Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

نخیر دوست عزیز این شما هستید که میپرید وسط تاپیکها و با "ترول ترول" کردن بحثها رو به گند میکشید و به لجن میکشید و هر 10 روز یکبار یوزرتون رو تغییر میدید و با اخلاقِ Machoـتون خیال میکنید خدایِ اعضا هستید.

بزرگ شید خواهشاً.
ببخشید نمیدوستم برای اینکه بخوام یورزمو عوض کنم باید از شما رضایت نامه کتبی بگیرم.بعدم الان فقط ماها هستیم که داریم ترول میکنیم دیگه.شماها اصلا نمیدونید ترول چیه نه...اتفاقا این شماها هستید که فکر میکنید خدای کاربر هستید.به قولی اگر شما باغبون بودید که باغچتون از علف هرز پُر نمیشد.ادامه بحثم فایده نداره.

همچين بعضی ها سنگ PC رو به سينه می زنن كه آدم فكر می كنه 30 سالشونه و تو امريكا زندگی می كنن و از بچگی PC گيمر بودن و همه بازی ها رو اريج از اول گيمريشون تا الان می خريدن!الانم يه موزه از سيستم های 15-20 سال پيششون دارن+يه آرشيو بازی اريج!!!
خالی بندی هم حدی داره به خدا...
بعد مسخره كردن MW3 و كنسول كلاس داره و نماد روشنفكريه كه اين كار رو می كنيد؟

یک زمانی برای مساله خلاقیت بین گیمرا احترام وجود داشت. مرسی اکتیویژن، مرسی EA، مرسی کپکام، مرسی همه شرکتهایی که فاتحه همه چیز رو خوندید.

پ.ن: زمانی که اکثر شما آقایون تازه اکس باکس 360تون رو خریده بودید و هیلو 3 خفنترین بازی بود که تا حالا کرده بودید، خیلی از همینایی که شناسنامشون ده سال بعد شما صادر شده داشتن دیابلو رو گاز میزدن. و بله، دیابلو از همه بازیهایی که شما میپرستید بازی بهتریه. و بله، شماها حتی از نزدیک گیم پلی دیابلو رو ندیدید. و بله، این خودش به تنهایی کل اظهارنظرهاتون رو زیر سوال میبره.

همچين بعضی ها سنگ PC رو به سينه می زنن كه آدم فكر می كنه 30 سالشونه و تو امريكا زندگی می كنن و از بچگی PC گيمر بودن و همه بازی ها رو اريج از اول گيمريشون تا الان می خريدن!
سهیل داری از مغلطه ای به نام No true Scotsman استفاده میکنی.
یعنی هرکس که فَن پی سی هست باید این مشخصات رو داشته باشه و اگر نداشته باشه، نیست؟

همچين بعضی ها سنگ PC رو به سينه می زنن كه آدم فكر می كنه 30 سالشونه و تو امريكا زندگی می كنن و از بچگی PC گيمر بودن و همه بازی ها رو اريج از اول گيمريشون تا الان می خريدن!الانم يه موزه از سيستم های 15-20 سال پيششون دارن+يه آرشيو بازی اريج!!!
هر کسی یک عقیده ای تو دنیای گیم داره و نظرش برای خودش مهمه نمی تونی بگی که نظرتو عوض کن تا چیزی رو نبینی باور نکن تا فکر نکنی خالی بندی شده . شما کلا با PC و 360 و محصولات نینتندو مشکل داری و تو تاپیکها خبرها رو زیر سوال میبری و بر علیه بازیها جبهه میگیری

کسی همچین چیزی نگفت.مشکل اینجاست که یک عده Minecraft بدون که هیچ شناختی از بازی داشته باشن مسخره میکنن.اونم فقط با دیدن چند عکس از بازی.

سهیل داری از مغلطه ای به نام No true Scotsman استفاده میکنی.
یعنی هرکس که فَن پی سی هست باید این مشخصات رو داشته باشه و اگر نداشته باشه، نیست؟
فعلا كه تو بازيسنتر چنين چيزی صدق می كنه.
پست ها رو می خونم فكر می كنم همه يه پا Ed Fries و جان كارمك هستن.
يه چيز ديگه كه پر شده نظر دادن كاربرایی هست كه مغرضانه نظر می دن و تو دو طرف داره ديده می شه.
الان الكی دارن به MW3 توهين می كنن بدون اينكه يه ثانيه تو PSN يا XBLA بازيش كرده باشن.
you don't have to taste turn to know it's turd son
خب من تروفی های MW2 ـم هست...MW1 هم كه تروفی نداشت و MW3 رو هم هنوز بازی نكردم...
اينو لاقل می دونم كه گيمرایی كه MW بازی می كنن نوب نيستن،خصوصا تو كنسول.

آخرین ویرایش:
الان الكی دارن به MW3 توهين می كنن بدون اينكه يه ثانيه تو PSN يا XBLA بازيش كرده باشن.
you don't have to taste turd to know it's turd son

u.s.a@
مرسی بابت نقل قول جذاب و قشنگت از مخملباف. حرف زدن مثل مهمونای بی بی سی تو یه کامیونیتی گیم نه تنها آدم رو خفن نمیکنه، بلکه صرفا ازش یه آیتم سرگرمی میسازه.

