Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

اين افراد دقيقا مثل شماها هستن كه ذائقه تون با MW3 و اكثر بازی های كنسولی سازگار نيست.
اين رو در نظر داشته باش كه آنلاين MW با اون همه مد مطمئنا برای خيلیا لذت بخشه (البته خودم رو نمی گم چون فقط سينگل می زنم) و توش يه عمر لول آپ می كنن و زندگی می كنن...تو كنسول هم كه چيتر فكر نكنم باشه.اونوقت راحت بهشون می گيد نوب.
اينكه شما نظرتون رو به اينا بقبولونيد يا اونا نظرشون رو به شما تحميل كنن درست مثل اينه كه من اينجا بيام تاپيك بزنم و گيم پلی FFVI رو اينجا تشريح كنم و با كلی جملات آشغاله و بازیش مال دختراست بدرقه شم.
الان این شما هستی که داری نظرتو به مردم القا میکنی اونم به زور تو بیشتر تاپیکها

اين افراد دقيقا مثل شماها هستن كه ذائقه تون با MW3 و اكثر بازی های كنسولی سازگار نيست.
اين رو در نظر داشته باش كه آنلاين MW با اون همه مد مطمئنا برای خيلیا لذت بخشه (البته خودم رو نمی گم چون فقط سينگل می زنم) و توش يه عمر لول آپ می كنن و زندگی می كنن...تو كنسول هم كه چيتر فكر نكنم باشه.اونوقت راحت بهشون می گيد نوب.
اينكه شما نظرتون رو به اينا بقبولونيد يا اونا نظرشون رو به شما تحميل كنن درست مثل اينه كه من اينجا بيام تاپيك بزنم و گيم پلی FFVI رو اينجا تشريح كنم و با كلی جملات آشغاله و بازیش مال دختراست بدرقه شم.

کسی که انکار کنه این مساله که در زمینه اول شخص، اصـــولــــا کنسولیا نمیتونن حرفی بزنن مقابل پی سی بازها به نظرم صلاحیت اظهار نظر در مورد گیم نداره :ی

من سینگل MW3 رو به عنوان یک Guilty Pleasure انجام دادم و این بازی در باطنم هیچ چیز در جای نذاشت. اینکه آنلاین برای خیلیها لذت بخشه هم درک نمیکنم، چراکه مطمئنم Call of Camper بیدلیل بهش اطلاق نمیشه. شما بیاید اینجا گیم پلی FFVI رو تشریح کنید من بهتون میگم یک آدم Pretentious.

@ رفیق مَمّد :
د ن د ؛ اولا که من MC بازی کردم و تو داری غیب میگی ! اون Dislike رو من برای چیز دیگه ای گذاشتم و نه به خاطر MC ! پستی که من Dislike کردم رو بخون ، و Laugh @ yourself ...

کسی که انکار کنه این مساله که در زمینه اول شخص، اصـــولــــا کنسولیا نمیتونن حرفی بزنن مقابل پی سی بازها به نظرم صلاحیت اظهار نظر در مورد گیم نداره :ی
بحث PC و كنسول نيست بحث ديدگاه مردمه.
ضمنا من خيليا رو ديدم رو كنسول با موس و كيبرد بازی می كردن...
من سینگل MW3 رو به عنوان یک Guilty Pleasure انجام دادم و این بازی در باطنم هیچ چیز در جای نذاشت. اینکه آنلاین برای خیلیها لذت بخشه هم درک نمیکنم، چراکه مطمئنم Call of Camper بیدلیل بهش اطلاق نمیشه. شما بیاید اینجا گیم پلی FFVI رو تشریح کنید من بهتون میگم یک آدم Pretentious.
اينكه آنلاينش چرا به مذاق بعضيا خوش مياد باز برمی گرده به همون بحثی كه گفتم.
ماهيت كنسول هم با PC فرق داره،بازياشم همينطور.نمونه بارزش Tekken و SF.
خودم با اينكه می دونم Tekken دكمه زنیه بيشتر ازش خوشم مياد چون اولين بازی بود كه روی PS1 بازی كردم ولی با SF تو بازيسنتر آشنا شدم.

به نظرم تا چیزی رو بازی نکردیم نباید نه ازش بد بگم و نه خوب!
مثلا من از بازی saint row3 خوشم نمیومد و میگفتم خوب نیست ولی بعد از اینکه بازیش کردم نظرم عوض شد یا ب...تل 3 فکر میکردم خیلی شاهکاره ولی خوب بود ...شاهکار نبود

ای کنسول داران ...
به PC بی حرمتی نکنین که یه وقت دیدی چند وقت دیگه شبیه ساز ایکس باکس و پلی 3 رو هم زد ...
PC اینطوری حال میگیره ...

یک زمانی برای مساله خلاقیت بین گیمرا احترام وجود داشت. مرسی اکتیویژن، مرسی EA، مرسی کپکام، مرسی همه شرکتهایی که فاتحه همه چیز رو خوندید.

