Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

این وصله ها به بلیزارد نمی چسبه؟

من دارم گیم پلیشو میبینم. دارم می بینم این همون گیم پلی 10 سال پیشه که حالا ور داشتن بزک کردنش دارن نشون میدن و حالا چون شما و یه جماعت دیگه که واسه دست به اب رفتن مسئولان بلیزارد اشک شوق میریزید انکار می کنید من اخه چه بحثی باید کنم؟ اینو در جواب M4JiD گفتم. از این بحث ها میدونم هیچ نتیجه ای نمیگیرم و اگه میدونستم میگیرم خیلی از بازی ها رو میکوبیدم چون اصلا بازی نیستن. یه entertainment دیگه هستن که دارن تحویل گیمرا میدن.حالا داستان- فیلم سینمایی و ...
این دیابلو هم که گفتم برای بحث با شما نبوده واسه یکی دو تا کاربر مهمان فهمیده و با شعوری بود که هر از چندگاهی به این فروم ها سر میزنن تا اخبار و اطلاعات صنعت گیمو ؟ بگیرن. خواستم بدونن هستن ادمایی که یه ذره فقط یه ذره میفهمن گیم چیه.

باشه عزیز من,تو که کاملا معلومه بازی ها رو نمیکوبی!!
قسمت رو باور کنم یا دم خروست!!!

این وصله ها به بلیزارد نمی چسبه؟

من دارم گیم پلیشو میبینم. دارم می بینم این همون گیم پلی 10 سال پیشه که حالا ور داشتن بزک کردنش دارن نشون میدن و حالا چون شما و یه جماعت دیگه که واسه دست به اب رفتن مسئولان بلیزارد اشک شوق میریزید انکار می کنید من اخه چه بحثی باید کنم؟ اینو در جواب M4JiD گفتم. از این بحث ها میدونم هیچ نتیجه ای نمیگیرم و اگه میدونستم میگیرم خیلی از بازی ها رو میکوبیدم چون اصلا بازی نیستن. یه entertainment دیگه هستن که دارن تحویل گیمرا میدن.حالا داستان- فیلم سینمایی و ...
این دیابلو هم که گفتم برای بحث با شما نبوده واسه یکی دو تا کاربر مهمان فهمیده و با شعوری بود که هر از چندگاهی به این فروم ها سر میزنن تا اخبار و اطلاعات صنعت گیمو ؟ بگیرن. خواستم بدونن هستن ادمایی که یه ذره فقط یه ذره میفهمن گیم چیه.
اورین اورین که میفهمی گیم چیه.الان این همه اشک ریختن برا چیه؟بیا ایراداشو برامون لیست کن ما هم بایکوتش کنیم.می خوای برات FPS ش کنن تا شاید گیم پلیش برات تکراری نباشه؟دیگه این حرفا نخ نما شده.یه راه بهتر برا سر زبون افتادن پیدا کنین.
بی خیال شما بشین بازی کن حالشو ببر.به به میبینم the last of us هم که جزو پروژه های بعدیته.
yahoo_21.gif
خوش باشید .
من + میلیون ها ادم نوب که گیم حالیمون نیست میشینیم بازیش میکنیم.
شما هم به رفتنت تو تاپیک های مختلف و ابراز وجودت ادامه بده.شاید یکی دو نفر باور کردن که خیلی هاردکری.

آخرین ویرایش:
نمیدونم این بلیزارد تو این 10 سال داشته چی کار میکرده؟!!!

ولی این گیم پلی ها و بتای بازی رو که دیدم فقط یه چیز به نظرم رسید اونم یه بازی مزخرف دیگه بود مثل خیلی از بازی های مزخرف دیگه این نسل که طرفداراش از سرو کول بازی بالا میرن.جدیدا هم که بعضی از کمپانیاشون تصمیم گرفتن به همون سیستم 10-12 سال پیش برگردن(کپکام-رولیشنز).

آری بلیزارد داره بعد از 10 سال یه بازی با یه گیم پلی از تاریخ مصرف گذشته رو به خورد ملت میده و هیچ کاری هم به این ندارم که سال دیگه vga و گیم اسپات و هر جماعت خوشحال دیگه ای برترین بازی سالش کنن.چون کلا از بین مزخرف ها اونی که کمتر مزخرف تره باید اول بشه.
دوست عزیز،بیخیال.کسی مجبورت نکرده پست بدی.
کوبندن بازی های بلیزارد!!!رو ندیده بودیم که اون هم به لطف بعضی از دوستان دیدم.
هنوز یک عده کثیر دارن diablo 2 رو میرن بعد شما میگی diablo 3 بازی مزخرفی!!!!!
هزار تا دلیل میشه اورد که حرف شما رو نقض کنه ولی چون هدفت فقط ترول بوده ارزش نداره

اورین اورین که میفهمی گیم چیه.الان این همه اشک ریختن برا چیه؟بیا ایراداشو برامون لیست کن ما هم بایکوتش کنیم.می خوای برات FPS ش کنن تا شاید گیم پلیش برات تکراری نباشه؟دیگه این حرفا نخ نما شده.یه راه بهتر برا سر زبون افتادن پیدا کنین.
stunnerani.gif

بی خیال شما بشین بازی کن حالشو ببر.به به میبینم the last of us هم که جزو پروژه های بعدیته.:)) خوش باشید .

