا که یه نورافکن روی زمین هست و بعدش یه چیز پل مانند آهنی هست و در بسته هم هست , اصلآ اون پل آهنی رو ول کن و از دیوار سمت راستش بدو برو بالا ! یعنی یه حرکت Prince مانند بکن و روی اون دیوار (که بقلش پل هست) بدو و بالا رو بگیر و ...

بچه ها بد بخت شدم رفت پی کارش :((:(( من امروز بازی رو با Normal تموم کردم و هیچ گونه تیری به دشمنان نزدم اما اچیومنت رو نداد :(( اااااااااااااااای خدااااااااااااا. مرحله آخرش که داشت رو اعصاب راه میرفت به امید اینکه اچیو رو میگیرم.

بچه ها بد بخت شدم رفت پی کارش :((:(( من امروز بازی رو با Normal تموم کردم و هیچ گونه تیری به دشمنان نزدم اما اچیومنت رو نداد :(( اااااااااااااااای خدااااااااااااا. مرحله آخرش که داشت رو اعصاب راه میرفت به امید اینکه اچیو رو میگیرم.
مطمئنی اشتباهی تیری نزدی ؟! شاید اونجا که باید ماشین طرف رو بزنی , تیر زدی به کسی ؟! :دی (من که هرچند وقت یه بار دکمه back رو برای مطمئن شدن میزدم ! اون بالا مینویسه تا حالا به کسی تیر زدی یا نه)

فقط نخندین بگین چقدر گیجه :biggrin1:
بد از مراحل آزمایشی وقتی مرحله اول شروع میشه یکمی میری جلو درست همونججایی که باید از روی اون قرمزه بپری اونور و میری یکم جلوتر نبردبان و میارم پایین دیگه نمیدونم باید کجا برم و چیکار کنم در صورت امکان کمکم کنید :((

:((

آخرین ویرایش:
مطمئنی اشتباهی تیری نزدی ؟! شاید اونجا که باید ماشین طرف رو بزنی , تیر زدی به کسی ؟! :دی (من که هرچند وقت یه بار دکمه back رو برای مطمئن شدن میزدم ! اون بالا مینویسه تا حالا به کسی تیر زدی یا نه)

من میزنم back رو اما هیچی نشون نمیده. فقط تعداد کیف هایی که پیدا کردم رو نشون میده. در ضمن من مطمئنم که به کسی تیر نزدم. 100% مطمئنم.

من میزنم back رو اما هیچی نشون نمیده. فقط تعداد کیف هایی که پیدا کردم رو نشون میده. در ضمن من مطمئنم که به کسی تیر نزدم. 100% مطمئنم.
تو اون قسمت مردمو با تير بزني حساب نميشه. من خودم با اسنايپر يه نفرو كشتم (البته دوباره لود كردم:-") ولي اچيومنت رو گرفتم.
ps3 terabay يكم واضحتر بگو. اون قرمزه چيه؟:biggrin1:

بعد از اینکه ماحل تمرینی و تمام میکنیم و میریم مرحله اول . نمیدونم چطور بگم بعد از دو سه بار پریدن از سیم خاردارها از روی همون جای قرمز میپریم روی ساخمان دیگر . یه سیم خاردارم اونجا هست که یه میله قرمز هم بالا سرم هستش از طریق اون میپرم اون سمت سیم خاردار که یه جا میرسیم یه بیلبورد هست که یه نبردبان داره که باز منو میبره باز اونوره سیم خاردار روبرو من یه ساختمانه که شیشه های مشکی داره نمیدونم راهی دیگه نمیبینم که ادامه بدم :((

بعد از اینکه ماحل تمرینی و تمام میکنیم و میریم مرحله اول . نمیدونم چطور بگم بعد از دو سه بار پریدن از سیم خاردارها از روی همون جای قرمز میپریم روی ساخمان دیگر . یه سیم خاردارم اونجا هست که یه میله قرمز هم بالا سرم هستش از طریق اون میپرم اون سمت سیم خاردار که یه جا میرسیم یه بیلبورد هست که یه نبردبان داره که باز منو میبره باز اونوره سیم خاردار روبرو من یه ساختمانه که شیشه های مشکی داره نمیدونم راهی دیگه نمیبینم که ادامه بدم :((
قبل از اینکه جواب شما رو بدم(((دوستان عزیز هر کس توی این بازی گیر میکنه چون بعضی از مراحل خیلی شبیه هم هستن.فقط ی عکس از اونجا که کیر کردین بزارین.هیچ توضیحی هم لازم نیست همون عکس کفایت میکنه)))و حالا شما:
وقتی که از طریق میله از روی سیم خاردارها رد میشی درست جلوت ی ساختمونه از اون برو بالا.حالا جلوت ی ساختمانه مشکی هست روی همون ساختمون که هستی دورخیز کن بدو سمته ساختمون مشکیه.سمته راستش ی تراس هست بپر روش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or