پ.ن: زمانی که اکثر شما آقایون تازه اکس باکس 360تون رو خریده بودید و هیلو 3 خفنترین بازی بود که تا حالا کرده بودید، خیلی از همینایی که شناسنامشون ده سال بعد شما صادر شده داشتن دیابلو رو گاز میزدن. و بله، دیابلو از همه بازیهایی که شما میپرستید بازی بهتریه. و بله، شماها حتی از نزدیک گیم پلی دیابلو رو ندیدید. و بله، این خودش به تنهایی کل اظهارنظرهاتون رو زیر سوال میبره.
تا اونجایی که من یاد دارم کنسولی ها بهترین نکته یک بازی رو گرافیک میبینن.:)
وقتی به Baldur's Gate و Torment و Minecraft میگن آشغال، دیگه از این بیشتر ازشون انتظار نمیره.
دیابلو؟ بابا نگو؟ بچه های کنسول که میگن آشغاله؟:|
بذار همین minecraft واسه غنسول بیاد اون وقت عده ای چه چه و به بهشون در مدح بازی سراییده میشه.

ای کنسول داران ...
به PC بی حرمتی نکنین که یه وقت دیدی چند وقت دیگه شبیه ساز ایکس باکس و پلی 3 رو هم زد ...
ببخشید شما؟
به جا نمیارم
اینی که گفتی شوخی بود؟

دیابلو؟ بابا نگو؟ بچه های کنسول که میگن آشغاله؟:|

نمیدونم این بلیزارد تو این 10 سال داشته چی کار میکرده؟!!!

ولی این گیم پلی ها و بتای بازی رو که دیدم فقط یه چیز به نظرم رسید اونم یه بازی مزخرف دیگه بود مثل خیلی از بازی های مزخرف دیگه این نسل که طرفداراش از سرو کول بازی بالا میرن.جدیدا هم که بعضی از کمپانیاشون تصمیم گرفتن به همون سیستم 10-12 سال پیش برگردن(کپکام-رولیشنز).

آری بلیزارد داره بعد از 10 سال یه بازی با یه گیم پلی از تاریخ مصرف گذشته رو به خورد ملت میده و هیچ کاری هم به این ندارم که سال دیگه vga و گیم اسپات و هر جماعت خوشحال دیگه ای برترین بازی سالش کنن.چون کلا از بین مزخرف ها اونی که کمتر مزخرف تره باید اول بشه.

ای کنسول داران ...
که چی مثلا!!:|الان این پست شما چه ربطی به موضوع تاپیک داشتش!!:-/

ولی این گیم پلی ها و بتای بازی رو که دیدم فقط یه چیز به نظرم رسید اونم یه بازی مزخرف دیگه بود مثل خیلی از بازی های مزخرف دیگه این نسل که طرفداراش از سرو کول بازی بالا میرن.جدیدا هم که بعضی از کمپانیاشون تصمیم گرفتن به همون سیستم 10-12 سال پیش برگردن(کپکام-رولیشنز).

آری بلیزارد داره بعد از 10 سال یه بازی با یه گیم پلی از تاریخ مصرف گذشته رو به خورد ملت میده و هیچ کاری هم به این ندارم که سال دیگه vga و گیم اسپات و هر جماعت خوشحال دیگه ای برترین بازی سالش کنن.چون کلا از بین مزخرف ها اونی که کمتر مزخرف تره باید اول بشه.
مشکلش؟تریپ زدن تو سر بازی پرطرفداراس؟

=))=))
الان همه اینا شوخی بود دیگه نه!!!:))
نه عزیز من این وصله ها به بلیزارد نمیچسبه!!

=))=))
الان همه اینا شوخی بود دیگه نه!!!:))
نه عزیز من این وصله ها به بلیزارد نمیچسبه!!

این وصله ها به بلیزارد نمی چسبه؟

من دارم گیم پلیشو میبینم. دارم می بینم این همون گیم پلی 10 سال پیشه که حالا ور داشتن بزک کردنش دارن نشون میدن و حالا چون شما و یه جماعت دیگه که واسه دست به اب رفتن مسئولان بلیزارد اشک شوق میریزید انکار می کنید من اخه چه بحثی باید کنم؟ اینو در جواب M4JiD گفتم. از این بحث ها میدونم هیچ نتیجه ای نمیگیرم و اگه میدونستم میگیرم خیلی از بازی ها رو میکوبیدم چون اصلا بازی نیستن. یه entertainment دیگه هستن که دارن تحویل گیمرا میدن.حالا داستان- فیلم سینمایی و ...
این دیابلو هم که گفتم برای بحث با شما نبوده واسه یکی دو تا کاربر مهمان فهمیده و با شعوری بود که هر از چندگاهی به این فروم ها سر میزنن تا اخبار و اطلاعات صنعت گیمو ؟ بگیرن. خواستم بدونن هستن ادمایی که یه ذره فقط یه ذره میفهمن گیم چیه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or