Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
با اجازت حاجی منم همش رفتم کاپیتان کشی و مراحل جانبی اما تنها چیزی که باعث میشد خیلی خیلی خسته بشم و یکم زده بشم این بود که اصلا فن نداشت . فقط باید مربع میزدی بعضی موقع ها هم یه دایره که استان شن . همش دیگ باید بزنی . فن و کارای باحال نداره :دی یکم سخته بعضی جاها مخصوصا 30 تا اورک میریزن سرت خلاصت میکنن !!!!
شما اگه میتونی یه راهنمایی چیزی واسه این مبارزات بکن . اسکیل ها و اینچنت های WEAPON هارو هم یه توضیح بده کودوما خوبه ارههه :دی

باید اپگرید کنی دیگه ... اپگرید فینشیر رو گرفتی ؟ بعد بری جلوتر بیشتر بازی کنی انواع اقسام فینیشر ها برات باز میشه

- - -ویرایش - - -

باید اپگرید کنی دیگه ... اپگرید فینشیر رو گرفتی ؟ بعد بری جلوتر بیشتر بازی کنی انواع اقسام فینیشر ها برات باز میشه

سیستم مبارزات بازی دقیقا مثل بتمنه ولی پیشرفته تر هست و با خوشنت بیشتر

- - -ویرایش - - -

سیستم مبارزات بازی دقیقا مثل بتمنه ولی پیشرفته تر هست و با خوشنت بیشتر

میگم این مراحل اصلی رو اول برم تموم کنم بعدش میشه مراحل جانبی هارو رفت ؟ یا ممکنه مراحل جانبی ها حذف بشه ؟

یه مراحلی تو بازی هست که تو دیابلو هم دیده بودم.اینکه اگه Orcی (حالا با هر درجه ای) شمارو بکشه یه مرحله برا شما میاد که میگه این اروک دوست شمارو کشته حالا ما باید بریم بکشیمش.
باحاله:d

خوب پلاتش کردم. بسی حال داد یکی از بهترین بازیای نسل جدید. امیدوارم به همین شکل و با رفع مشکلات جزئی شماره بعدی هم داشته باشه. بازی زیبایی بود. گیمپلی فوق العاده٬ محیطای چشم نواز٬ گرافیک عالی٬ روایت داستان هم خوب بود. بعضی از تروفی ها واقعا جالب بودن.
حتما تجربه کنین این بازی

دوستان من بازی رو تازه خریدم بعد یه مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام گردن این اورک هارو بزنم هرچی مربع و مثلث رو باهم یا به ترتیب میزنم اصلا گردن نمیزنه . شمشیرم ابی میشه خودش میگه مربع و مثلث رو فشار بده ولی اتفاقی نمیوفته :|

تو مبارزات وقتي شمشيرت ابي شد بايد ⭕️ رو بزني.ميتوني اول دايره رو بزني كه اون مشت رو بزنه طرف كه ابي شد با ▪️ بيوفتي به جونش اونجوري زود شمشيرت ابي ميشه و ميتوني execute كني

- - -ویرایش - - -

بچه ها كسي season pass روگرفته؟اگه كسي داره يه توضيحي بده چيا داره
30$ فكنم

من به شخصه نمیدونم چرا زود از بازی خسته میشم :| یکم برام یه نواخته !!!!
اون قضیه زدن سر هم دکمه مثلث و دایره هست هواسم نبود . اما هرچی میزنم سرشون رو نمیزنه . دقیقا چطوری باید زد ؟ باهم یا به ترتیب ؟

این حس بعد از کلی بازی تازه به من دست داد!:dاپگریدای بازی رو باز کنی بازی عوض میشه اصلا!هر کدوم چنان قابلیتایی بهت میده تو حین بازی میمونی از کدوم استفاده کنی.
تو زدن دکمه موندی تو تنظیمات بازی بخش کنترلر رو ببین خودش نوشته عملکرد دکمه هارو!دکمه مثلث و مربع هم سختی خاصی نداری وقتی بزنیش فینیشر میره حالا حتما زدن سر طرف نیست!یجوری میکشه طرفو راحت

- - -ویرایش - - -

season pass اینارو میده:

