Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
دقیقا اولین کاری که من برای گرفتن اچیومنت اول کردم همین بود ولی به من اچیو رو نداد! دو بار هم این کارو کردم ولی اثری نداشت که برای من عجیب و غیر عادی بود برای همین این راه حل رو نگفتم که یه وقت زمان دوستمون تلف نشه, حالا نمی دونم من کاری رو اشتباه انجام می دادم یا اچیومنت باگ داشته و ... چون منطقی اینه که با این روش هم اچیومنت آزاد بشه.

حتی موقعی که داره Execution رو اجرا می کنه طرف هنوز شعله وره ولی اچیو رو نمی ده :d

یه هر حال راه اولی که شاید سخت تر باشه اما راه دوم نیاز به لول اپ داره, از طریق راه اول می شه اوایل بازی گرفت اچیومنت رو.
مرسی ولی من هرکاری کردم نشد !!!
نمیدونم چرا ! هم اتیش کمپ رو انجام دادم و هم FIRE ARROW اما نمیشه که نمیشه :دی
تازه همه ABILITy ها هم گرفتم !!!
berserker ها مگه همونا نیستن که 2 تا شمشیر یا یه شمشیر و یه سپر دارن ؟ :|

مرسی ولی من هرکاری کردم نشد !!!
نمیدونم چرا ! هم اتیش کمپ رو انجام دادم و هم FIRE ARROW اما نمیشه که نمیشه :دی
تازه همه ABILITy ها هم گرفتم !!!
berserker ها مگه همونا نیستن که 2 تا شمشیر یا یه شمشیر و یه سپر دارن ؟ :|

فقط دو تا شمشیر دارا berserkerـن. اونایی که سپر دارن Defenderـن.

اونطوری که میگی عالیه عالی هم نیست ولی در کل خوبه
:biggrin1:
ارزش خرید رو داره

جز داستان و روایتش و پایان ضعیفش بقیه چیزاش عالیه, به خصوص گیم پلیش که در بالاترین سطح ممکن قرار داره
در کل از بهترین بازی های نسل جدیده و یکی از بهترین بازی های PS4 تا الان

این گیمپلی فوق العاده ای کاش با یکی از داستان های اصلی سرزمین میانه پیوند می خورد ، نه فقط لزوما داستان فیلم ها قصه های زیادی بود که میتونستن استفاده کنن:(
نمیدونم شایدم ریسکش زیاد بوده در آوردن یه داستان سطحی خیلی راحت تر بوده براشون:|

دوستان واسه گرفتن تروفی کشتن یه برسرکر زمانی که اتش گرفته هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه که نمیشه :|:|
یه چیزه دیگ . تروفی که گفته یه RUNE 25 بگیر رو من هرکاری میکنم یه RUNE 23 میده یا EPIC :|

دوستان واسه گرفتن تروفی کشتن یه برسرکر زمانی که اتش گرفته هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه که نمیشه :|:|
یه چیزه دیگ . تروفی که گفته یه RUNE 25 بگیر رو من هرکاری میکنم یه RUNE 23 میده یا EPIC :|

دقیقا منم همین دو تا + تروفی کشتن از ارتفاع 60 فیت رو مونده که بگیرم

کسی میتونه لطفا برای این 3 تروفی راهنمایی کنه

جز داستان و روایتش و پایان ضعیفش بقیه چیزاش عالیه, به خصوص گیم پلیش که در بالاترین سطح ممکن قرار داره
در کل از بهترین بازی های نسل جدیده و یکی از بهترین بازی های PS4 تا الان
همينا ايراد كمي نيستا;)بعلاوه تكراري بودن ماموريتهاي فرعي رو هم بايد اضافه كرد

كلا گيم پلي بشدت بازي رو نجات داده و گرنه با داستان ارباب حلقه ها و همينطور قدرتهاي كاراكتر(كه تقريبا اواخر بازي ميشه تو چند ثانيه ده نفرو كشت)خيلي ماموريتهاي جذابتري ميشد ساخت و بازي رو از تكرار درآورد
اميدوارم تو شماره دوم اين همه پتانسيلي كه بازي داره رو به جنبش دربيارن:d

.

