Midnight Club: Los Angeles

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا این بازی چقدر خوفه ولی دوربینش خیلی بده:-"
[
راستی این بازی کد پول نداره

اتفاقا دوربینش خوبه و در بعضی مواقع هیجانو بالا میبره
البته میتونی زاویه دیدیو با Y عوض کنی
کد نزنی بهتره البته مطمین نیستم داشته باشه کد
اینجارو ببین http://www.gamespot.com/xbox360/driving/midnightclublosangeles/hints.html?tag=tabs;cheats

آقا مشکل از لنز دستگاتونه یه از دیسک چون من این بازی رو روی360 دوستم امتحان کردم خوب نبود افت فریم داشت یا ماشین میرفت تو زمین ولی روی کنسول خودم مشکلی نداره اگه کنسولتون رو یه تنظیم لنز ببرین فکر کنم مشکلتون هل درضمن من بازی gta ivرو هم امتحان کردم همین جوری بود یعنی دوستم خودش داشت 2 بارم خرید ماشین میرفت پایین افت فریم شدید ولی من یه دونه از طاهر داشتم دادم بهش مشکلی با اون نداشت
360من قبلا دیسک های رایت شده شرکت های ایرانی رو اجرا نمیکرد دادم اقا طاهر واسم تنظیم لنز کرد دیگه مشکلی با هیچ بازی ندارم

با سلام
واقعا" نمیدونم در مورد این بازی چی بگم.:eek::eek::eek:
فقط میتونم بگم دوست دارم rockstar :kiss::kiss:
واقعا " بی نظیر ترین بازیه ریسینگی بوده که تا به حال دیدم:love::kiss:
از لحاظ گرافیکی که فوق العاده هست گیم پلیشم گه نگووووووووو هیجانشم که خداست:love:
هر کسی که این بازیو نگرفته هر چه سریعتر بره بگیره و ALIGATOR بزاره و لذت ببره:kiss:
موفق باشید:rose::rose::rose:

درجه سختی بازی در حد و اندازه NFSU2 هست؟

درجه ي سختي بازي در حد اخره ديگه سخت تر از نمي شد و گرنه مي كردن
در كل بايد هموشمندانه عمل كني تو بازي هر چند اينقدر كم پول مي ده كه زيادم نمي شه توش كاري كرد:biggrin1:

پ.ن:بازم مي گم مشكل بازي از ديسك هستش من كلي از بازي رو رفتم الان هيچ مشكلي هم ندارم هيچ افت فريم هم ندارم ابدا درايو دستگام هم بنكيو هست

يعني چي با پولش كاري ندارم بازي هاي 360 همه يه قيمتن بازي اريجينال كه نيست قيمتا فرق بكنه(البته فقط تو ايران فرق ميكنه)ظاهرا كه دوستان از بازي راضي هستن مگه ميشه يه mcپيدا كردجذاب نباشه؟

يعني چي با پولش كاري ندارم بازي هاي 360 همه يه قيمتن بازي اريجينال كه نيست قيمتا فرق بكنه(البته فقط تو ايران فرق ميكنه)ظاهرا كه دوستان از بازي راضي هستن مگه ميشه يه mcپيدا كردجذاب نباشه؟

بابا منظوره دوستمون اين بود كه از خود بازي بگيد كه ايا ارزش خريد داره يا نه چون الان به هر كي مي گي مي گه 5 تومنه ديگه بخر
البته اين همه بازي 360 هم ادم بخواد راجبشون اين حرفو بزنه كه همون 5 تونم خيلي پول ميشه

حالادرکل آیااینبازی ارزش خریدن داره یانه
کاری به پولش اصلن ندارم مساله جذابیت بازیه

بله خوبه بخريد اگه اهل بازي ريسينگ پر هيجان هستيد حتما بخريد

تریلری که من از این بازی دیدم گیم پلی بازی به نظر جذاب و هیجان انگیز میرسید:love:
درجه سختی بازی در چه حدی هست؟ بعضی از دوستان میگفتن بازی زیادی سخت هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or