Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
فقط مراحلش کمی زیاده ولی سخت نیست

من فقط موندم چطور بعضی دوستان تو 3-4 روز پلاتش کردن:-/
منم تو 4 روز پلات کردم :دی بعضی چیزا که ملت 2 هفتس دارن تلاش میکنن که بگیرن نمیدونم چرا من همون اول گرفتم :دی مثل level25 Rune یا vendetta mission :دی

نه نداره ......من یه اورک پادو رو اونقدر مردم و الان قوی شده که منو میبینه اول با شمشیرش منو به دوستاش نشون میده و می خنده ...بعد حمله میکنه ....دیوث 4 تا هم گولاخ دور و برشن ....قضیه رو ناموسی کرده

• Like
Reactions: ClaP TraP
خدایی trophy/achievement لیست خیلی راحتی داره, من خودم همه رو گرفتم تو استیم. 30 ساعت من بازی کردم تا همه تروفی ها رو گرفتم ولی اینم بگم من کلا شخص تروفی هانتری نیستم و اصلا تروفی ها برام مهم نیستن, ولی بعد حدود 20 25 ساعت بازی و سروکله زدن با سیستم نمسیس دیدم اکثر اچیو هاشو گرفتم و بقیشم کاری نداره و همرو جمع مردم.
فقط یکم اون achievement مربوط به همه ی outcast rescue ها به خاطر تکراری شدنشون می رن روی اعصاب, اون rune level 25 هم یه فرایند ساده داره که طی کنید براتون drop می شه! چون لول Rune ها شانسی نیست و حساب کتاب داره :d

خدایی trophy/achievement لیست خیلی راحتی داره, من خودم همه رو گرفتم تو استیم. 30 ساعت من بازی کردم تا همه تروفی ها رو گرفتم ولی اینم بگم من کلا شخص تروفی هانتری نیستم و اصلا تروفی ها برام مهم نیستن, ولی بعد حدود 20 25 ساعت بازی و سروکله زدن با سیستم نمسیس دیدم اکثر اچیو هاشو گرفتم و بقیشم کاری نداره و همرو جمع مردم.
فقط یکم اون achievement مربوط به همه ی outcast rescue ها به خاطر تکراری شدنشون می رن روی اعصاب, اون rune level 25 هم یه فرایند ساده داره که طی کنید براتون drop می شه! چون لول Rune ها شانسی نیست و حساب کتاب داره :d
میگم شما که واردی یه توضیح درباره این 2 تا تروفی بده :
1. یک عدد BERSERKER اتش گرفته رو با فینیشر بکشید
2. به یک کاپیتان کمک کنید توی یه REC برنده بشه سپس همه رو بکشید !

1- برو تو این کمپ هایی که آتش دارن و چند تا اورک دور و برشن, حواست باشه حتما یه Berserker دور و برت باشه, شروع کن به درگیر شدن با اورک ها ولی Berserker رو نکش و یکمم از آتش دورش کن, طوری که وقتی با آتش شلیک کردن شعله هاش بهش برسه ولی نکشتش. هر وقت عدد critical strikeـت قرمز شد سریع با bow یه تیر به آتش بزن, بلافاصله روش Execution رو اجرا کن.

2-برا این یه راه راحت هست ولی نمی دونم که حساب می شه یا نه, می تونی بری یه Captain رو brand کنی, بعد بهش دستور بدی که بره و تلاش کنه که Bodyguard یه War chief بشه. حالا بسته به شانست اون کاپیتان کارهای مختلفی انجام می ده, گاهی اوقات می ره شکار, گاهی اوقات هم می ره سراغ استخدام نیرو یا همون recruitment. اگه recruitment بود برو و اون مرحله رو شروع کن و یه جای خوب کمین بگیر و هرکی که با Captainـت حمله کرد رو با کمان بکش (بازی خودش با رنگ زرد مشخصشون می کنه) سه بار این کارو انجام بده تا recruitment با موفقیت انجام بشه. وقتی تموم شد Captain و همه افرادشو بکش. اگه اسکیل detonate رو داری که خیلی راحت می شه کارت.
ولی حالا اگه این روش جواب نداد, بگرد دنبال کاپیتان های عادی ای که می خوان ماموریت recruitment رو انجام بدن, یعنی اونایی که brandـشون نکردی, فقط حواست باید باشه که اون captain متوجهت نشه.

