Midnight Club: Los Angeles

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راکستار یه مشکل داشت اونم محدودیت قدرت سخت افزاری نسل قبل برای این بازی بود حالا که رو این کنسولا دستو بالش بازه گرافیکی دست و پا کرده که تو هیچ نیدفوری شاهدش نبودیم
جزییات شهر بازی محدود به جاده و چند ساختمونو چند تا باجه تلفن نمیشه:love:
آپشن تغییر شکلو ظاهر ماشین خیلی بالاست تا جایی که به شما اجازه ی تعویض کف پایی های ماشینو بهتون میدهو

منم تازه شروع کردم بازیو خدارو شکر مشکل افت فریم ندارم البته رو هارد ریختم
بازیه جالبیه و بسیار عالیه واسه امادگی برای Under Cover :biggrin1::love:

این بازی بشدت افت فریم داره.. اعصاب آدم رو بهم میریزه..:mad:

وقتی داری با ماشین مسابقه میدی انگار ک هو فرو میر تو شن و ماسه ..! نصف ماشین معلوم نیست بعد کم کم میای بیرون .. :eek:

اگر آپدیت جدید بیاد و بریزیم تو هارد فکر کنم مشکل حل بشه..؟

این بازی بشدت افت فریم داره.. اعصاب آدم رو بهم میریزه..

وقتی داری با ماشین مسابقه میدی انگار ک هو فرو میر تو شن و ماسه ..! نصف ماشین معلوم نیست بعد کم کم میای بیرون ..

نه دوست عزيز شما تنها كاري كه مي كنيد اينه كه ديسك بازي رو بايد عوض كنيد ديسك اوليه ي من خراب بود بازي كه با هارد دستگام اجرا اصلا نمي شد بعدشم ديالوگ ها وسطش يه دفه قطع مي شد افت رندر هم شديد داشت اما بردم همون جا كه خريده بودم اونجا يكم تست كرديم كه ظاهرا فهميديم مشكل از رايت بازي بوده يا حالا هر چيز ديگه اي اما الان كه من هيچ مشكلي ندارم حتي بازي هم روي هاردم نريختم اما يه دونه مشكلم ديگه بازيم نداره
در ضمن اينم بگم كه ديسك قبلي كه خراب بود حتي روي هارد ريخته هم نمي شد 43% ارور مي داد

این بازی بشدت افت فریم داره.. اعصاب آدم رو بهم میریزه..:mad:

وقتی داری با ماشین مسابقه میدی انگار ک هو فرو میر تو شن و ماسه ..! نصف ماشین معلوم نیست بعد کم کم میای بیرون .. :eek:

من هم با دیسک بازی کردم وهم رو هارد بازی کردم و تو هیچ کدوم از اینها افت فریمی نداشت;)
در ضمن بازی خیلی قشنگه هم از نظر گرافیکی و هم از نظر گیم پلی .... وتو مراحل بالاتر خیلی قشنگتر میشه.
موفق باشید.:victory:

پس مشکل از دیسکه ..!

گفتم دیگه اینها اینقدر هم نابلد نیستند که این جور بازی تولید کنند..

دیالگو ها وسطشم اصلا صدا نداره..

میرم دیسک عوض میکنم.. ممنون از دوستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or