Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
دوستان یهسوال

تو بازی میشه چیز میز هم خرید؟مثلا شولدر سپر شمشیر کلاه و .....

آیتم چی؟
item های بازی ثابته، فقط همون Sword و bow و Daggerـی هست که از اول دارید
مراحل فرعی مربوط به هر سلاح رو برید شکل ظاهریش تغییر می کنه
با انجام دادن مراحل فرعی و جمع کردن collectible ها و فروختن Rune ها می تونید Mirian بگیرید که واحد پول تو بازیه و upgrade های هر سلاح رو بگیرید
گذاشتن rune هایی که از captain و warchief ها drop می شه روی هر سلاح هم یه سری ویژگی خاص بهتون می ده

سلام،، اغا اين ابديت ٣ گيگي چيه؟ بدون اون بازي رو شروع كنم؟

عزیزم آپدیت دیدی تو دانلودش دریغ نکن!
چون بعدش پشیمون میشی!!
خیلی وقتا شده توی همین SOM مراحل باگ میزدن باید از اول میرفتم!
فک کنم شامل دو تا دی ال سی مجانی هم بشه!:دی

دوستان من یه جا گیر کردم
:d
بعد از که اون ارک رفیقمون آزاد کردیم از طناب آویزون شده بود بعدش میریم زن او مرد رو نجات میدیم که قبلش باید گیاه جمع میکردیم دقیقا مرحله بعدش اونجا که میگه 4تا فرمانده ارک بکش میخواستم ببینم از کجا یفهمم کجان که برم بکشمشون؟یعنی علامتشون چیه تو نقشه؟

دوستان من یه جا گیر کردم
بعد از که اون ارک رفیقمون آزاد کردیم از طناب آویزون شده بود بعدش میریم زن او مرد رو نجات میدیم که قبلش باید گیاه جمع میکردیم دقیقا مرحله بعدش اونجا که میگه 4تا فرمانده ارک بکش میخواستم ببینم از کجا یفهمم کجان که برم بکشمشون؟یعنی علامتشون چیه تو نقشه؟

من بازی رو تموم کردم یک چنتا مسله بود خیلی رو مخم بودش بازی کلا خوبی هست ولیکن خیلی سازنده هاش کج سلیقه ای به خرج دادن خیلی نقص های بدی داره اول از همه اینکه بازی که اینقدر روی ماموریت های فرعیش اهمیت قائل میشه برای اپگرید کردن شخصیت اصلی چرا اینقدر پوچ و تکراری هستند . یک خلاصه داستان یک عامل انگیزشی در بطن ماموریت های فرعی نذاشته بودن فقط روی توصیر می امد که برو ده تا ارک رو به صورت فلان بکش همین واقعا شما دنیای تالکین رو داشته باشی و اینطوری ماموریت فرعی بسازی خیلی ستم هست چقدر میشد از همین ماموریت های فرعی حس و حال دنیای میانه و شخصیت های فرعی بازی رو گسترش داد.نکته بعدی فایت باس های خیلی بدی داشتش مرحله اخر که هیچی نگن بهتره باس فایت های وسطه مراحل هم خیلی ساده تکراری بودن .نکته بعدی خیلی از روی اساسین کرید تقلید کرده بودن به صورت خیلی از زیاد از پارکور بازی بگیرید تا درگیری ها و باقی مسائل . در نهایت چیزی که خیلی رو مخ بودش این بود که شما دنیای سرزمین میانه رو داشته باشی و بیای همچین داستان و روایتی رو خلق کنی خیلی از این لحاظ پایین بودش در کل میشه فهمید سازنده های زیاد نمیخواستن ریسک کنن ترجیح دادن از فرمول های تکراری جواب داده استفاده کنند منتظره نسخه دومش هستم ببینم چه طور از اب در میاد

سلام دوستان
این کاپیتانارو چطوری باید کشت؟؟
الان یه کاپیتان هست به اسم track neck snapper
نقطه ضعفشم explosiins و combat finisher هست
نمیمیره اصلا!!

بازی به این خوبی فقط 2 صفحه رفته جلو [2]
بازی فوق العادست :(( موسیقی در خور دنیای Middle Earth و یه گیم پلی رون که خسته نمی کنه آدم رو. بعد 17 ساعت بازی تازه 22 درصد از بازی کامل شده :d بخش داستانی در کل چند ساعته؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه جا گیر کردم

اول باید از افرادش اطلاعات جمع کنی. این کار رو باید از اون آیکون های سبز رنگ یا از زیر دست های اونا به دست بیاری. اول باید با دکمه RB بگیریشون بعد با A ازشون اطلاعات بکشی بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or