Midnight Club: Los Angeles

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیکش خیلی عالیه.مثل gta میمونه..نورپردازیش فوق العادست:eek:کلا بازیه توپیه.خیلی هم سرگرم کننده:love:

گرافیکش خوبه ..؟ بعد مثل GTA میمونه..!!!:eek:

GTA که بخاطر سبکش گرافیکش مزخرف بود..!!! یعنی اگر گرافکش مثل GTA باشه که اصلا بدرد نمی خوره..:sick:

گرافیکش خوبه ..؟ بعد مثل GTA میمونه..!!!:eek:

GTA که بخاطر سبکش گرافیکش مزخرف بود..!!! یعنی اگر گرافکش مثل GTA باشه که اصلا بدرد نمی خوره..:sick:
من منظورم نوع گرافیکش بود نه کیفیت گرافیک.البته چیزی که بیشتر به چشم میاد نورپردازیه فوق العادشه.کلا گرافیک جذاب با رنگ بندیه شادی داره:love:

ماشین خودمون هم خراب میشه؟؟؟؟
من چند تا عکس که ازش دیدم فکر میکنم تو سبک Test Drive Unlimited باشه درسته؟؟؟
گیم پلی چطور هست نکنه مثل Test Drive Unlimited هست؟؟؟؟
طبیعت هم داره؟؟؟:love:
و در اخر ایا شهر بازی شبیه لسانجلس هست یا فقط اسمشو یدک کشیده؟؟

آخرین ویرایش:
ماشین خودمون هم خراب میشه؟؟؟؟
من چند تا عکس که ازش دیدم فکر میکنم تو سبک Test Drive Unlimited باشه درسته؟؟؟
گیم پلی چطور هست نکنه مثل Test Drive Unlimited هست؟؟؟؟
طبیعت هم داره؟؟؟:love:
و در اخر ایا شهر بازی شبیه لسانجلس هست یا فقط اسمشو یدک کشیده؟؟
نه زیاد.اگرم خراب بشه رو گیم پلی تاثیر نمیزاره.
دقیقا تو سبک test drive هست ولی ارکیدتر و با سرعت و جذابیت بیشتر.
من که لس انجلس نرفتم ببینم هست یا نه:biggrin1:ولی اینطور به نظر میاد مخصوصا بزرگراهای معروف لس انجلس که خیلی حال میده:p

بازی عالیه از هر نظر گرافیک خوب با نور پردازی عالی ، تو بازی پلیس هم هست از همه بهتر کنترل خیلی واقعی بازی هست که واقعا حس نشستن پشت ماشین به ادم دست میده همراه با امکان اسپرت از هر نظر هر چیزی که فکرشو بکنید! من که خیلی لذت بردم از بازی فعلا فقط دارم دور میزنم! در ضمن اسم خیابان ها و محل ها درست هست به نظرم!

کنترل ماشین ها مثل Test Drive Unlimited هست؟؟:confused::confused:(اخه از نظر من کنترل ماشینهای Test Drive Unlimited خیلی بد بود:((:(())
دوسته من اینجور بازیهارو فقط باید از دوربین راننده بازی کنی والا هم بازی برات بی ارزش میشه هم برات مشکل میشه.midnight هم همونجوریه و باید از جایگاه راننده بازی کنی که اتفاقا اخره هیجانه:((

دوسته من اینجور بازیهارو فقط باید از دوربین راننده بازی کنی والا هم بازی برات بی ارزش میشه هم برات مشکل میشه.midnight هم همونجوریه و باید از جایگاه راننده بازی کنی که اتفاقا اخره هیجانه:((

دوست عزیز این حرف شما کلیت نداره
چون هر کسی به دوربینی که عادت میکنه بهتر باهاش میتونه بازی کنه
من تو تست درایو هم با دوربینه بالا بازی میکرم
خیلی هم راحت بودم;)

دوستان ببخشید تو این بازی جزییات ماشینهای عبوری چطوریه؟
درجه سختی بازی؟؟
تنوع ماشینها؟؟
چطوریه؟؟

جزييات ماشين هاي عبوري خوب هست
در جه سختي هم 4 نوع داره
تنوع مايشن هاش عالي هست
در كل بازي عاليي هست حتما بگير

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or