Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
بچهها كسي اين غولرو كشته؟كه تو map واسه خودش ميچره؟:((
نميدونم ديدينش يا نه
يه غوله گندس يه بار رفتم سمتش نشد بكشمش فرار كردماگه كسي راهي بلده بگه

اصلا نیازی نیست بکشینش!مرحله برید یه قابلیت باز میشه از دور یهو میرین سوارش میشین بدون هیچ زحمتی.کلا یه قابلیت باز میشه بدون زحمت میتونین سوار اون حیوون وحشیا و غولا بشین

آقا یه سوال وقتی بازی رو اجرا میکنی سه گزینه هست یکی story mode دومی دقیق یادم نیست trial war سومیهم change skils ان دو تایی دومی قفله جریانش چیه ؟من بازی رو 100 تموم کردم باز قفل جالبش اینجاست که رو برو یه پنل هست اطلاعات که نوشته که قابل دسترس هست برای دانلود اما قفل هستش

آقا یه سوال وقتی بازی رو اجرا میکنی سه گزینه هست یکی story mode دومی دقیق یادم نیست trial war سومیهم change skils ان دو تایی دومی قفله جریانش چیه ؟من بازی رو 100 تموم کردم باز قفل جالبش اینجاست که رو برو یه پنل هست اطلاعات که نوشته که قابل دسترس هست برای دانلود اما قفل هستش

احتمالا اونا یا مربوط به کدای بازین(که اک بخری استفاده کنی) یا DLC.

سلام دوستان تعریف بازی رو شنیدم و گرفتم ولی الان گیجم چیکار باید انجام بدم اگه کسی فن این بازیه منو راهنمایی کنه ممنون میشم

دقیقا کجا مشکل دارید ؟

بازی مثل بقیه هم سبک هاش از مراحل اصلی و فرعی تشکیل شده.ماموریت های اصلی که مربوطه به story هستند با رنگ زرد تو نقشه مشخص میشه.

ماموریت های فرعی هم رنگ قرمز و یا سفید دارند که به افزایش قابلیت ها و قدرت و کسب XP کمک میکنه.

سلام دوستان تعریف بازی رو شنیدم و گرفتم ولی الان گیجم چیکار باید انجام بدم اگه کسی فن این بازیه منو راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام . ببین یه چند تا راهنمایی میکنم که دیگ راحت بازی کنی :
1. اول تا جایی که میتونی مراحل اصلی برو که قابلیت ها برات باز شه و داستان رو بهتر درک کنی
2. وقتی دکمه OPTION رو میزنی چندتا گزینه داره . یکیش WEAPON AND RUNES هست که میتونی روی سلاح هات قدرت بزاری و یه کارایی میکنه . گزینه بعدی UPGRADE هست فک کنم که میری و اسکیل میگیری . همون بخش هم با R2 میتونی چندتا چیز رو اپگرید کنی . بری تو بخش R2 بزنی معلومه .
بقیش رو خودت دیگ بری جلو دستت میاد . کلا مراحل اصلی بازی که زرد رنگ هستن رو بری خیلی خوب میشه و قلقش دستت میاد :)

سلام دوستان این بازی چجوریه ارزش خرید داره؟ چند ساعت طول میکشه 100٪رو بری؟ درجه سختیش قابل انتخاب هست؟ واسه من که از این سبکا بازی نکردم توصیه میکنید مغزم میکشه!!!:-b

سلام دوستان این بازی چجوریه ارزش خرید داره؟ چند ساعت طول میکشه 100٪رو بری؟ درجه سختیش قابل انتخاب هست؟ واسه من که از این سبکا بازی نکردم توصیه میکنید مغزم میکشه!!!:-b

شک نکن به خریدش...
بستگی به مهارت حدود 20 تا 30 ساعت طول میکشه 100درصد کنی
درجه سختی هم قابل انتخاب نیست
حسابی سرگرم میکنه و بازی شیرینی هست حتما بگیر به نظرم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ﺑﺨﺶ ﺩاﺳﺘﺎﻧﻲ ﺧﺎﻟﻲ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ و ﺩﺭﺻﺪﻩ?ﻣﻦ ﺩﺭﺻﺪ 13 و ﺳﺎﻋﺖ 4 و ﺧﺮﺩﻩ اي ﻫﺴﺘﻢ.ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ?ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﻢ ﻛﻤﻪ

دوستان دیدم زیاد دارین ازین بازی تعریف میکنین منم میخوام بگیرمش فقط اینکه پلات کردنش چجوریه ؟ خیلی سخته ؟ چقد طول میکشه؟
فقط مراحلش کمی زیاده ولی سخت نیست

من فقط موندم چطور بعضی دوستان تو 3-4 روز پلاتش کردن:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or