Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
بازی به این خوبی فقط 2 صفحه رفته جلو [2]
بازی فوق العادست :(( موسیقی در خور دنیای Middle Earth و یه گیم پلی رون که خسته نمی کنه آدم رو. بعد 17 ساعت بازی تازه 22 درصد از بازی کامل شده :d بخش داستانی در کل چند ساعته؟
من تقریبا تو 25 ساعت بازی رو کامل تموم کردم. (ماموریت های اصلی و فرعی و Challenge و...)
البته من وحشیانه بازی کردم که زودتر برسونم دست احسان. :d
بخش داستانی نهایت 10 ساعته ولی فرعی و Challenge یه چیزه دیگه س. اصن تا اونا رو نری حال نمیده داستانی بری. :d

بازی به طرز شرم آوری خوبه! زیادی خوبه! تمام این جایزه هایی که گرفته حقش بوده, چندین سال بود همچین گیم پلی خوب و کاملی توی یه بازی ندیده بودم! این استودیوهای یوبی سافت جای اینکه هفته ای ۴-۵ تا بازی درجه ۲ مثل AC بدن بیرون یکم بازی ساختنو از اینا یاد بگیرن...
من تازه فرصت کردم بازیش کنم, بدون کوچکترین شکی GOTY امسال واسه من یکی همین بازیه, شده برید بازیای جدیدتونو بدین ولی اینو بگیرین بازی کنین, ۴ تا AC و Farcry رو میارزه :d
این سیزن پسش رو کسی گرفته؟ ارزش داره بگیریم؟ :-/

فکر کنم من تنها کسی باشم که از بازی خیییلی خوشش نیومد ! :دی نه اینکه بازی خوب نباشه، ولی بنظر من در اون حدی نیست که شما میگین :دی

منم با بازی بدجور حال کردم! فقط یه مشکل اساسی داره اونم داستان و روایت بازیه.منتظر نسخه دومشم.. امیدوارم داستان نسخه دومش یه چیزی در حد LOTR باشه :-D :دی

فکر کنم من تنها کسی باشم که از بازی خیییلی خوشش نیومد ! :دی نه اینکه بازی خوب نباشه، ولی بنظر من در اون حدی نیست که شما میگین :دی

دقیقا منم با شما موافق هستم.
-گیمپلی که از اساس کپی پیست بود از سری اساسین کرید و بتمن ارخام
-مراحل فرعی به شدت تکراری خسته کننده بودن
-باس فایت های مسخره اره بازی که فاجعه بودش کلید زنی سبک جدید اختراع کرده بودن :|
-داستانش هم زیاد اشن دهن سوزی نبوده روایت بدی داشتش
ولی در کل همه ایناها خوب جمع شده بودن کناره هم ولیکن میگم بازی خوبی بود نه دیگه در حده اینقدر تعریف و goty :|

- - -ویرایش - - -

بازی به طرز شرم آوری خوبه! زیادی خوبه! تمام این جایزه هایی که گرفته حقش بوده, چندین سال بود همچین گیم پلی خوب و کاملی توی یه بازی ندیده بودم! این استودیوهای یوبی سافت جای اینکه هفته ای ۴-۵ تا بازی درجه ۲ مثل AC بدن بیرون یکم بازی ساختنو از اینا یاد بگیرن...
من تازه فرصت کردم بازیش کنم, بدون کوچکترین شکی GOTY امسال واسه من یکی همین بازیه, شده برید بازیای جدیدتونو بدین ولی اینو بگیرین بازی کنین, ۴ تا AC و Farcry رو میارزه :d

داداش خوشم میاد همش میای میزنی تو سره AC در حالی که بازی از اساس 90% از روی همین ژ کپی پیست رفته که سال 2009 عرضه شده !! خیلی جالب بودش نظرت :D

من تقریبا تو 25 ساعت بازی رو کامل تموم کردم. (ماموریت های اصلی و فرعی و Challenge و...)
البته من وحشیانه بازی کردم که زودتر برسونم دست احسان. :d
بخش داستانی نهایت 10 ساعته ولی فرعی و Challenge یه چیزه دیگه س. اصن تا اونا رو نری حال نمیده داستانی بری. :d
دقیقا! اصلا تا زیر دست های وارچیف ها رو نکشی و یا اطلاعات ازشون نگیری نمی چسبه به آدم :d
البته به نظرم مثلا یه سری چیزاش تکراری میشه. مثل آزاد کردن برده ها و یا نمی دونم چلنج کشتن های یواشکی :d