دوست عزیز،بیخیال.کسی مجبورت نکرده پست بدی.
کوبندن بازی های بلیزارد!!!رو ندیده بودیم که اون هم به لطف بعضی از دوستان دیدم.
هنوز یک عده کثیر دارن diablo 2 رو میرن بعد شما میگی diablo 3 بازی مزخرفی!!!!!
هزار تا دلیل میشه اورد که حرف شما رو نقض کنه ولی چون هدفت فقط ترول بوده ارزش نداره

شما صحبت نکن.من اگه میخواستم ترول کنم از سال 2006 تا الان تعداد پستام این نبود. وضعیت من مشخصه.من اون موقع داشتم واسه اسم یوزرت به به چه چه میکردم.

نمیدونم این بلیزارد تو این 10 سال داشته چی کار میکرده؟!!!

ولی این گیم پلی ها و بتای بازی رو که دیدم فقط یه چیز به نظرم رسید اونم یه بازی مزخرف دیگه بود مثل خیلی از بازی های مزخرف دیگه این نسل که طرفداراش از سرو کول بازی بالا میرن.جدیدا هم که بعضی از کمپانیاشون تصمیم گرفتن به همون سیستم 10-12 سال پیش برگردن(کپکام-رولیشنز).

آری بلیزارد داره بعد از 10 سال یه بازی با یه گیم پلی از تاریخ مصرف گذشته رو به خورد ملت میده و هیچ کاری هم به این ندارم که سال دیگه vga و گیم اسپات و هر جماعت خوشحال دیگه ای برترین بازی سالش کنن.چون کلا از بین مزخرف ها اونی که کمتر مزخرف تره باید اول بشه.

دیابلوی مورد علاقه تو:
شخصیت: خشن، صدا خش دار، داف باز. دیالوگ عمیق: Deep Sh!t.
داستان: در یک جای نامشخص یک اتفاق نامشخص باعث می شود یک عده را بکشیم.
گیم پلی: ترکیبی از مارکوس فینیکس و نینجاهای هوموی ژاپنی.
سیستم RPG: بیش از حد برای درک جماعت کنسول باز پیچیده --> حذف.
سیستم Rune: اصلا نمیدونم چی --> حذف
Dungeonها: توش گم میشم. --> حذف

بعضی وقتها پسرم، تغییر همیشه خوب نیست.
اینکه از سال بوق تا الان تعداد پستات کم بوده دلیل نمیشه حرفات عاقلانه به نظر برسن دوست من.

بی خیال شما بشین بازی کن حالشو ببر.به به میبینم the last of us هم که جزو پروژه های بعدیته.:)) خوش باشید .

شما صحبت نکن.من اگه میخواستم ترول کنم از سال 2006 تا الان تعداد پستام این نبود. وضعیت من مشخصه.من اون موقع داشتم واسه اسم یوزرت به به چه چه میکردم.
نکته اول:واقعا منم موندم چطوری بازی به این مزخرفی با این گیم پلی قدیمی و گرافیک مسخره و در کل یک بازی مزخرف اینقدر طرفدار.جالب اینجاست که نمراتش هم خیلی بالاست.اصلا من واقعا تو عجبم چجوری بعضی ها از این بازی مزخرف که سازنده اش هم همون شرکت مزخرف بلیزارد هست خوششون اومده؟
نکته دوم:واقعا چه افتخار بزرگی هست که از سال 2006 توی بازیسنتر بودی و تعداد پست هات هم کمه.واقعا از سال 2006 تا بازیسنتر بودن افتخاری که هیچکس نصیبش نمیشه.شما قدر خودت رو بدون.
تکنه سوم:یکجوری میگی من اون موقع داشتم واسه اسم یوزرت به به چه چه میکردم هر کی ندونه فکر میکنه ماله 20 ساله پیشه

2 صبحه ، مدیر و ناظما خوابن ... هر کی هرچی دلش میخواد داره میگه دیگه ! احترام خودمون رو نگه داریم لا اقل ... خونواده رد میشه از تو تاپیکا به قرآن .