نیت بدی ندارم اما راهنمایی های من کاملا درسته و مشکلی نداره, اون دوستی هم که اومده تبلیغ سایت و تاپیکش رو کرده خیلی کامل تر ننوشته, یه سری جزئیات اضافه کرده. چیزایی که من گفتم کاملا درستن

آخرین ویرایش:

برای راهنمای تروفی ها میتونید به اینجا مراجعه کنید. نیت بدی ندارم اما با راهنمایی های دوستمون نمیتونی به جایی برسی چون دقیق نیست. بازم شرمنده قصدم کمک هست :(

PlayStationTrophies Forums

منم اچیو دوم رو همینطوری که دوستمون توضیح داد گرفتم! اولی هم با اسکیل های Double Charge و Fire Arrow کمتر از 10ثانیه طول میکشه! :d

دقیقا اولین کاری که من برای گرفتن اچیومنت اول کردم همین بود ولی به من اچیو رو نداد! دو بار هم این کارو کردم ولی اثری نداشت که برای من عجیب و غیر عادی بود برای همین این راه حل رو نگفتم که یه وقت زمان دوستمون تلف نشه, حالا نمی دونم من کاری رو اشتباه انجام می دادم یا اچیومنت باگ داشته و ... چون منطقی اینه که با این روش هم اچیومنت آزاد بشه.

باید به طرف بچسبید بعد Fire Arrow رو رها کنید که بتونید قبل از خاموش شدنش Execute رو انجام بدید!

Last edited by a moderator:
منم اچیو دوم رو همینطوری که دوستمون توضیح داد گرفتم! اولی هم با اسکیل های Double Charge و Flame of Vengeance کمتر از 10ثانیه طول میکشه! :d
دقیقا اولین کاری که من برای گرفتن اچیومنت اول کردم همین بود ولی به من اچیو رو نداد! دو بار هم این کارو کردم ولی اثری نداشت که برای من عجیب و غیر عادی بود برای همین این راه حل رو نگفتم که یه وقت زمان دوستمون تلف نشه, حالا نمی دونم من کاری رو اشتباه انجام می دادم یا اچیومنت باگ داشته و ... چون منطقی اینه که با این روش هم اچیومنت آزاد بشه.
باید به طرف بچسبید بعد Fire Arrow رو رها کنید که بتونید قبل از خاموش شدنش Execute رو انجام بدید!
حتی موقعی که داره Execution رو اجرا می کنه طرف هنوز شعله وره ولی اچیو رو نمی ده :d

یه هر حال راه اولی که شاید سخت تر باشه اما راه دوم نیاز به لول اپ داره, از طریق راه اول می شه اوایل بازی گرفت اچیومنت رو.

آخرین ویرایش:
ﻣﻦ ﻳﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﻣﺎﻣﻮﺭﻳﺖ ﻗﻔﻠﻪ ﻣﻴﮕﻪ 4 ﺗﺎ ﭼﻴﺰ ﺑﻜﺶ. ﻳﻜﻴﺸﻮﻧﻮ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻡ.ﻫﻤﻮﻥ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﻫﺎ ﻣﻨﻆﻮﺭﺷﻪ?اﺧﻪ ﻫﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ ﺑﻜﺸﻢ اﻳﻨﺠﻮﺭ.

ﻣﻦ ﻳﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﻣﺎﻣﻮﺭﻳﺖ ﻗﻔﻠﻪ ﻣﻴﮕﻪ 4 ﺗﺎ ﭼﻴﺰ ﺑﻜﺶ. ﻳﻜﻴﺸﻮﻧﻮ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻡ.ﻫﻤﻮﻥ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻩ ﻫﺎ ﻣﻨﻆﻮﺭﺷﻪ?اﺧﻪ ﻫﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ ﺑﻜﺸﻢ اﻳﻨﺠﻮﺭ.

نخیر شما باید Warchief هارو بکشید .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or