Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من یه جا گیر کردم دیگه نمیره جلو یعنی ماموریت جدید نمیده میگه باید 4 تا warchief را کیل کنی حالا میخوام بدونم چیکار باید بکنم این وارچیف کجاست رو نقشه ؟ممنونم

سلام دوستان
من یه جا گیر کردم دیگه نمیره جلو یعنی ماموریت جدید نمیده میگه باید 4 تا warchief را کیل کنی حالا میخوام بدونم چیکار باید بکنم این وارچیف کجاست رو نقشه ؟ممنونم

باید پیداشون کنی برای این کار یه سری رو نقشه هستند با علامت سبز برو اونارو پیدا کن ذهنشون رو تسخیر کن و یه صفحه میاد که وارچیف ها بالاترین قسمت هستند رو شون بزن تا چهره شون روشن بشه اگه جاشون رو نشون داد که هیچ اگه نشون نداد باید بری زیردست هاشون رو پیدا کنی
درکل یکم بازی کن خودت میفهمی:)

Middle-earth: Shadow of Mordor gets free DLC today :d

Warner Bros. Interactive Entertainment and developer Monolith Productions announced that new DLC pack for Shadow of Mordor, titled “Power of Defiance,” is now available today as a free add-on for the PS4, Xbox One, and PC versions of the game

Included in the new DLC pack will be the “Defiant to the End” Epic Rune, the “Test of Defiance” Challenge Mode, and the biggest item being a new character skin to allow players to take on the role of Lithariel, the Commander of the Nurn Tribesman and daughter of Lady Marwen, who assists Talion in his quest during the campaign of Shadow of Mordor

سلام
آقا من قراره دست دوم این بازی رو بخرم
اولا می ارزه بخرمش؟
دوما قراره 120 هزار بخرم،خوبه قیمتش یا گرونه؟
سوما یه مقدار بین این و alien گیر کردم کدومو بگیرم؟
دمتون گرم

سلام
آقا من قراره دست دوم این بازی رو بخرم
اولا می ارزه بخرمش؟
دوما قراره 120 هزار بخرم،خوبه قیمتش یا گرونه؟
سوما یه مقدار بین این و alien گیر کردم کدومو بگیرم؟
دمتون گرم

هم قیمتش خوبه و هم عنوان خوبی رو داری میخری.به نظرم همین رو بگیر مدت زیادی سرگرم میشی.کلا تجربه خوبیه این بازی

این بهتره به نظرم تا alien

دوستان من الان يجا رسيدم ذهن چهارتا وارچيف را تسخير كردم. اما يكي كمه. يعني در حقيقت تو يكي از اين ماموريتها وارچيفه اومد زير دستم زدم كشتمش. الان جوري شده همه را تسخير كردم. ولي هيچكدومشون ترفيع پيدا نمي كنه وارچيف شه. يدونه وارچيف كم اوردم. همه با هم دوست شديم ، خوب و خوش داريم با هم زندگي مي كنيم:d
تكليف چيه ؟ چيكار بايد كرد ؟!

دوستان من الان يجا رسيدم ذهن چهارتا وارچيف را تسخير كردم. اما يكي كمه. يعني در حقيقت تو يكي از اين ماموريتها وارچيفه اومد زير دستم زدم كشتمش. الان جوري شده همه را تسخير كردم. ولي هيچكدومشون ترفيع پيدا نمي كنه وارچيف شه. يدونه وارچيف كم اوردم. همه با هم دوست شديم ، خوب و خوش داريم با هم زندگي مي كنيم:d
تكليف چيه ؟ چيكار بايد كرد ؟!

خوب باید کاری کنی که یه کاپیتان به وارچیف تبدیل بشه

آسونترین راهش اینه که چند بار بذاری یه کاپیتان بکشت تا وارچیف بشه.یا یکی از کاپیتان ها رو تسخیر کنی و کمکش کنی چند تا از ماموریتش ها رو انجام بده تا ترفیع پیدا کنه

آهان. خب من دارم بهشون كمك مي كنم. اتفاقا قوي هم شده يكيشون پاورش ١٩ هست فكر كنم. ولي وارچيف نميشه. يكي از وارچيفها لولش ١٦ هست. انگار به لول ربطي نداره. حالا شايد يكم بيشتر كمكش كنم وارچيف بشه. آخه الان همشون هم تسخير شدن منو نمي كشن.

سلام به همه دوستان. والا من این بازیو خریدم ولی بلد نیستم زیاد!!. زمانی که شما r1 رو میگیری و دشمنو میگیری بعد که میری تو مخش اونجا چی میشه؟! چکار باید کرد اونجا یه جاهای خالی داره که میشه اونجا گذاشتشون ولی من نفهمیدم چکار باید کرد. یه توضیح کامل لطفا بدین. راجع به انواع ماموریت من گیج شدم به کلی. با تشکر

سلام به همه دوستان. والا من این بازیو خریدم ولی بلد نیستم زیاد!!. زمانی که شما r1 رو میگیری و دشمنو میگیری بعد که میری تو مخش اونجا چی میشه؟! چکار باید کرد اونجا یه جاهای خالی داره که میشه اونجا گذاشتشون ولی من نفهمیدم چکار باید کرد. یه توضیح کامل لطفا بدین. راجع به انواع ماموریت من گیج شدم به کلی. با تشکر

ببینید اونی ک می گید وقتی r1 مییری میشه طرف رو کشت میشه طرف رو یار خودتون کرد مثلا L2 + دایره (مخفیانه از پشت سر این کارو انجام میده ) که این حالت رو میشه با جهت راست یا بالا، یادم نیست دقیق یکی از جهت های چهار گانه فعال کرد و کسی که ذهنشو تسخیر کردی شروع به حمله کردن به حریف میکنه / چجوری ؟ مثلا شما میری یه قلعه رو بگیری چنتا آرچر (تیرکمان بدست های بالای برج) این آرچر ها رو از به صورت مخفیانه با همون L2 + دایره ذهنشون رو تسخیر میکنی بعد با همون جهت های چهارگانه دستور میدی کی حمله کنن به یار های دشمن! ....
یه مدل هم هست که شما میری توی ذهنش و میری توی لیست اون وارچیف ها که با دکمه ضربدر که نوشته اینتل می تونی وارچیف هایی ک هنوز سیاه رنگ هستند رو نمایان کنی توی لیست ;)

:)

بازی به این خوبی فقط 1 صفحه رفته جلو :دی یکی از بهترین بازی های امسال هست. خیلی بازیش عالیه، به نظرم هر کسی میتونه بازی رو تجربه کنه. Photo Mode هم داره ولی من هر چی گشتم نفهمیدم دکمه عکس گرفتنش چی هست! :دی

GameClip_Original_5_00_05_01_.JPG

بازی به این خوبی فقط 1 صفحه رفته جلو :دی یکی از بهترین بازی های امسال هست. خیلی بازیش عالیه، به نظرم هر کسی میتونه بازی رو تجربه کنه. Photo Mode هم داره ولی من هر چی گشتم نفهمیدم دکمه عکس گرفتنش چی هست! :دی

GameClip_Original_5_00_05_01_.JPG
منم دكمه اي براي گرفتن عكس پيدا نكردم :|
اين همه تنظيمات داره ولي نميشه عكس ذخيره كرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or