دیابلوی مورد علاقه تو:
شخصیت: خشن، صدا خش دار، داف باز. دیالوگ عمیق: Deep Sh!t.
داستان: در یک جای نامشخص یک اتفاق نامشخص باعث می شود یک عده را بکشیم.
گیم پلی: ترکیبی از مارکوس فینیکس و نینجاهای هوموی ژاپنی.
سیستم RPG: بیش از حد برای درک جماعت کنسول باز پیچیده --> حذف.
سیستم Rune: اصلا نمیدونم چی --> حذف
Dungeonها: توش گم میشم. --> حذف

بعضی وقتها پسرم، تغییر همیشه خوب نیست.
اینکه از سال بوق تا الان تعداد پستات کم بوده دلیل نمیشه حرفات عاقلانه به نظر برسن دوست من.

کلا اینکه از این به بعد دقت کن تو شعرور گفتنات چون با افتابه میام دنبالت برت میگردونم تو سوراخ.

ولی به محض اینکه دمو رو بازی کردم متوجه شدم چه بازی متوسطیه. و امتیاز متوسطی که تو نقدم بهش دادم گواه حرفمه
امتیاز متوسط به دموـش دادی یا خودش؟ تا اونجا که من یادمه نقدت تو بخش پرمیوم بود و بهش 9.2 داده بودی. نمیدونم این 9.2 ـه منظورته یا یه چیز دیگه، که اگه این بوده 9.2 نه تنها امتیاز متوسطی نیست که برای یه عنوان چرت مثل RE5 شدیدا overrating به حساب میاد.

اين مسئله تقدسی كه PC گيمرها برای پلتفرمشون قائلن واقعا تعصب بديه...تا بحثی می شه سريع ديابلو و بليزارد و سبك fps هم جلو می كشن و مقدس جلوه می دن...
يادمه 5-6 سال پيش موقعی كه من Okami و بازی های ژاپنی PS2 رو بازی می كردم و با به اصطلاح گيمرهای مدرسه حرف می زدم همه به اتفاق مسخره ام می كردن و می گفتن بازی يعنی Quake و Doom و Call of Duty 2.
هنوزم مثل سابقم ولی اين معنيش اينه كه نوبم؟نه به هيچ وجه.
كسی مثل من يا هر كس ديگه ای كه PC گيمر نيست دليلش اينه كه گروه خونيش به بازی های PC نمی خوره;)

آخرین ویرایش:
امتیاز متوسط به دموـش دادی یا خودش؟ تا اونجا که من یادمه نقدت تو بخش پرمیوم بود و بهش 9.2 داده بودی. نمیدونم این 9.2 ـه منظورته یا یه چیز دیگه، که اگه این بوده 9.2 نه تنها امتیاز متوسطی نیست که برای یه عنوان چرت مثل RE5 شدیدا overrating به حساب میاد.

اين مسئله تقدسی كه PC گيمرها برای پلتفرمشون قائلن واقعا تعصب بديه...تا بحثی می شه سريع ديابلو و بليزارد و سبك fps هم جلو می كشن و مقدس جلوه می دن...
يادمه 5-6 سال پيش موقعی كه من Okami و بازی های ژاپنی PS2 رو بازی می كردم و با به اصطلاح گيمرهای مدرسه حرف می زدم همه به اتفاق مسخره ام می كردن و می گفتن بازی يعنی Quake و Doom و Call of Duty 2.
هنوزم مثل سابقم ولی اين معنيش اينه كه نوبم؟نه به هيچ وجه.
كسی مثل من يا هر كس ديگه ای كه PC گيمر نيست دليلش اينه كه گروه خونيش به بازی های PC نمی خوره;)
چرا همه چی را به تعصب ربط میدین شما یه PC فن به من نشون بده بیاد تو تایپیک های بازیهای کنسولی این رفتار بچه گونه را که یه سری ها انجام میدن انجام داده باشه ،تایپیک های خبری PC شده خالی کردن عقده های یه سری آدما که تو بحث ها کم میارن میخوان اینجا خودی نشون بدن ،
حرف آخرت هم خیلی با معنیه اما شما خودت بگو اگه یه چیزی را تجربه نکرده باشی دلیلیت واسه تخریبش چیه؟ شما میگی PC بازی نمیکنی خوب این سلیقه و نظر شماست وباید بهش احترام گذاشت اما حالا که PC باز نیستید واسه چی تخریبش کنید ؟
خودت قضاوت کن
ببین اونی که شروع کرد چقدر جالب هم از خودش دفاع کرده
بر فرض که من حرفم کاملا غلط و بدون ذره ای اندیشه و تعقل باشه.شماها که ادعای گیمربودن و متمدن بودنتون هفت آسمونو پاره کرده خیلی منطقی و انسانی بحث میکردید و متقاعدم میکردید که حرف چرندی زدم
مگه میشه یه نفر این همه بحث درست کنه بعد بگه شما که ادعای فلان بودن دارید منو قانع کنید مثل این میمونه یه نفر کورمادرزاد بدنیا اومده حالا تو باید قانعش کنی که رنگ سبز چیه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or