داداش خوشم میاد همش میای میزنی تو سره AC در حالی که بازی از اساس 90% از روی همین ژ کپی پیست رفته که سال 2009 عرضه شده !! خیلی جالب بودش نظرت :D
نکته دقیقا همین جاست که با ترکیب AC و Batman Arkham تونسته از نظر من و خیلی های دیگه (بطوری که حتی بعضی از سایت ها تو نقدهاشونم اشاره کرده بودن با این موضوع) گیم پلی ـی بهتر از هر ACـی تا به امروز خلق کنه
من SPـیش رو دارم، DLC اولش یعنی Lords of the hunt دقیقا مثل بازی اصلی بود با دو سه تا تفاوت خیلی محدود، تازه DLC جدا بود از بازی اصلی یعنی نمی تونستی بری سیو بازی اصلیت رو ادامه بدی و DLC رو شروع کنی، کلا یه گزینه ی دیگه به منو اضافه می شه تحت عنوان Lords of the hunt
کلا این DLC خیلی ارزش خرید نداشت، چون واقعا چیز دید اضافه نمی کنه به بازی و تقریبا همش تکراریه، DLC هم عملا گیم پلی محوره و زیاد داستانی نیست
اما DLC بعدی که در مورد گذشته ی Celebrimborـه احتمالا باید بهتر از این باشه، اون هنوز نیومده.
بقیه ی کانتنت های SP هم یه مشت Rune و skinـن که ارزش ندارن به خاطرشون SP بگیری

آخرین ویرایش:
دوستان من یه جای بازی گیر کردم همونجا که مینوسه kill warchief خیلی سخته برام قابل کشتن نیست یه علامت زرد رنگ هم تو مپ هست که قفل هست

دوتا نکته برای کشتن warchief ها هستش که باید حتما رعایت کنی اول اینکه مراحل فرعی رو بریم حتما تا امتیاز ها رو جمع کنی و نیرو هاتو اپگرید کنی
نکته دوم اینکه باید زیر دست های warchief ها رو پیدا کنی و ازشون اعتراف بگیری که نقاط ضعف شون چی هست مثلا یک warhief با تیر کمون سریع از پا در میاد یک warchief دیگه از اتش میترسه و میتونی سریع از پای در بیاریش
این دوتا مسله رو انجام بدی کارت راحت تر هست ولی در کل یکم زحمت داره بازی اسونی نیستش

دوستان من یه جای بازی گیر کردم همونجا که مینوسه kill warchief خیلی سخته برام قابل کشتن نیست یه علامت زرد رنگ هم تو مپ هست که قفل هست

اول یدونه از اوروک هایی که اطلاعات دارند ( تو نقشه با نماد لوزی سبز رنگ مشخص هستند ) رو بگیرید و بازجویی کنید. وقتی منو باز شد Warchief مورد نظر رو انتخاب کنید تا ضعف هاش رو نشون بده. الان میتونید با استفاده از اون ضعف ها راحت بکشیدش.

مثلا اگه از آتش بدش میاد، میتونید به کنار جاهایی که آتش روشنه ببریدش و با تیر و کمان به آتش شلیک کنید تا بترسه و فرار کنه. وقتی داره فرار میکنه میتونید راحت بهش ضربه بزنید.

