Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

هیچ قانونی، ولی عقل میگه بازیهایی که آخرِ نسل هفتم برای کنسولهای تاریخ گذشته میان بدرد نمیخورن.
درضمن ساعت 3:00. دیدید گفتم.
ای بزرگ ، ای کهنه ، ای سن زیاد
اون وقت بابا بزرگ با این پستی که تو دادی من الان واقعا شوک بزرگی بهم وارد شده و میخواستم یه سوالی ازت بپرسم با ارض معذرت الان با توجه به این گفته ی شما من میخوام بپرسم چند بار نسل هفتم کنسول های خونگی رو تجربه کردی عجب چیزی هستی تو البته فکر کنم منظورت بازیایی بود که آخر نسل برای اون کنسول میان خیلی جالبه پس بنا به گفته ی تو بازیایی به اسم OKAMI,GOWII, RG, FFXII , SOC که همه آخرای عمر PS2 اومدن بازیای ضعیفین دیگه خیلی جالبه عجب چیزی گفتی واقعا منو از کنسولا نا امید کردی
هرچند بحث کردن با تو که احتمالا یکی از بازیایی که گفتمم بازی نکردی بی فایدست
با همون PC خوش باش

ای بزرگ ، ای کهنه ، ای سن زیاد
اون وقت بابا بزرگ با این پستی که تو دادی من الان واقعا شوک بزرگی بهم وارد شده و میخواستم یه سوالی ازت بپرسم با ارض معذرت الان با توجه به این گفته ی شما من میخوام بپرسم چند بار نسل هفتم کنسول های خونگی رو تجربه کردی عجب چیزی هستی تو البته فکر کنم منظورت بازیایی بود که آخر نسل برای اون کنسول میان خیلی جالبه پس بنا به گفته ی تو بازیایی به اسم OKAMI,GOWII, RG, FFXII , SOC که همه آخرای عمر PS2 اومدن بازیای ضعیفین دیگه خیلی جالبه عجب چیزی گفتی واقعا منو از کنسولا نا امید کردی
هرچند بحث کردن با تو که احتمالا یکی از بازیایی که گفتمم بازی نکردی بی فایدست
با همون PC خوش باش

من گفتم نسل ششم؟ من گفتم نسل هفتم! چرا بد نقل قول میکنی؟

نزدیک 20 تا پست پاک شد. یه مقدار بزرگ شید لطفا، الان هرکاری کردم نتونستم فرقی بین اینجا و کودکستان قائل بشم.

ضمنا از این به بعد کلمه هایی مثل "فشار" و "عقده ای" و از این دست در هر تاپیکی دیده بشه قطعا جریمه داره.

اینجاست که میگن آدمو ..... گاز بگیره اما جو نگیره آخه مگه مجبورید به خاطر یه چیز دیگه و قدیمی و حرفه ای نشون دادن خودتون چیزای دیگرو کوچیک کنید خیلی جالبه بازی که سه تا سریش میانگین بالای 90 رو داشته سبک TPS رو در ابتدای این نسل چند قدم جلو برده با یه عالمه جایزه ی GOTY اسباب بازیه
یا مثلا یه بازی به اسم آنچارتد که نسخه ی دومش به راحتی جزو بازیای برتر کل تاریخه و میانگین 96 رو داره و از همه ی بازیای PC تو کل تاریخ میانگینش بیشتره و بیشترین تعداد جایزه ی GOTY و.... رو در یه سال برده میشه اسباب بازی
به راستی چرا اینقدر جو گیریم کدوم قانونی گفته هر بازی قدیمی تر باشه بهتر

دوست عزیز گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف، بو می‌ده.

شرمنده آرش جان ، ولی برای اون ور ِ دیواری ها هم این ضرب المثلی که گفتی معنی پیدا می کنه .

علی الکُل حال ، هر چه قدر دو طرف زور بزنن جز این که اعتبار کاربری خودشون رو زیر سوال ببرن ، چیزی عایدشون نمیشه .

فرهود یعنی واقعا فکر میکنی یه کنسول باز با اون همه بازی خفن و درجه 1 ـی که رو کنسول می‌تونه بازی کنه و حالش رو ببره اصلا وقت می‌کنه طرف PC و انحصاری های قشنگش حتی نگاه هم بکنه؟ یه چی میگید به خدا:دی

فرهود یعنی واقعا فکر میکنی یه کنسول باز با اون همه بازی خفن و درجه 1 ـی که رو کنسول می‌تونه بازی کنه و حالش رو ببره اصلا وقت می‌کنه طرف PC و انحصاری های قشنگش حتی نگاه هم بکنه؟ یه چی میگید به خدا:دی
اونم یه همچین بازی ای...:d

این که بازی های انحصاریش به سلیقه تو نمی خوره دلیل نمیشه برای تمسخرش از واژه ی قشنگ استفاده کنی . بنده مثلا هنوز که هنوزه دلم بکشه Warcraft III یا DoTA میزنم ؛ و به نظرم خیلی از بازی هایی که پر طرفدار هستند و پر فروش از لحاظ ارزش و اعتبار تو رده بازی های چیپ هستند ، ولی هیچ وقت اینطور راحت نیومدم تو فروم بشم هفت تیر کش . خودت میدونی آرش من کلن آدمی نیستم که گیر بدم ولی زیاده روی داری می کنی .

ببین استاد اینجا سر کوچه های یافت اباد یا کوچه پَس کوچه های بازار نیستش که در دهنتو باز میکنی و هرچی میخوای بار ملت میکنی.اگه دوست داشته باشی منم میتونم مثل خودت جواب بدم پس با مزه بازی بزار کنار و اگر نمیتونی بحث کنی خوب نکن کسی مجبورت نکرده که.شما که ادعا میکنی هاردکور هستی و به اصلاح سیستمت مثل گیم نت سر کوچتون نیستش چرا اینطوری پست میدی!!

نخیر دوست عزیز این شما هستید که میپرید وسط تاپیکها و با "ترول ترول" کردن بحثها رو به گند میکشید و به لجن میکشید و هر 10 روز یکبار یوزرتون رو تغییر میدید و با اخلاقِ Machoـتون خیال میکنید خدایِ اعضا هستید.

بزرگ شید خواهشاً.

نخیر دوست عزیز این شما هستید که میپرید وسط تاپیکها و با "ترول ترول" کردن بحثها رو به گند میکشید و به لجن میکشید و هر 10 روز یکبار یوزرتون رو تغییر میدید و با اخلاقِ Machoـتون خیال میکنید خدایِ اعضا هستید.

بزرگ شید خواهشاً.
نمی دونم اون پست قبلیت چی شد ولی تا اون جا که من میدونم طرفای شما و یافت آباد و اونجا ها . شعورشون در همین حده که تا کم میارن فوش میدن و چاقو میکشن و گنده بازی در میارن و دلیل منطقی واسه حرفشون ندارن.
بازم هم میگم"در جواب ابلهان آنقدر خاموش ماندیم که گفتند : حرف حساب جواب ندارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or