Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

حاج آقا ، MW3 چه ربطی به بحث کنونی و موضوع تاپیک داره ؟ خودشیرینی ؟ آیا ؟

نوعی تنبیه آموزشی بود به این منظور که وقتی درباره ی چیزی هیچ اطلاعی ندارید خودتون رو پرت نکنید وسط بحث;) البته در نوع وخیمی مثل شما این چیزها کارگر نیست:>

من اصلا نمیدونم چرا همچین وضعیت بغرنجی در بازیسنتر درست شده.
خیلیها هستند که کوچکترین اطلاعاتی از بازیها و تاریخچه ی بازیها ندارند و خودشون رو صاحب نظر میدونن، چون حالا مقالات طاها حسینی رو میخوندید خیلی صاحب نظرید؟
مثلاً یک کاربر هست (که دو-سه بار دیدم خودش رو از لحاظ سنی خیلی پیر میپنداره در حالی که برادر کوچیک بعضی از کاربرهای سایت به حساب میاد) اومد که گفت Portal 2 یکی از انتخابهای اصلی GOTY هست در حالی که نیست بلکه Skyward هست، چون ایشون اصلا نمیدونه Zelda چی هست و این فرنچایز در ذهنش همونقدر معنی میده که فریدوم فرای در ذهن پدربزرگ من. من برای تصحیح اشتباه این شخص بن شدم.

آیا بهتر نیست اطلاعاتمون رو بیشتر کنیم و بعد حرف بزنیم؟ آیا بیشتر کردن اطلاعاتمون جز خوندن چندین صفحه ی ویکیپدیا میطلبه؟
همین الان نصف چرت و پرتهایی که در این تاپیک گفته شد به خاطر این بوده که هیچکس از ماینکرفت نه خبر داشته نه میدونسته چیه، و بیخودی حرف زده. به همین خاطره که میگم، اعتماد به نفستون رو بذارید کنار و اطلاعاتتون رو بیشتر کنید.

کلا در دوره ای که Modern Warfare میشه شبیه ساز جنگ ، Mass Effect 2 میشه بهترین RPG تاریخ Minecraft هم تبدیل میشه به بچه بازی

کلا در دوره ای که Modern Warfare میشه شبیه ساز جنگ ، Mass Effect 2 میشه بهترین RPG تاریخ Minecraft هم تبدیل میشه به بچه بازی
الان بچه ها مدرسه ان. یکی دو ساعت صبر کن اولین پست "MW3 بازی خوبیه" ظاهر میشه بعد "MW3 عالیه" و بعد "به MW3 گیر ندید" بعد "MW3 شاهکاره" بعد توهین به شعور ما و شروع میشه (درصورتی که تاپیک قفل نشه).

کسانی که الکی از بازی حمایت میکنید خداییش خودتون حاضرید مثلا skyrim رو ول کنید برید اینو بازی کنید چیه بابا این حالا edge یه چرتی گفت

احساس میکنم کلا یه جوی توی بی سی حاکم شده که هرکی به پی سی و نیتیدو توهین کنه احساس گنده ای میکنه، منشعش از کجاست اللهُ اعلم.

جالبیش اینجاست که بعضیاشون هم احساس بانمکی میکنن عین بچه ای که توی جمع یه چیزی میپرونه بعد مامانش الکی میخنده تا بچه توی ذوقش نخوره.

کسانی که الکی از بازی حمایت میکنید خداییش خودتون حاضرید مثلا skyrim رو ول کنید برید اینو بازی کنید چیه بابا این حالا edge یه چرتی گفت

بله اتفاقا همین الانش هم دارم ماینرکرفت رو بازی میکنم و skyrim رو شاید عید اینا بازی کنم.

آقای محترم، این PC که تو داری اینطوری بهش بی احترامی می کنی منشا تمام Gears of War ها و Uncharted ها و Call of Duty ها هست.
minecraft یه بازی انحصاریه عالی واسه pc هست که نمونه اش خیلی بد واسه کنسول پیدا میشه.

موافقم

اگه 12 سالم بود آره.
مردم هیچوقت ازینکه دیگه 12 سالشون نیست پشیمون نیستن میدونی که. بخاطر همین سطح فکره.
باشه بابا
چه حالی میده 12 سالگی کاش همیشه در این سن بمانم و با SKYRIM حال بکنم و بازی هایی از این قبیل حال کنم و وارد بازی بزرگان و دانشمندان نشوم
حوصله ادامه بحث رو ندارم محمد جان هر چی دوست داری فکر کن هر چی دوست داری جواب بده اگه هم حوصله داری یه بلاگ بزن مارو مسخره کن حالشو ببر

آخرین ویرایش:
نوعی تنبیه آموزشی بود به این منظور که وقتی درباره ی چیزی هیچ اطلاعی ندارید خودتون رو پرت نکنید وسط بحث;) البته در نوع وخیمی مثل شما این چیزها کارگر نیست:>
تو رو خدا ؟ میبینم که علاوه بر Troll ، پیشگو هم تشریف داری :) ...

حالا اینجا بحث سر بازیه یا اینکه برای pc مهمه؟
غیر از مسئله pc ... تو همین نمایشگاه چندین وقت پیشه یه پیش نمایش خیلی خیلی کوتاه داد ماینکرفت که لوگوی Xbox توی بازی بود ........ کسی دیده اینو؟

باشه بابا
چه حالی میده 12 سالگی کاش همیشه در این سن بمانم و با SKYRIM حال بکنم و بازی هایی از این قبیل حال کنم و وارد بازی بزرگان و دانشمندان نشوم
حوصله ادامه بحث رو ندارم محمد جان هر چی دوست داری فکر کن هر چی دوست داری جواب بده اگه هم حوصله داری یه بلاگ بزن مارو مسخره کن حالشو ببر
مشکل اینجاست که هزارتا اسکایریم خواهیم داشت اما یک ماینکرفت.

اگر به خاطر عناوین اسباب بازی مانندی چون Uncharted و Goew کنسول خریدید باید بزرگ شید.
اینجاست که میگن آدمو ..... گاز بگیره اما جو نگیره آخه مگه مجبورید به خاطر یه چیز دیگه و قدیمی و حرفه ای نشون دادن خودتون چیزای دیگرو کوچیک کنید خیلی جالبه بازی که سه تا سریش میانگین بالای 90 رو داشته سبک TPS رو در ابتدای این نسل چند قدم جلو برده با یه عالمه جایزه ی GOTY اسباب بازیه
یا مثلا یه بازی به اسم آنچارتد که نسخه ی دومش به راحتی جزو بازیای برتر کل تاریخه و میانگین 96 رو داره و از همه ی بازیای PC تو کل تاریخ میانگینش بیشتره و بیشترین تعداد جایزه ی GOTY و.... رو در یه سال برده میشه اسباب بازی
به راستی چرا اینقدر جو گیریم کدوم قانونی گفته هر بازی قدیمی تر باشه بهتر

کدوم قانونی گفته هر بازی قدیمی تر باشه بهتر

هیچ قانونی، ولی عقل میگه بازیهایی که آخرِ نسل هفتم برای کنسولهای تاریخ گذشته میان بدرد نمیخورن.
درضمن ساعت 3:00. دیدید گفتم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or