آخرین ویرایش:
یعنی آدم تاسف میخوره که تو چه مملکتی با چه مردمی داره زندگی میکنه.وقتی نمیتونید و تحمل اینو ندارید که درباره یه پست ساده بشینید بحث کنید و مثل جوامع به ظاهر متمدن به یه نتیجه معقول برسید چه انتظاری از بالاتر از خودتون دارید؟؟چه جوری انتظار دارید دیگران رعایت حال شما رو بکنن؟چه جوری انتظار دارید بالاتر از شما با شما ذره ای رحم کنه؟
به قول محسن مخملباف جهان سوم همینه
وقتی نسل جدید تا این حد آشفته و افسار گسیختست چه انتظاری میشه از آینده این مملکت داشت؟

و اما درباره پستم:بر فرض که من حرفم کاملا غلط و بدون ذره ای اندیشه و تعقل باشه.شماها که ادعای گیمربودن و متمدن بودنتون هفت آسمونو پاره کرده خیلی منطقی و انسانی بحث میکردید و متقاعدم میکردید که حرف چرندی زدم.از wowها میگفتید.از dotها میگفتید.از هرچی دلتون میخواست میگفتید تا اوونوقت منم بیام بگم چرا همچین پستی دادم و شایدم اصلا متقاعد میشدم که حق با شماهاست ولی انقدر دیدم بچه کم ظرفیت(شایدم بی ظرفیت)اینجا زیاده که بهتر دیدم وقت خودمو تلف نکنم.
پس بهتره دوطرف به کنسولها و pcهای خودشون بنازن(مخصوصا pcگیمرها که pc براشون تقدس داره)و به دعواهاشون ادامه بدن...
چون به قول یه اندیشمندی در جهان سوم هیچوقت نمیشه به نتیجه رسید چون هیچکس قبول نمیکنه طرفش حق داره حتی اگه به حق طرفش عالم باشه.پس خوش باشید.

فعلا كه تو بازيسنتر چنين چيزی صدق می كنه.
پست ها رو می خونم فكر می كنم همه يه پا Ed Fries و جان كارمك هستن.
يه چيز ديگه كه پر شده نظر دادن كاربرایی هست كه مغرضانه نظر می دن و تو دو طرف داره ديده می شه.

اینهمه آدم:
با این وضعیتی که pc داره بیخودم نگفته.تا چندوقت دیگه هواپیمای آتاری هم مهمترین بازی pc میشه:d

زدی تو خال! =)):))
LOL

ای ول حق مطلب و ادا کردی lol
:d

2q3lu6aiqr771citx8pr.png

سلام
ببین چقدر PC بدبخت شده که این بازی میخاد آینده دار بشه

هم ماینکرفت بازی نکردن و بهش توهین کردن. نظرت چیه؟

از نظر من بازیش خیلی قشنگه . البته سلیقه ها متفاوت هست و خیلی ها هم ممکنه با بازیش حال نکنن:d

برا من تجربه خیلی خوبی بود .

آخرین ویرایش:
اینهمه آدم:
هم ماینکرفت بازی نکردن و بهش توهین کردن. نظرت چیه؟
در اين مورد من می گم ذائقه شون فرق می كنه.
خودم بارها ديدم (يعنی دسته كم هفته ای يه بار) كه به JRPG توهين می شه و می گن مبارزات نوبتی آشغاله،و كسایی هم كه اينا رو می گن بر خلاف من حتی يه ثانيه هم JRPG بازی نكردن ولی تو 99 درصد موارد جوابی نمی دم اونم بخاطر همين بحث ذائقه.كسی كه به يه چيزی عادت كرده رو نمی شه متقاعد كرد.

در اين مورد من می گم ذائقه شون فرق می كنه.
خودم بارها ديدم (يعنی دسته كم هفته ای يه بار) كه به JRPG توهين می شه و می گن سبك اكشن نوبتی آشغاله،و كسایی هم كه اينا رو می گن بر خلاف من حتی يه ثانيه هم JRPG بازی نكردن ولی تو 99 درصد موارد جوابی نمی دم اونم بخاطر همين بحث ذائقه.كسی كه به يه چيزی عادت كرده رو نمی شه متقاعد كرد.
این افراد بدون اطلاع ازینکه ماینکرفت چی هست، اومدن و به بازی توهین کردن و این بحث به وجود اومد. اتفاقات 2 ساعت قبل رو نپیچون. خوشبختانه سیستمِ لایک از جبهه گیری افراد و اعتبار اونها در سایت یک لِی اوت کلی به بیننده میده، میتونی بهش مراجعه کنی.

این افراد بدون اطلاع ازینکه ماینکرفت چی هست، اومدن و به بازی توهین کردن و این بحث به وجود اومد. اتفاقات 2 ساعت قبل رو نپیچون. خوشبختانه سیستمِ لایک از جبهه گیری افراد و اعتبار اونها در سایت یک لِی اوت کلی به بیننده میده، میتونی بهش مراجعه کنی.
اين افراد دقيقا مثل شماها هستن كه ذائقه تون با MW3 و اكثر بازی های كنسولی سازگار نيست.
اين رو در نظر داشته باش كه آنلاين MW با اون همه مد مطمئنا برای خيلیا لذت بخشه (البته خودم رو نمی گم چون فقط سينگل می زنم) و توش يه عمر لول آپ می كنن و زندگی می كنن...تو كنسول هم كه چيتر فكر نكنم باشه.اونوقت راحت بهشون می گيد نوب.
اينكه شما نظرتون رو به اينا بقبولونيد يا اونا نظرشون رو به شما تحميل كنن درست مثل اينه كه من اينجا بيام تاپيك بزنم و گيم پلی FFVI رو اينجا تشريح كنم و با كلی جملات آشغاله و بازیش مال دختراست بدرقه شم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or