دوتا نکته برای کشتن warchief ها هستش که باید حتما رعایت کنی اول اینکه مراحل فرعی رو بریم حتما تا امتیاز ها رو جمع کنی و نیرو هاتو اپگرید کنی
نکته دوم اینکه باید زیر دست های warchief ها رو پیدا کنی و ازشون اعتراف بگیری که نقاط ضعف شون چی هست مثلا یک warhief با تیر کمون سریع از پا در میاد یک warchief دیگه از اتش میترسه و میتونی سریع از پای در بیاریش
این دوتا مسله رو انجام بدی کارت راحت تر هست ولی در کل یکم زحمت داره بازی اسونی نیستش
این ماموریتی که من دارم میریم نوشته kill warchief4 یکیش رو انجام دادم ولی سر دومی گیر کردم این warhiefتنها نیستند اگه تنها بود خیلی اسون بود چند نفر دیگه که بالای سرشون اسکلت داره رو نشون میده خونشون هم به اندازه warhiefهست علاوه بر این نفرهایی دیگه هم هست نمیشه مخفی کاری او warhiefرو کشت ؟ این قسمتی که من گیر کردم داستان بازی محسوب میشه یا مراحل فرعی هست من تنها دوس دارم بازی رو یه بار تموم کنم حتما باید این ماموریت رو انجام بدم تا بخش داستانی بازم برام ازادبشه؟

این ماموریتی که من دارم میریم نوشته kill warchief4 یکیش رو انجام دادم ولی سر دومی گیر کردم این warhiefتنها نیستند اگه تنها بود خیلی اسون بود چند نفر دیگه که بالای سرشون اسکلت داره رو نشون میده خونشون هم به اندازه warhiefهست علاوه بر این نفرهایی دیگه هم هست نمیشه مخفی کاری او warhiefرو کشت ؟ این قسمتی که من گیر کردم داستان بازی محسوب میشه یا مراحل فرعی هست من تنها دوس دارم بازی رو یه بار تموم کنم حتما باید این ماموریت رو انجام بدم تا بخش داستانی بازم برام ازادبشه؟

این مراحل کشتن warchief ها هم برای بخش داستانی بازی هستش دیگه جزه ماموریت های اصلی بازی هستند بهت گفتم دو راه داری با رفتن مراحل فرعی که متاسفانه خیلی هم تکراری هستن xp بگیری و اپگرید کنی قدرت هات رو و اینکه از نقاظ ضعف warchief ها سو استفاده کنی مخفی کاری هم جزه همین گزینه ها هستش دیگهیک warchief از اتیش میترسید تو کمپش یک انفجار صورت دادم کلا ترسید فرار کرد منم دنبالش کردم با چنتا ضربه ساده از پا در امدش

به جمع کردن Xp و آپگرید ربط نداره به اون صورت.
باید مرحله به مرحله عمل کنی. رو مپ گاهی اوقات آیکون های سبز رنگ میبینی. روی اوروک ها هم همینطور. همون آیکون رو میبینی. اولین کاری که می کنی گرفتن اطلاعات از اوناست. حالا وقتی می خوای اطلاعات بگیری تورو مستقیم می بره به منوی ارتش موردور
اون بالایی ها که نشون داده همه وارچیف هستن. اما پایینی ها. بعضی از اینا اگر دقت کنی با یک خط به اون وارچیف ها وصل شدن اون هایی که به این وارچیف ها وصل شدن رو برای گرفتن اطلاعات انتخاب کن. وقتی این کار رو بکنی توی نقشه آیکون قرمز رنگ میاد. اون قرمز رنگ ها تو نقشه دقیقا زیر دست های این وارچیف ها هستن اکثرا. بعضی وارچیف ها 1 دونه زیر دست دارن و بعضی ها حتی 3 تا
بهترین روش اینه که اول این ها رو از پا در بیاری تا واچیف ها دیگه همراهی نداشته باشن.
وقتی هم که به خود وارچیف می رسی حتما به نقاط ضعف و قدرتشون توجه کن. این کار هم میتونی توی همون ارتش موردور نگاه کنی. بعضی ها از آتیش می ترسن یا چیزای دیگه. بعضی ها هم از آتیش متنفرن و وقتی مثلا کنارشون یه چیزو منفجر کنی عصبانی می شن و جونشون برمیگرده و یکم زدنشون سخت تر میشه

اگه بازی رو از راه درستش بری به هیچ وجه خسته کننده نیست

سلام . دوستان ببخشید گفتم توی تاپیک خود بازی مشکلمو بگم . من بازی رو گذاشتم رو دانلود از توی ps4 بعد 4g 4g دانلود کردش تا رسید به 11g الان دیگه فایل اپدیتی نداره که دانلود کنم . به انگلیسی هم سرچ کردم خیلی ها تو دانلودش مشکل داشتن کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or