سلام:d
اقا من نه rpg بازم نه زبانم خوبه که بخوام بازی کنم این بازی اکشنش خوبه؟؟ گیمپلیش طوری هست که بدون اینکه زبانم خوب باشه بتونم برم؟؟

دوستان من توی گرفتن 3 تا تروفی لعنتی موندم تا بازی پلات بشه :دی
اگه کمک کنید راحت بگیرمشون ممنون میشم :
1. 30 تا برده رو توی 180 ثانیه ازاد کنید ( مشکل اینجاس این برده ها پراکندس . منم دقیق نمیدونم چطوری باید نجاتشون داد . اورک هارو باید بکشیم یا نه فقط ضربه بزنیم ! )
2. یه RUNE 25 دراپ کنید ( با اجازتون من هرکاری میکنم از جمله نقطه ضعف و ترسوندن و کشتن با نقطه ضعف و واچیف بودن و تهدید به مرگ و انتقام و ..... یا نمیده یا هم میده EPIC میده :|:| )
3. گفته به یه کاپیتان کمک کنید توی یه REC برنده بشه والو ما هرکاری میکنم نمیشه . یا مرحلش نیست یا هم اگه باشه کاپیتانه BRAND شده نیست و خب نمیدونم چی به چیه ! یا هم اون ادما فرار میکنن :|:| ) ADVANCE TIME هم میزنم ولی نمیشه :|

کلا دوستان کمک بدن دیگ

بعد راستی توی چلنچ هانت باید یکی از این چیزایی که سوارش میشیم رو بکشم ولی یه نوع خاصی هست اسمش رو یادم رفته . کجای نقشه پیدا میشه ؟ بعد از کشتن اون غولای گنده باید اینو بکشم ! فک کنم چلنچ 7 یا 8 باشه !!!!

دوستان من توی گرفتن 3 تا تروفی لعنتی موندم تا بازی پلات بشه :دی
اگه کمک کنید راحت بگیرمشون ممنون میشم :
1. 30 تا برده رو توی 180 ثانیه ازاد کنید ( مشکل اینجاس این برده ها پراکندس . منم دقیق نمیدونم چطوری باید نجاتشون داد . اورک هارو باید بکشیم یا نه فقط ضربه بزنیم ! )
2. یه RUNE 25 دراپ کنید ( با اجازتون من هرکاری میکنم از جمله نقطه ضعف و ترسوندن و کشتن با نقطه ضعف و واچیف بودن و تهدید به مرگ و انتقام و ..... یا نمیده یا هم میده EPIC میده :|:| )
3. گفته به یه کاپیتان کمک کنید توی یه REC برنده بشه والو ما هرکاری میکنم نمیشه . یا مرحلش نیست یا هم اگه باشه کاپیتانه BRAND شده نیست و خب نمیدونم چی به چیه ! یا هم اون ادما فرار میکنن :|:| ) ADVANCE TIME هم میزنم ولی نمیشه :|

کلا دوستان کمک بدن دیگ

بعد راستی توی چلنچ هانت باید یکی از این چیزایی که سوارش میشیم رو بکشم ولی یه نوع خاصی هست اسمش رو یادم رفته . کجای نقشه پیدا میشه ؟ بعد از کشتن اون غولای گنده باید اینو بکشم ! فک کنم چلنچ 7 یا 8 باشه !!!!

در مورد سوال دوم، تهدید به مرگ باعث میشه که Epic دراپ کنه. یه وارچیف لول 20 گیر بیار برو یه بار بکشتت، بقیش هم همون کارایی که مربوط به weakness هست رو انجام بدی میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or