Midnight Club: Los Angeles

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی بازی کرده؟ چطوریه؟ به پای GRID PGR4 و... می رسه؟

grid که کلا یک سبک دیگه هست..!

این بازی با اون فرق میکنه شما باید تو این بازی خیابونی مسابقه بدید ..

بازی بدی نیست .. هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی .. فقط یک مدتی طول میکشه که به گیم پلی و دوربین بازی عادت کنی.

یک کارایی انجام دادن که بازی رو مسخره کرده..

مثلا وقتی داری مسابقه میدی بخاطر اینکه از مسیر منحرف نشی اومدن یک نور های بلند زرد رنگی طراحی کردن که جاده رو به شما نشون میده ..و این بد تو ذوق میزنه..

مثلا وقتی داری مسابقه میدی بخاطر اینکه از مسیر منحرف نشی اومدن یک نور های بلند زرد رنگی طراحی کردن که جاده رو به شما نشون میده ..و این بد تو ذوق میزنه..
همیشه این مورد وجود داشته و توی قسمت های قبلی هم وجود داشت.

اگه اون نور های زرد رنگ وجود نداشته باشه شما چجوری میخوای مسابقه بدی؟ اونم با اون سرعت و هیجان وحشتناکی که این بازی داره!

اونوقت میشه مثل paradise :-" من که خیلی تو پارادایس گم میشدم و راه اشتباهی میرفتم
مینی مپش خیلی مسخره بود با پیچ دادن شما نمیچرخید و ثابت میموند و به همین دلیل خیلی
وقتا چپ و راست و پایین و بالا رو قاطی میکردم ... بگذریم
کلا اون نورا بود و نبودشون تغریبا بده:cheesygri ولی بودنشو رو من خیلی ترجیح میدم

من مشکل Texture loading شدید دارم دیگه بازی نمیکنم درایوم BENQ مزخرفه خیلی اعصاب خورد کنه
اخه بازیشم خیلی باحاله موندم چی کار کنم!

من مشکل Texture loading شدید دارم دیگه بازی نمیکنم درایوم BENQ مزخرفه خیلی اعصاب خورد کنه
اخه بازیشم خیلی باحاله موندم چی کار کنم!

سه راه داری ..

بعضی ها میگن اگر بریزی تو هارد مشکل درست میشه..

خیلی ها هم میگن اگر دیسک و عوض کنی مشکلت حل میشه...

خود من هم میگم کنسول افقی بگزار شاید حل شد..:biggrin1:

سلام . من موندم Need For Speed Undercover رو بخرم یا Midnight Club: Los Angeles دوستان یکی یه کمکی کنه البته بدون تعصب .
بستگی داره از چه سبکی خوشت بیاد چون هر دوشون سبکشون متفاوته.اگه از بازی ریسینگ سرعتی و هیجان بالا خوشت میاد و کنار اینا هم یه گرافیک و گیم پلی توپ باشه مطمعن باش خرید Undercover امکان داره به بزرگترین اشتباه عمرت منجر بشه! (شایدم اومدی اینجا ف-ح-ش خر خر دادی معلوم نیست):biggrin1: اگر هم که از سبک NFS خوشت میاد که توضیح نداره بقالی سر کوچمون هم میدونه وضعیتش در چه حدیه ...
کلا NFS و MC رو دیگه تقریبا یه چند سالیه (از وقتی شاهکار Carbon اومد) دیگه کسی مقایسه نمیکنه و یه جورایی به جک تبدیل شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or