• Guardians of the Flaming Eye Orc Warband Mission: Face Sauron's elite Defenders before the Black Gate and earn the Rising Flame rune
  • Lord of the Hunt Story Mission: Players will gain new skills and earn unique epic runes as they hunt and tame legendary monsters of Mordor
  • The Bright Lord Story Mission: Play as Celebrimbor, the great Elven king of the Second Age, and face Sauron and the might of his forces
  • Early access to the Trials of War, including:
  • Test of Speed Challenge Mode: You can demonstrate your efficiency in battle and earn high scores for Talion's speed in defeating your foes
  • Test of Wisdom Challenge Mode: You can prove your strategic abilities, through earning points for skill, speed and efficiency
  • Endless Challenge Mode: This mode will continually spawn new legions of enemies. The Runes that you will earn will provide powerful upgrades
  • Access to future content: Including runes, skins and additional add-on content

این حس بعد از کلی بازی تازه به من دست داد!:dاپگریدای بازی رو باز کنی بازی عوض میشه اصلا!هر کدوم چنان قابلیتایی بهت میده تو حین بازی میمونی از کدوم استفاده کنی.
تو زدن دکمه موندی تو تنظیمات بازی بخش کنترلر رو ببین خودش نوشته عملکرد دکمه هارو!دکمه مثلث و مربع هم سختی خاصی نداری وقتی بزنیش فینیشر میره حالا حتما زدن سر طرف نیست!یجوری میکشه طرفو راحت

- - -ویرایش - -

season pass اینارو میده:

• Guardians of the Flaming Eye Orc Warband Mission: Face Sauron's elite Defenders before the Black Gate and earn the Rising Flame rune
  • Lord of the Hunt Story Mission: Players will gain new skills and earn unique epic runes as they hunt and tame legendary monsters of Mordor
  • The Bright Lord Story Mission: Play as Celebrimbor, the great Elven king of the Second Age, and face Sauron and the might of his forces
  • Early access to the Trials of War, including:
  • Test of Speed Challenge Mode: You can demonstrate your efficiency in battle and earn high scores for Talion's speed in defeating your foes
  • Test of Wisdom Challenge Mode: You can prove your strategic abilities, through earning points for skill, speed and efficiency
  • Endless Challenge Mode: This mode will continually spawn new legions of enemies. The Runes that you will earn will provide powerful upgrades
  • Access to future content: Including runes, skins and additional add-on content

اره ممنون قلقش اومد دستم :دی
الان دیگ خسته کننده نیست . من مشکلم این بود اصلا مراحل اصلی نرفتم . وایسادم به مراحل فرعی و کاپیتان کشتن واسه همین بعضی قابلیت ها واسم باز نشده بود زود میمردم و خسته میشدم . الان دیگ اوکی شده . بخش داستانی جذابه . بخش داستانی رو اول تموم میکنم بعد میرم مراحل جانبی و کشتن کاپیتان :دی

خب خداییش بازی عالی شده . مراحل اصلی رو بردم جلو فک کنم وسطاش باشم . بازی رو زده 20% :|
قابلیت های شاخی باز شده . اسکیل هارو هم اپگرید کردم واقعا بازی همه چی تموم شده . این فینیشر ها لامصب خیلی حال میده . کلا حتما باید مراحل اصلی رو برید تا بتونید راحت بازی کنید و حالشو ببرید .

پ.ن : دوستان کسی میتونه داستان رو برام شرح بده ؟ :دی . اوایل بازی اصلا به داستان دقت نکردم الان نمیدونم دقیق چی شد اینا که اومدن کی بودن و .... :دی

بازي فقط يك درجه سختي قابل انتخاب داره؟؟؟
چون از همون اوايل بازي كمي اسون بود تا اخرش

.
آره, فقط یه درجه سختی داره, اگه دنبال چالش می گردی تو بازی خودت باید برا خودت ایجادش کنی :d برو به چند تا اوروک فید بشه همشون بشن لول 20, بعد یکیشون warchief شد بقیه بادیگارد مستقیم برو سراغ Warchief :d
البته دیگه بعد از یه مدتی Talion به قدری OP می شه که اینم زیاد سخت نیست, فقط بعضی از این captain ها که از هیچ روشی اسیب پذیر نیستن گاهی یکم می رن روی اعصاب, وگرنه سختی ای نداره بازی زیاد

بچهها كسي اين غولرو كشته؟كه تو map واسه خودش ميچره؟:((
نميدونم ديدينش يا نه
يه غوله گندس يه بار رفتم سمتش نشد بكشمش فرار كردماگه كسي راهي بلده بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or