Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

پس انقدر یه FPS کنسولی کیفیت داشته و کنترلش خوب بوده که بدون تغییر آوردنش روی PC ؟
منظورم به دوستانی هست که کلا کنسول رو = نوب میدونن !

البته که هیلو FPS ـه با کیفیتیه ، هر کس هم قبول نداشته باشه خودشو مسخره کرده.
من فقط خواستم بگم خیلی ها که میان اینجا بیخود شلوغش میکنن اکثر بازی رو تجربه نکردن ، چه روی PC و چه روی کنسول ، فقط یه چیزی یاد گرفتن که بیان بیخود و بی جهت یه چیزی رو بکوبن . حالا امروز PC ، یه هفته دیگه کنسول.
من واقعا دلیل این همه بحث و جدل بیهوده رو نمیفهمم ... #-o

سعادت آباد ! همونجایی که 15 سال پیش بیابون بود سگا توش وق وق میکردن رو میگی دیگه !
همون میدون کتاب همون میدان بوستان سابق که حسابی از خجالتم در بیای هم یاوه گو رو نشونت بدم از نزدیک
ما ایرانی ها فقط این هنر رو داریم .... کی فکرش رو میکرد بحث بکشه به سعادت آباد ( بالا شهر )و یافت آیاد ( پایین شهر منطقه 17 )......
بقیه ی حرفم رو پاک کردم تا به مایه دارها بر نخوره

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این بحث ها تمومی نداره. خواهش میکنم ناظمین لطف کنن پستهای بی ربط به موضوع تاپیک رو حذف کنن . ممنون

عجب بحثیه ها..pcبازها شدن psفن های قدیم چون پول بازی اورجینال میدادن حرف هیشکیو قبول نمیکردن هیچ سایتی براشون معتبر نبود نمیخواستن قبول کنن اون بازی که رو ایکس باکس با3000بازی میکنیم از بازی100هزاریps3بهتر باشه الانم اینجوریه ولی مثل قبل شدید نیست.الان این pcبازها چند میلیون پول سخت افزار میدن و نمیخوان قبول کنن یه کنسول400هزاری6سال پیش بهترین وسیله برا بازیه.من منکر کیفیت بالای بازی هایی مولتی روpcنمیشم ولی این حرفه ای بودن نیست پیشتر به جیب ربط داره.دلیل اصلی برتری کنسول بهpcقیمت کم وforza.گیرز.انچارتد.هیلو و....

ببخشید شما؟
به جا نمیارم
اینی که گفتی شوخی بود؟
من یکی از اعضای بازیسنتر هستم!
حالا که شما به جا نمیارین مقصر من نیستم!
حالا شما شوخی ببین!
اون پست رو من از رو عمد دادم ببینم واکنش چیه؟! من تا حالا تو این فاروم با کسی بحث نکردم و نخواهم کرد چون نتیجش رو تو تاپیکای قدیمی و بحث هایی بی فایده دیدم!
مسئله اینه که یه سری از افراد از روی تعصب بیجا عاشق یه جعببه (حالا میخواد پی سی، ایکس باکس، پلی استیشن و ... باشه ) میشن و میان به طرفداری از اون به هر کس و ناکسی توهین می کنند و بحث هم بالا میکشه ... به نظرم در شان ما نیست که این رفتار رو داشته باشیم که تعدادی رو از دست خودمون برنجونیم و ناراحت کنیم ... حرفم رو این تاپیک که بحثش هم به بیراهه کشیده شده نیست ... کلی میگم ...
آقا کسی که میگه ایکس باکس بده و یا پلی 3 اینطوریه و یا پی سی فلانه به تنها کسی که توهین می کنه خودشه ... نظر بی منطقیه که میخواد به دیگری تحمیل کنه! چندین شرکت بزرگ دارن تلاش می کنند که افرادی امثال ماها خوش باشن خوب بهتره ما هم حالشو ببریم دیگه ...

که چی مثلا!!:|الان این پست شما چه ربطی به موضوع تاپیک داشتش!!:-/
این همه نظر بی ربط بعد چسبیدی به پست من؟! کدوم نظر به عنوان تاپیک ربط داره؟! بحثی که کلا به بیراهه کشیده شده!
آقا فلانی گفته فلان بازی بهترین بازی فلان کنسوله!
یک ملت جبهه گرفتن و دارن به نقد و بررسی اینچنین حرفی میپردازن!
اون نظرم گفتم که عمدا دادم! خوب شبیه ساز پلی 2 و پلی 1 و بعضی از کنسولا رو پی سی اومده ... حالا شاید الان به این زودی ها شبیه ساز کنسول های روز نیاد رو پی سی ولی مطمئنا چند سال دیگه که کنسولای الان از رده کنار رفت و سیستم های کامپیوتری هم پیشرفته تر شد شبیه ساز اونام میاد!
در ضمن، یه جا شنیده بودم که تو ویندوز هشت شبیه ساز ایکس باکس وجود داره!

آخرین ویرایش:
بیخیال بحث بشین کلا!!
Edge یه غلطی کرد حالا یه حرف مفتی زد!!!
دوستان حرفا و نقدای دیگه ی Edge رو قبول نداشتن حالا گیر دادن به این حرفش و دارن میزنن تو سر PC!
دست بردارید!!

بیخیال بحث بشین کلا!!
Edge یه غلطی کرد حالا یه حرف مفتی زد!!!
دوستان حرفا و نقدای دیگه ی Edge رو قبول نداشتن حالا گیر دادن به این حرفش و دارن میزنن تو سر PC!
دست بردارید!!
عزیزم مجله edge همیشه جز مجلاتی بوده که به سخت گیری مشهور بوده و بازیهای کمی از این سایت نمره 9 به بالا میگیرن. حالا چون minecraft نمره 9 گرفته واسه عده ای خوشایند نبوده.

آره دیگه باو ؛ به همین خاطر میباشد که سرمنشا بازیهایی مانند GeOW و Uncharted پلتفرم PC اَسته .
قدیم ندیم ها بچه 6 ساله هم متوجه حرف آدم میشد.
:)

ممنون که نابود کردید اینجا رو. ایندفعه قفل میشه ولی از دفعه بعدی مجبورم شرمنده یک سری بشم ، پس دوستان حواسشون را جمع کنند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or