Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
این کاپیتانارو چطوری باید کشت؟؟
الان یه کاپیتان هست به اسم track neck snapper
نقطه ضعفشم explosiins و combat finisher هست
نمیمیره اصلا!!
با این دو مورد که خودت گفتی اول ضعیفش کن بعد باید execution کنی وقتی شمشیرت آبی شد مثلث دایره بزن بعضی از warchief ها اولش execution نمیشن ، باید ایکون رو کلشون سبز بشه تا execution بشه

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی میدونه قابلیت death defth وقتی یک warcheif رو میگیری روش intel میکنی 4تا گزینه میاد : intel , dismise , command , death defth برای چی هست؟
ببخشید اکر غلط انگلیسی دارم

سلام... من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.... حجم کل بازی نزدیک 30 گیگ هست... من نزدیک 8 گیگ دانلود کردم... خودم نمیدونستم رفتم تو بازی فقط قسمت آموزششیش رو رفتم جلو بعد بازی پرتم گرد تو منو....
سرچ کرزدم دیدم همه ی دنیا انگار با نشخه psn این بازی همین مشکل رو دارن... چاره ای نیست باید صبر کنیم تا دانلود شه.... خدا میدونه با این سرعت اینترنت ایران چقدر طول میکشه....

سلام دوستان، من تازه بازی رو گرفتم و دیدم 3 گیگ آپدیت داره ! می خواستم بدونم فقط واسه آنلاین این آپدیت کاربرد داره یا گرافیک و یا باگ های بخش سینگل پلیر رو هم بهتر میکنه؟

سلام دوستان، من تازه بازی رو گرفتم و دیدم 3 گیگ آپدیت داره ! می خواستم بدونم فقط واسه آنلاین این آپدیت کاربرد داره یا گرافیک و یا باگ های بخش سینگل پلیر رو هم بهتر میکنه؟

روی گرافیک و باگ ها هم تاثیر گذار هست.بهتره آپدیت کنید

سلام دوستان کسی هست کمکم کنه برای گرفتن تروفی Repaid in Blood

اون تروفی رندومه نیاز هم به فرند نداره . اگر بازی رو از اول با ابدیت بری اخر مرحله چهارم داستانی یدونه خودکار برات باز میشه بعد اون هم وندتا برات زیاد باز میشه ولی اگر بازی رو تموم کنی بعد ابدیت کنی دیگه برات وندتا باز نمیشه برا من همین طوری شد دوباره مجبور شدم از اول با ابدیت برم بازی رو :|

دوستان بازی یکم سخت نیست ؟ یعنی بعضی از این کاپیتانا اصلا نمیمیرن. بعد یک سوال. سریع ترین راه برای اپگرید کردن اسلحه و زیاد کردن هلت چیه ؟ یعنی کدوم معموریت های فرعی رو باید انجام بدیم ؟ ممنون

دوستان بازی یکم سخت نیست ؟ یعنی بعضی از این کاپیتانا اصلا نمیمیرن. بعد یک سوال. سریع ترین راه برای اپگرید کردن اسلحه و زیاد کردن هلت چیه ؟ یعنی کدوم معموریت های فرعی رو باید انجام بدیم ؟ ممنون

اتفاقا از یه جایی به بعد که اسکیلات زیاد میشه
دیگه بازی خیلی سادس
وا سه کشتن کاپیتانا هم حتما نقاط ضعف و قوتشون دقت کن
راحت میکشیشوون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

مرسي داداش يك سوال ديگه چطوري ميشه يك اورك رو بياري سمت خودت بعد ببريش بالا؟ توي يوتيوب يك ويديو ديدم طرف يك ارتش درست كرده بود دنبال خودش راه ميرفتن چطوري ميشه اين كارو بكنيم

سلام.دوستان تازه بازیرو گرفتم راستش اولش خیلی گیج شدم خیلی همه چی شلوغ هستش فقط الکی ضربدر میزنم تایید میشه همه چیو.چقدر عکس میاد نوشته میاد نمیدونم اینا چی هستش اصلا.تو نقشه ماموریت های اصلی با چی نشون داده میشن؟کلا علامتایی که روی نقشه هر کدوم مربوط به چی هستش؟ممنون.

سلام.دوستان تازه بازیرو گرفتم راستش اولش خیلی گیج شدم خیلی همه چی شلوغ هستش فقط الکی ضربدر میزنم تایید میشه همه چیو.چقدر عکس میاد نوشته میاد نمیدونم اینا چی هستش اصلا.تو نقشه ماموریت های اصلی با چی نشون داده میشن؟کلا علامتایی که روی نقشه هر کدوم مربوط به چی هستش؟ممنون.
خو چه کاریه! :| رد نکن تا معلوم بشه توی نقشه، چی چیه!
ماموریت های اصلی ، طلایی هستن!

با سلام
دوستان کمی راهنمایی بفرمایید
1- بر روی اسلحه ها بهتره اسلحه های لول بالاتر رو بزارم و یا epic باشه ؟؟ فرق اپیگ با لول دار ها چیه؟؟
2- الان گفته 5 تا وار چیف رو دومینیت کنم چطور این کار رو بکنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید

با سلام
دوستان کمی راهنمایی بفرمایید
1- بر روی اسلحه ها بهتره اسلحه های لول بالاتر رو بزارم و یا epic باشه ؟؟ فرق اپیگ با لول دار ها چیه؟؟
2- الان گفته 5 تا وار چیف رو دومینیت کنم چطور این کار رو بکنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید

سلام
1-بستگی داره چه خاصیتی داشته باشه....ولی در کل epic ها یا طلایی ها توصیه میشه چون خاصیتهای عالی دارن...البته خود epic ها هم رفته رفته لول بالاشون میاد.....اینم بگم میشه فروختشون و باهاشون برای اپگرید بیشتر خرجشون کرد
2-وقتی یه وارچیف رو میزنی و ضعیف میشه و می افته زمین یه گزینه کشتن میده یکی هم اینکه دستتو بذاری رو سرش و دامینیت کنی اونوقت چند تا گزینه میاد:اگه command بدی میره دستورتو انجام میده اگه death treat بدی یه نفرو تو لیست اوروک ها تعیین می کنی و میفرستی تا اونو بکشه ولی اگه بعد از تسخیرش ولش کنی بره اون تا ابد مال تو میشه(تو سیستم نمسیس هم آبی رنگ میشه)و حل ......

.

با سلام
میشه بگید چطور میشه فروخت و اینکه ایا می تونم کاپیتان های محافظ دومینیت کنم بفرستم چنگ با وار چیف و کمکش کنم وار چیف بمیره و اون بشه وار چیف ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or